Michael Reiziger

Lartey Sanniez blijft voor altijd bij Appie

Bron: www.ajaxshowtime.com

‘Ik ben en zal hem nooit vergeten. Ik zal altijd bij hem zijn, blijven en zijn familie ondersteunen.’ Een van Appies grootste Ajax-maatjes vertrekt na tien seizoenen bij de club. Terry Lartey Sanniez loopt uit zijn contract in Amsterdam en zoekt zijn heil ergens anders. Desgevraagd spreekt hij in zijn afscheidsinterview met Ajax Showtime over een decennium bij zijn jeugdliefde, Abdelhak Nouri, de titel met Jong Ajax en zijn toekomst. Aan het woord komt een openhartig, zelfverzekerd persoon met een groot hart. 

Kijktip: Documentaire ‘Niemand stopt de beloften’

Bron: www.ajaxlife.nl

Wij denken dat deze docu zeer de moeite waard is! © Ajax Images

Mocht je van leuke voetbaldocu’s houden, dan volgt hieronder een hele aardige kijktip. Fox Sports en Ajax brengen vrijdag 18 mei om 20.00 uur de docu ‘Niemand stopt de beloften’.

In de documentaire blikken spelers en trainers van Jong Ajax terug op het behalen van het kampioenschap. We krijgen zelfs unieke kijkjes in de kleedkamer.

Jeugdopleiding Ajax verkozen tot beste van Nederland; Reiziger beste JL coach

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een Rinus Michels Award gewonnen voor de beste jeugdopleiding van Nederland. Vrijdag viel Ajax in die categorie in de prijzen, nadat het eerder al samen met PSV en AZ was genomineerd. Naast de beste jeugdopleiding gaat er nog een Rinus Michels Award naar Ajax. Michael Reiziger is door zijn collega’s verkozen tot beste trainer van de Jupiler League. Hij kreeg uiteindelijk meer stemmen dan Henk de Jong (De Graafschap), Dick Lukkien (FC Emmen), Gérard de Nooijer (FC Dordrecht) en Mike Snoei (Telstar), die ook genomineerd waren voor de prijs.

Michael Reiziger verkozen tot beste trainer van de Jupiler League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Michael Reiziger is door zijn collega’s verkozen tot beste trainer van de Jupiler League. De trainer won dit seizoen met Jong Ajax de Jupiler League-titel en heeft een bewogen jaar vol met diepte- en hoogtepunten achter de rug.

“Dit is een prachtige prijs voor de jongens. We hebben een pittig jaar achter de rug, met diepte- en hoogtepunten. De jongens hebben laten zien dat ze met tegenslag om kunnen gaan en daar is deze prijs een beloning voor”, aldus Michael Reiziger tegen De Telegraaf.

Ajax Life 19: Evalueren met Van der Sar

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax moet volgend seizoen kampioen worden. Algemeen directeur Edwin van der Sar snapt als geen ander dat de directie onder een vergrootglas ligt. In de nieuwste Ajax Life (deze vrijdag op de mat) blikt hij uitgebreid terug op een turbulent voetbaljaar en kijkt vooruit naar een seizoen waarin de landstitel meer dan ooit geëist wordt.

Pages

Subscribe to Michael Reiziger