Michael Reiziger

Ajax-Real Madrid in no time uitverkocht: Alternatief is scherm in Ziggodome

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een lange technische storing konden supporterclubcardhouders aanhet eind van de middag dan eindelijk ook proberen een kaartje te kopen voor het Champions League duel Ajax – Real Madrid. Het werd zoals verwacht een loterij. Ajax biedt een alternatief voor hen die misgrepen. Ajax zorgt er namelijk voor dat de wedstrijd tegen Real Madrid live op groot scherm is te zien in de Ziggo Dome naast de Arena. Ook organiseert de club er een aantrekkelijk programma omheen.

Reiziger ziet dat de stap naar Ajax 1 'steeds moeilijker wordt'

Bron: source

De goede prestaties van Ajax in de Champions League en de daarbij toenemende drang naar directe versterkingen, werpen nog niet bepaald de vruchten af voor Jong Ajax. De beloftenploeg van Michael Reiziger heeft het een stuk moeilijker dit seizoen in de Eerste Divisie en hoewel Erik ten Hag talenten als Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang en Ryan Gravenberch loofde na het trainingskamp in Amerika, is een doorbraak in de hoofdmacht forceren een stuk moeilijker geworden voor talenten.

Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong PSV: 2-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft zondagmiddag de winst laten liggen tegen Jong PSV. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2 maar over de gehele wedstrijd was Jong Ajax de betere partij. Vlak voor rust kwam Jong Ajax op een 1-0 voorsprong door Danilo maar lang duurde de voorsprong niet. Via een klutsdoelpunt van Dirk Abdels kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de tweede helft was het elftal van Michael Reiziger opnieuw heer en meester en het was Danilo die de verdiende 2-1 scoorde. Geheel tegen de verhouding in kwam PSV al snel op gelijke hoogte.

Onze Trots: 'Chaos op straat toen Ajax Champions League won'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 21 spreken wij met Angelo Diop, beter bekend als Rotjoch: oprichter, presentator en eindredacteur van het hiphop-programma 101Barz.

Pages

Subscribe to Michael Reiziger