Winterstop

Ajax voorkomt met twee goals in slotfase nederlaag tegen Bodø/Glimt

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is in de eerste play-off wedstrijd thuis tegen Bodø/Glimt ontsnapt aan een nederlaag. Tot aan de blessuretijd stond het 0-2  in de Johan Cruijff ArenA. Met een benutte penalty van de teruggekeerde Branco van den Boomen en een fantastische boogbal van Steven Berghuis werd de terechte 2-0 achterstand op sensationele wijze weggepoetst: 2-2. Over een week op bezoek aan het Noorse stadje 200 kilometer boven de poolcirkel zal Ajax beter voor de dag moeten komen om uitzicht te houden op de enig overgebleven hoofdprijs.

Van ’t Schip hoopt op nog meer versterkingen in de winterstop: Naam van Tagliafico valt opnieuw

Bron: ajaxfanzone.nl

John van ’t Schip hoopt dat Ajax zich deze winter naast Jordan Henderson met nog een ervaren kracht kan versterken. ‘Ik denk dat het duidelijk is dat we versterkingen nodig hebben’, aldus Van ’t Schip tegenover NOS. ‘Gelukkig hebben we Henderson er al bij, maar als we een stap verder willen maken, dan is dat noodzakelijk. Er zijn ook versterkingen nodig om andere posities. Hopelijk kan dat nog gebeuren. Dat is cruciaal als we de volgende stap willen maken.’

LIVE eredivisie | PEC Zwolle komt al vroeg op voorsprong tegen Vitesse

Bron: www.ad.nl

Speelronde 19 in de eredivisie is vanavond begonnen met het duel tussen PEC Zwolle en Vitesse. De ploeg van Edward Sturing lijkt na de winterstop iets stabieler en staat in de kwartfinales van de beker, maar bungelt wel nog altijd onderaan in de eredivisie. PEC Zwolle staat nu tiende en kan hele goede zaken doen, met maar liefst vier concurrenten op hetzelfde puntenaantal. Het duel is om 20.00 uur begonnen, volg hier alle hoogtepunten live!

LIVE eredivisie | PEC Zwolle leidt halverwege dankzij Reijnders, Vitesse raakt Meulensteen kwijt

Bron: www.ad.nl

Speelronde 19 in de eredivisie is vanavond begonnen met het duel tussen PEC Zwolle en Vitesse. De ploeg van Edward Sturing lijkt na de winterstop iets stabieler en staat in de kwartfinales van de beker, maar bungelt wel nog altijd onderaan in de eredivisie. PEC Zwolle staat nu tiende en kan hele goede zaken doen, met maar liefst vier concurrenten op hetzelfde puntenaantal. Via Eliano Reijnders leidden de Zwollenaren halverwege, volg hier live wat de tweede helft brengt!

PEC Zwolle en Vitesse beginnen speelronde 19 in eredivisie, belangrijke reeks om handhaving begint

Bron: www.ad.nl

Speelronde 19 in de eredivisie begint vanavond met het duel tussen PEC Zwolle en Vitesse. De ploeg van Edward Sturing lijkt na de winterstop iets stabieler en staat in de kwartfinales van de KNVB-beker, maar ook nog altijd onderaan in de eredivisie. PEC Zwolle staat nu tiende, maar heeft net als vierde andere clubs 20 punten en kan dus goede zaken doen.

LIVE eredivisie | PEC Zwolle en Vitesse beginnen speelronde 19 in eredivisie

Bron: www.ad.nl

Speelronde 19 in de eredivisie begint vanavond met het duel tussen PEC Zwolle en Vitesse. De ploeg van Edward Sturing lijkt na de winterstop iets stabieler en staat in de kwartfinales van de KNVB-beker, maar ook nog altijd onderaan in de eredivisie. PEC Zwolle staat nu tiende, maar heeft net als vierde andere clubs 20 punten en kan dus goede zaken doen. Volg de wedstrijd vanaf 20.00 uur in ons liveblog!

LIVE eredivisie | Hekkensluiter Vitesse op bezoek in Zwolle, Pröpper terug in de basis

Bron: www.ad.nl

Speelronde 19 in de eredivisie begint vanavond met het duel tussen PEC Zwolle en Vitesse. De ploeg van Edward Sturing lijkt na de winterstop iets stabieler en staat in de kwartfinales van de beker, maar bungelt wel nog altijd onderaan in de eredivisie. PEC Zwolle staat nu tiende en kan hele goede zaken doen, met maar liefst vier concurrenten op hetzelfde puntenaantal. Vanaf 20.00 uur volg je hier de belangrijkste ontwikkelingen!

Pages

Subscribe to Winterstop