Michael Reiziger

Winston Bogarde en Ajax verlengen contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Oud-voetballer Winston Bogarde en Ajax zijn van plan om zeker nog twee seizoenen samen verder te gaan. Winston begon in seizoen 2017/2018 als assistent-trainer bij Jong Ajax en blijft deze functie dus nog vervullen, zo meldt Ajax. Hoewel Winston in zijn eerste jaar samen met Michael Reiziger nog de landstitel pakte, eindigden De Beloften vorig seizoen op een elfde plaats. Doordat Michael nu actief is bij de A-selectie heeft Mitchell van der het stokje overgenomen als hoofdtrainer van Jong Ajax en Winston laat weten dat hij uitkijkt naar de samenwerking.

Bogarde verlengt contract bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Winston Bogarde heeft zijn aflopende contract bij Ajax met twee jaar verlengd, zo valt te lezen op Ajax.nl.

De voormalig verdediger blijft ook de komende twee seizoenen assistent-trainer van Jong Ajax. Sinds  deze zomer zal hij het trainerskoppel van de beloften vormen samen met Mitchell van der Gaag, die Michael Reiziger als trainer van Jong Ajax opvolgde.

Bogarde tekent voor twee jaar langer bij Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Winston Bogarde heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw tweejarig contract. Daarmee verlengt de Ajacied zijn aflopende contract. Bogarde blijft hierdoor verbonden aan Jong Ajax.

Vanaf komend seizoen neemt Mitchell van der Gaag het stokje over van Michael Reiziger. Bogarde gaat samen met Van der Gaag aan de slag met de jeugd van Ajax. De oud-profvoetballer is al sinds 2017 actief bij Jong Ajax, toen als assistent van Reiziger.

Ajax haalt Reiziger bij A-selectie als assistent Ten Hag

Bron: www.ad.nl

Voormalig international Michael Reiziger (46) gaat met ingang van het nieuwe seizoen bij Ajax verder als assistent-trainer van hoofdcoach Erik ten Hag. De oud-speler van de Amsterdamse club had in de afgelopen twee seizoenen Jong Ajax onder zijn hoede. In zijn eerste seizoen leidde hij die ploeg naar de titel in de eerste divisie. Reiziger verlengde zijn contract met twee jaar, tot en met 30 juni 2021.

Pages

Subscribe to Michael Reiziger