Winterstop

Veltman erkent dat zege van Ajax enigszins geflatteerd is

Bron: source

Joël Veltman kwam vorig seizoen na de winterstop veelvuldig als rechtsback in actie in het hoofdtoernooi van de Champions League, maar stond dinsdagavond - zoals al veel vaker dit seizoen - tegen Lille opgesteld als centrale verdediger. Op de plek waar hij het liefst staat bij Ajax, won hij vrijwel al zijn duels en maakte hij een prima indruk. De verdediger vond de Amsterdammers sterker aan de bal dan Lille OSC, maar erkent ook dat de uitslag enigszins geflatteerd was.

Ajax dreigt Martínez wekenlang kwijt te raken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax moet het na de winterstop mogelijk wekenlang doen zonder zomeraanwinst Lisandro Martínez. De kans is namelijk groot dat de verdediger annex middenvelder dan met Argentinië Onder 23 deelneemt aan de kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020.

De Argentijnen spelen van 18 januari tot 9 februari tegen Bolivia en Colombia om een ticket voor de Spelen, zo maakte de Argentijnse voetbalbond AFA bekend. Dit zou betekenen dat Martínez de thuiswedstrijden tegen Sparta en PSV en de uitduels tegen FC Groningen en FC Utrecht zou mislopen.

Verplaatsingen in belang van clubs of commercie? Ook PSV-Ajax mogelijk verplaatst

Bron: ajaxfanzone.nl

De KNVB gaat begin september werken aan het definitieve speelschema voor de Eredivisie, tot aan de winterstop. Daarbij wil de bond de Europees spelende clubs zoveel mogelijk rust geven om in Europa goed te kunnen presteren. PSV heeft daarom in een mailing naar haar supporters laten weten dat de aanvangstijden van vijf thuisduels nog niet zeker zijn waaronder de topper tegen Ajax die gepland staat in Eindhoven op 22 september om 14.30 uur.

Pages

Subscribe to Winterstop