Scouting

Hamstra over vertrek Overmars, de samenwerking met Huntelaar en zijn toekomst

Bron: ajaxfanzone.nl

Gerry Hamstra kijkt op een prettige manier terug op de samenwerking met Marc Overmars. Ook is hij zeer te spreken over de nieuwe samenwerking met Klaas-Jan Huntelaar, zo vertelt hij in een interview met Voetbal International. Laatstgenoemde trad onlangs toe tot de technische afdeling van Ajax, terwijl Marc Overmars kortgeleden juist opstapte nadat bekend werd dat hij zich schuldig had gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag.

Ajax tast mis; Jordi Cruijff maakt promotie bij FC Barcelona

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jordi Cruijff wordt waarschijnlijk tóch niet de nieuwe directeur voetbalzaken van Ajax. Cruijf lijkt immers promotie te mogen maken bij FC Barcelona. Dit melden de Spaanse bronnen Sport en Marca. Vorige week was de overgang van Cruijff naar Ajax volgens De Telegraaf al zo goed als rond. Toch lijkt de zoon van de legendarische nummer veertien bij FC Barcelona te blijven.

‘Ontdekker’ van Bernardo Silva en Osimhen wil Overmars opvolgen bij Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Luís Campos heeft aan Ajax zijn interesse kenbaar gemaakt om de nieuwe directeur voetbalzaken te worden, zo meldt Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf. De 57-jarige Portugees, momenteel actief als adviseur bij Galatasaray, bouwde een goede naam op in het topvoetbal als sportief directeur van AS Monaco en Lille OSC en als scout van Real Madrid.

Pages

Subscribe to Scouting