De Meer

Teleurstelling op FIFA-congres: Nederland legt het met gezamenlijk bid WK-vrouwenvoetbal af tegen Brazilië

Bron: www.ad.nl

Nederland heeft naast de organisatie van het WK vrouwenvoetbal in 2027 gegrepen. Samen met België en Duitsland stelde ons land zich kandidaat, maar tijdens het FIFA-congres in Bangkok ging de meerderheid van de stemmen naar het WK-bid van Brazilië. Dat land mag nu na het WK 2014 voor mannen dus ook het wereldkampioenschap voor vrouwen organiseren.

Live Almere City FC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Zondagmiddag om 14:30 uur speelt Ajax de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Video: Kale en Kokkie en de zwarte rook in Groningen

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat dit niet het allerleukste seizoen is om Ajax te zijn is duidelijk, maar afgelopen zondag was weer een middag om snel te vergeten Ajacieden. Deze keer was het niet Ajax die Kale een klote weekend bezorgden, maar fans van FC Groningen. Na iets meer dan 8 minuten voetballen gooiden supporters van FC Groningen tot twee keer toe rookbommen op het veld. Waardoor de wedstrijd definitief afgelast werd. Kale zal het deze aflevering zonder zijn wederhelft Kokkie moeten doen, aangezien Kokkie onder het mes gaat vanwege een nieuwe knie.

Pages

Subscribe to De Meer