Scouting

Schreuder: ‘Heel erg trots dat ik bij Ajax heb gewerkt’

Bron: www.ajaxshowtime.com

Alfred Schreuder kijkt terug op een prachtige periode in dienst van Ajax. De oefenmeester uit Barneveld werd anderhalf jaar geleden aangesteld als assistent-trainer van Ajax en sindsdien maakte de Amsterdamse club geweldige successen mee: de dubbel werd gewonnen en in de Champions League werd de halve finale bereikt. Schreuder vertrekt nu naar TSG 1899 Hoffenheim, waar hij hoofdtrainer wordt. Een gesprek over zijn rol bij Ajax, Dusan Tadic, Hakim Ziyech, Lasse Schöne, de kritiek vanuit de media, tactiek en de warmte binnen Ajax.

Galásek reikt KNVB Beker uit als Ajax ‘m wint

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Tomas Galásek heeft de eer om zondag de KNVB beker uit te reiken aan Ajax als de Amsterdammers Willem II weten te verslaan in De Kuip, zo meldt de NOS.

De Tsjech speelde voor zowel Ajax als Willem II. In 1996 kwam Galasék naar Tilburg, waar hij tot 2000 speelde. Daarna haalde Ajax hem naar Amsterdam, waar hij maar liefst 6 jaar bleef. Met beide ploegen speelde Galasék Champions League-voetbal.

Vergeten voetballer #17: Rob de Wit

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 17 van deze rubriek richten wij onze aandacht op het Ajax-idool uit de jaren 80, waarvan de carrière zo abrupt en afschuwelijk eindigde: Rob de Wit.

Pages

Subscribe to Scouting