Winterstop

Danilo maakt pikante overstap en verlaat Ajax voor Feyenoord

Bron: ajaxfanzone.nl

Danilo gaat Ajax transfervrij verlaten en zal bij Feyenoord een contract voor vier jaar gaan tekenen, zo weet het Algemeen Dagblad dinsdagavond te melden. Danilo, die dit seizoen tot dertien Eredivisieduel kwam en daarin twee keer scoorde, moest na de winterstop genoegen nemen met een rol achter Sebastien Haller en de van Leipzig gehuurde Brian Brobbey. Danilo kwam in de zomer van 2017 bij Ajax terecht en speelde vooral bij Jong Ajax. De Braziliaan werd tijdens seizoen 2020/21 verhuurd aan FC Twente.

Kampioen Ajax op rapport: verdedigers de grote uitblinkers

Bron: source

Erik ten Hag heeft alle mogelijke landstitels gepakt bij Ajax. De oefenmeester kroonde zich voor de derde keer tot de beste van Nederland, al was dat ditmaal vooral te danken aan een geweldige eerste seizoenshelft, waarin vooral de achterhoede uitblonk. Na de winterstop maakten de Amsterdammers het zichzelf onnodig moeilijk, desondanks is de titel opnieuw binnen. FCUpdate.nl legt alle spelers die minuten maakte in de Eredivisie langs de meetlat.

Live Ajax – PEC Zwolle: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Met nog vier wedstrijden te gaan neemt de spanning toe en krijgen we zaterdagavond PEC Zwolle op bezoek. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Hoe Ajax richting de eindstreep kruipt

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Stapje voor stapje komt Ajax dichter bij de 35e landstitel in de historie van de club. Na de zege op PSV in februari en de klinkende overwinningen op Heracles en FC Twente leek het erop dat Ajax in sneltreinvaart naar de eindstreep zou gaan. Daarna is er echter wat zand in de motor gekomen en gaat het met horten en stoten bij de regerend landskampioen. 

Pages

Subscribe to Winterstop