Winterstop

Driessen: ‘Ajax heeft interesse in Bergwijn; Hij wil zelf ook graag terug’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Valentijn Driessen staat Steven Bergwijn weer op de radar van Ajax. De aanvaller van Tottenham Hotspur schijnt echter een kaartje van zo’n 25 miljoen euro om de nek te hebben hangen. Bergwijn zelf zou, volgens Driessen, wel open voor een transfer, zo meldt Driessen in het TV-programma De Oranjezomer. ‘Hij wil zelf ook graag terug’. Om de transfer te bekostigen zou de transfer van Bergwijn gefinancierd moeten gaan worden door de verkoop van Edson Álvarez.

Brobbey bevestigt: ‘Ajax wil mij terug kopen; geen bullshit’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil wel degelijk Brian Brobbey terugkopen van RB Leipzig, zo verteld Brobbey in het programma Bij Andy in de Auto. ‘Ik lees het ook overal. Het is geen bullshit’, aldus Brobbey in gesprek met Van der Meijde. Brobbey weet echter ook dat het een lastig verhaal zal worden en laat bovendien ook weten de nieuwe trainer van Leipzig inmiddels gesproken te hebben. De nieuwe trainer belde me vaak en hij zei: ik heb een plan met je. Ik heb spitsen goed gemaakt, Haaland ook.’

‘Ajax verhuurt Scherpen aan PEC Zwolle’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens ESPN wordt Kjell Scherpen komend seizoen door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle.

De doelman verruilde FC Emmen in 2019 voor Ajax. In zijn eerste seizoen keepte hij vooral in Jong Ajax. Mede door de schorsing van Andre Onana zat Scherpen dit seizoen vaker bij de selectie van Ajax 1 en kwam hij ook tot 4 wedstrijden: 2 in de Eredivisie, 1 in de KNVB-beker en 1 in de Europa League: de kwartfinale tegen AS Roma.

Pages

Subscribe to Winterstop