Winterstop

Brobbey bevestigt: ‘Ajax wil mij terug kopen; geen bullshit’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil wel degelijk Brian Brobbey terugkopen van RB Leipzig, zo verteld Brobbey in het programma Bij Andy in de Auto. ‘Ik lees het ook overal. Het is geen bullshit’, aldus Brobbey in gesprek met Van der Meijde. Brobbey weet echter ook dat het een lastig verhaal zal worden en laat bovendien ook weten de nieuwe trainer van Leipzig inmiddels gesproken te hebben. De nieuwe trainer belde me vaak en hij zei: ik heb een plan met je. Ik heb spitsen goed gemaakt, Haaland ook.’

‘Ajax verhuurt Scherpen aan PEC Zwolle’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens ESPN wordt Kjell Scherpen komend seizoen door Ajax verhuurd aan PEC Zwolle.

De doelman verruilde FC Emmen in 2019 voor Ajax. In zijn eerste seizoen keepte hij vooral in Jong Ajax. Mede door de schorsing van Andre Onana zat Scherpen dit seizoen vaker bij de selectie van Ajax 1 en kwam hij ook tot 4 wedstrijden: 2 in de Eredivisie, 1 in de KNVB-beker en 1 in de Europa League: de kwartfinale tegen AS Roma.

Live Ajax – FC Utrecht: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat vanavond de inhaalwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Deze wedstrijd werd op 7 februari afgelast wegens winterweer. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Dit staat er nog wel op het spel voor Ajax bij Young Boys

Bron: source

Een plaats in de kwartfinales van de Europa League lonkt nadrukkelijk voor Ajax. Vorige week in Amsterdam maakte Ajax, dat het sinds de winterstop in Europa moet stellen zonder Andre Onana en Sébastien Haller, indruk met een klinkende 3-0 overwinning op de Zwitsers. Hoewel daarmee de volgende vrijwel zeker binnen handbereik is, staat er nog genoeg op het spel in Bern. 

Pages

Subscribe to Winterstop