Siem de Jong

Ajax schrijft 40 spelers in voor Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voordat Ajax van start gaat in Europa, moet het altijd een selectie aanleveren bij de UEFA. En dat heeft het vorige week dan ook gedaan. Ajax heeft 40 spelers ingeschreven. Op die lijst staat ook nog Lasse Schöne, van wie de transfer toen waarschijnlijk nog niet bekend was.

Ajax heeft ervoor gekozen om ook weer diverse talenten in te schrijven, zoals Victor Jensen, Kenneth Taylor en Brian Brobbey. De hele lijst vind je hieronder:

Keepers1. Bruno Varela24. Andre Onana33. Dominik Kotarski35. Kjell Scherpen52. Issam El Maach

Ajax dient spelerslijst in bij UEFA

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft bij de UEFA haar spelerslijst ingediend voor de voorrondes van de Champions League. De Amsterdamse club schreef de bekende namen in, maar ook enkele talenten. Zij staan als vanzelfsprekend op de B-lijst.

Verder heeft Ajax ook Lasse Schöne en Donny van de Beek 'gewoon' ingeschreven. Het duo staat op de nominatie te vertrekken. In onderstaande lijst staan de spelers per positie zoals bij de UEFA vermeld is.

Ajax maakt rugnummers officieel bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat wij eerder al een voorlopige lijst publiceerden van rugnummers heeft Ajax nu de rugnummers voor het seizoen 2019/2010 officieel bekendgemaakt. Perr Schuurs draagt het komende seizoen nummer 2 op zijn rug, terwijl nieuwkomers Edson Álvarez en Kik Pierie respectievelijk nummer 4 en 5 gaan dragen. Rugnummer 1 is dit seizoen voor de van Benfica gehuurde Bruno Varela omdat André Onana zijn geliefde nummer 24 wil behouden.

Ajax maakt rugnummers officieel bekend

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft de rugnummers voor het seizoen 2019/2010 officieel bekendgemaakt. Eerder viel op deze site al een voorlopige lijst met rugnummers te lezen.

Rugnummer 1 is dit seizoen voor de van Benfica gehuurde Bruno Varela, terwijl André Onana zijn geliefde nummer 24 kan behouden. Perr Schuurs draagt het komende seizoen nummer 2 op zijn rug, terwijl nieuwkomers Edson Álvarez en Kik Pierie respectievelijk nummer 4 en 5 gaan dragen.

Ajax kan morgen in duel om JC-schaal beschikken over Ziyech, Mazraoui en Onana

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax-trainer Erik ten Hag kan zaterdag in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV weer beschikken over André Onana, Hakim Ziyech en Noussair Mazraoui. Het drietal had vanwege deelname aan de Afrika Cup langer vakantie en is inmiddels enkele dagen in training. “Onana heeft zich eerder gemeld, hij staat sinds dinsdag weer op het trainingsveld. En Hakim en Noussair zijn maandag zelfs al teruggekeerd. Ze zullen daarom zaterdag weer tot de wedstrijdselectie behoren”, aldus Ten Hag vandaag op zijn vooruitblikkende persconferentie op De Toekomst.

Siem de Jong valt wederom geblesseerd uit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tijdens de oefenwedstrijd tegen OFI Kreta deze middag is Siem de Jong geblesseerd uitgevallen. De middenvelder die in het verleden al regelmatig geblesseerd raakte lijkt nu weer een tijdje uitgeschakeld te zijn.

Hij greep naar zijn hamstring en moest daarom zijn plek afstaan aan Kenneth Taylor. Ook Ekkelenkamp en Jurriën Timber gingen geblesseerd naar de kant. Op het oog leken deze blessures mee te vallen.

Pages

Subscribe to Siem de Jong