Spandoek

Emotionele Lieke Martens wint in laatste thuisinterland met Oranje Leeuwinnen: ‘Ik ben sprakeloos’

Bron: www.ad.nl

Luid gezang, een spandoek met ‘Lieke bedankt’ én het belangrijkste: winst. Lieke Martens (31) heeft vrijdagavond op Het Kasteel in Rotterdam haar gewenste afscheid gekregen voor eigen publiek. In haar laatste thuiswedstrijd voor de Oranje Leeuwinnen werd in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland met 1-0 gewonnen en kreeg Martens diep in blessuretijd een oorverdovend applaus bij haar welverdiende publiekswissel. ,,Kippenvel.”

Emotionele Lieke Martens boekt in laatste thuisinterland belangrijke zege met Oranje Leeuwinnen: ‘Ik ben sprakeloos’

Bron: www.ad.nl

Luid gezang, een spandoek met ‘Lieke bedankt’ én het belangrijkste: winst. Lieke Martens (31) heeft vrijdagavond op Het Kasteel in Rotterdam haar gewenste afscheid gekregen voor eigen publiek. In haar laatste thuiswedstrijd voor de Oranje Leeuwinnen werd in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Finland met 1-0 gewonnen en kreeg ze diep in blessuretijd een oorverdovend applaus bij haar welverdiende publiekswissel.

Ajax beëindigt rampseizoen kenmerkend met gelijkspel tegen gedegradeerde Vitesse

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft het rampseizoen kenmerkend afgesloten. tegen het inmiddels al gedegradeerde Vitesse werd ternauwernood een nederlaag voorkomen. Ajax kwam weer eens belabberd voor de dag bij hekkensluiter Vitesse, maar sleepte uiteindelijk via een treffer van Steven Berghuis diep in blessuretijd een 2-2 gelijkspel weg. Josip Sutalo maakte het andere doelpunt voor Ajax. Ajax was vooraf al zeker van plek vijf, terwijl Vitesse al langer wist dat de laatste plek in de Eredivisie onafwendbaar was.

Aanhang Feyenoord dankt Arne Slot die in laatste duel Excelsior naar nacompetitie duwt

Bron: www.ad.nl

Feyenoord swingde in de Kuip in de afscheidswedstrijd van Arne Slot voorbij Excelsior: 4-0. De trainer kreeg een enorm spandoek dat de hele wedstrijd kon blijven hangen omdat de vakken achter het doel leeg moesten blijven. ‘Walk on, Walk on’ stond er op met in het midden het vrolijke hoofd van Arne Slot, die na drie seizoenen bekendmaakte te verkassen naar Liverpool.

Tiental Feyenoord knokt zich naar zege op NEC en wint tumultueuze finale KNVB-beker

Bron: www.ad.nl

Het spel lag vaak stil en de spelers moesten kort na rust zelfs twintig minuten naar binnen door een spandoek dat in de fik vloog, maar uiteindelijk was dat allemaal bijzaak in de Kuip. Feyenoord klopte NEC in een spannende bekerfinale door een goal van Igor Paixão, vier minuten na lange onderbreking: 1-0. Het is voor Feyenoord de veertiende KNVB-beker, terwijl NEC na vijf bekerfinales nog altijd op nul eindzeges staat.

Beoogd KNVB-baas Paauw over kritiek van voetbalfans: ‘Ik verzet me tegen het beeld dat ik alleen maar zaken wil verbieden’

Bron: www.ad.nl

Frank Paauw (65) is nog niet eens officieel benoemd als nieuwe bondsvoorzitter van de KNVB, maar de weerstand vanuit voetbalsupporters is groot, volop zichtbaar met spandoeken in de stadions. De huidige politiebaas wenst voor het eerst te reageren op het rumoer. ,,Ik heb altijd gezegd: bij voetbal hoort ook uitpubliek.’’

Pages

Subscribe to Spandoek