Spandoek

Zwalkend Ajax loopt ook tegen FC Volendam averij op: 1-1 (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

De positie van Alfred Schreuder lijkt onhoudbaar te worden. Snel scoren en ruim winnen was tegen FC Volendam het devies voor de geplaagde trainer, die zich echter alleen maar verder in de nesten werkte. De ploeg wist donderdagavond niet te winnen van FC Volendam waarmee de slechtste reeks in 58 jaar een feit is. Ajax bleef voor de zevende keer op rij zonder overwinning in de Eredivisie. Dat is een evenaring van een negatief clubrecord. Ook in 1962, 1964 en 1965 wachtte de club uit Amsterdam zeven competitiewedstrijden vergeefs op een zege.

John de Wolf laat tekst op ‘Lazio-spandoek’ vereeuwigen als tattoo: ‘Deze moest er komen’

Bron: www.ad.nl

John de Wolf heeft sinds gisteren een eeuwig aandenken aan de belangrijke 1-0 zege van Feyenoord in de laatste groepswedstrijd van de Europa League tegen Lazio. De tekst die afgelopen donderdag op een levensgroot spandoek in de Kuip te zien was – Ik duik voor niemand, niet voor jou en voor niemand anders – heeft hij op zijn onderbeen laten tatoeëren.

PSV-directeur keurt spandoek bij huis Halsema af en is boos op KNVB: ‘Tegen Ajax werd géén vooronderzoek ingesteld’

Bron: www.ad.nl

Algemeen directeur Marcel Brands van PSV vindt dat de KNVB met twee maten meet. Volgens Brands kreeg PSV een boete van 20.000 euro omdat supporters zich met spreekkoren hadden misdragen in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax, terwijl de Amsterdamse club voor vergelijkbaar wangedrag van de aanhang in dat duel niet werd gestraft.

Pages

Subscribe to Spandoek