Winterstop

HOE VIND AJAX ZELF DAT HET GAAT?

Bron: www.afca.nl

De raaskallende trainer ten Hag en een zichzelf belachelijk makend elftal vol verzakende spelers hebben de ultieme vernedering zoals verwacht niet af kunnen wenden. Ajax was figurant bij het titelfeest in eihoven. Er is slechts één manier om dit in rampzaligheid te overtreffen en die gaan we hier niet noemen omdat een beetje Ajacied wel begrijpt wat dat zou kunnen zijn. De roep om koppen die moeten rollen zal niet vaak zo luid geweest zijn als de herrie die de komende weken zal aanzwellen tot veertienhonderd decibel.

Het grote lekken over Ten Hag is begonnen...

Bron: www.ajaxlife.nl

In de bus waar Ten Hag als eerste uitstapt wordt gefluisterd... © Pro Shots

Hoe groot worden de consequenties van de mislukte trainerswissel in de winterstop? Dat lijkt inmiddels een legitieme vraag nu Erik ten Hag – zonder overdrijven – het vertrouwen van bijna alle supporters is kwijtgeraakt en er volop wordt gelekt.

De voetballeiding van Ajax had er in de winterstop, en eigenlijk ver daarvoor, geen enkel vertrouwen in dat het onder Marcel Keizer beter zou gaan, terwijl de trainer toch best een stijgende lijn liet zien met zijn ploeg. Spelers streden ook voor hun trainer.

‘Als Van der Sar in de spiegel kijkt moet hij opstappen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV kroonde zich zondag landskampioen door met 3-0 te winnen van Ajax. Chef voetbal van De Telegraaf Valentijn Driessen vind het kampioenschap van de Eindhovenaren volledig terecht en denkt dat er bij Ajax ‘de bezem door moet’ en Van der Sar moet opstappen.

“PSV is echt tot het gaatje gegaan deze wedstrijd en Ajax dacht het bijna freewheelend hier te kunnen klaren”, zegt Driessen na de wedstrijd. “Al die grote woorden zijn niets waar gebleken van de trainer en de spelers.

Pages

Subscribe to Winterstop