Winterstop

Deze aankopen kunnen de Ziyech-leegte opvullen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Hakim Ziyech gaat Ajax op korte termijn verruilen voor Chelsea. De geliefde creatieveling laat met zijn vertrek een gigantische leegte achter. Een leegte die natuurlijk opgevuld moet worden. Een speler met dezelfde kwaliteiten als Ziyech vastleggen, zal voor Ajax moeilijk worden. Maar het aantrekken van een creatieve middenvelder die kansen kan creëren en het Ajax-spel kan versnellen, is absoluut niet onmogelijk.

Van der Sar: Toppers en streekderby's pas na winterstop

Bron: www.ad.nl

Als het aan algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax ligt, wordt in het nieuwe competitieprogramma voor de eredivisie rekening gehouden met de specifieke omstandigheden vanwege de coronacrisis. Indien onverhoopt tot einde van dit kalenderjaar nog geen of weinig publiek welkom is bij de wedstrijden, dan zou de oud-doelman graag zien dat alle extra interessante duels pas na de winterstop worden geprogrammeerd.

Bayern München klopt opnieuw aan voor Dest: ‘Wieder ein Thema’

Bron: ajaxfanzone.nl

Bayern München is Sergino Dest allerminst vergeten en volgens Sky.de zal de club uit Duitsland zich weer spoedig melden in de Johan Cruijff Arena. Bayern had in de winterstop serieuze interesse om de back over te nemen van Ajax, maar kreeg van directeur voetbalzaken Marc Overmars te horen dat Dest absoluut niet te koop was. Inmiddels lijkt er wel een opening waarbij Ajax bereid is om te praten. 

Pages

Subscribe to Winterstop