Winterstop

Overmars: 'Staan bovenaan, maar spelen nu onverantwoord'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marc Overmars hoopt na zijn felle statement dat de KNVB alsnog besluit om het restant van de Eredivisie niet meer door te laten gaan. De directeur voetbalzaken van Ajax zegt namens de spelers van Ajax en andere clubs te spreken als hij stelt dat het het beste is om dit seizoen niet meer te voetballen. Tot dusver spraken ook PEC Zwolle en Fortuna Sittard zich uit tegen de hervatting van de Eredivisie.

Blind had duidelijk doel: "Ik wilde de Gouden Schoen winnen"

Bron: source

Daley Blind maakte in februari na een afwezigheid van twee maanden zijn rentree in het shirt van Ajax. Door een hartspierontsteking stond de centrumverdediger enige tijd aan de kant. In de maanden daarvoor maakte Blind veel indruk, maar sinds zijn rentree is hij niet meer de stabiele factor die hij voor de winterstop was. In een uitgebreid interview met Voetbal International gaat de Ajacied onder meer zijn huidige vorm.

Hersi steunt Ten Hag: 'Hij was het brein achter Rutten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Nu het betaald voetbal in Nederland tot en met 31 maart is afgelast, gaat het duel tussen Ajax en FC Twente niet door. Dat in de journalistiek niet altijd alles te plannen valt, bleek deze week. In aanloop naar Ajax - FC Twente spraken wij met oud-Ajacied Youssouf Hersi. De voormalig middenvelder, tegenwoordig spelersbegeleider bij Play Now Management, had een simpele zege voor Ajax verwacht, waardoor de ploeg weer vertrouwen kon opdoen.

Ajax Jeugd: 3 teams spelen met 1-1 gelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Drie jeugdteams uit de bovenbouw kwamen zaterdag in actie. O19 en O17 namen het allebei op tegen PSV. Voor O16 stond er een topper tegen De Graafschap (!) op het programma.

Ajax O19

Zoals bekend zijn de grootste uitblinkers van O19 dit seizoen doorgeschoven naar Jong Ajax. Voor PSV O19 gold dit ook, waardoor het zaterdag een moeizame wedstrijd werd voor beide ploegen. Het eindigde in een 1-1 gelijkspel. Jaymillio Pinas scoorde de openingstreffer na een goede rush naar binnen toe.

Pages

Subscribe to Winterstop