Spandoek

Aanklager KNVB onderzoekt veelbesproken Ajax-spandoek

Bron: source

De keiharde nederlaag van PSV op bezoek bij Ajax dreunt nog steeds na, maar ook het spandoek dat tijdens die wedstrijd werd getoond, houdt de gemoederen nog flink bezig. De aanklager betaald voetbal is inmiddels een onderzoek gestart naar het spandoek met de beledigende tekst 'Brainfart Aidshoven'. Het onderzoek van de aanklager kan leiden tot een schikkingsvoorstel.

Ajax in gesprek met makers spandoek

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is niet te spreken over het spandoek dat werd getoond voorafgaand het duel met PSV. Een groot doek op de tribunes, waarbij met name de tekst ‘Brainfart Aidshoven’ voor grote commotie zorgde, werd getoond. Volgens een woordvoerder van Ajax werd afgelopen week een versie van het doek getoond maar week dat zondag behoorlijk af. Algemeen directeur Edwin van der Sar bood al tijdens het duel namens Ajax excuses aan bij zijn collega Toon Gerbrands van PSV.

Makers 'onsmakelijk' Berghuis-spandoek moeten vrezen voor cel

Bron: source

Fans van Feyenoord die het uiterst controversiële spandoek toonden over Steven Berghuis, moeten vrezen voor een zware straf. Dat denkt advocaat Richard Korver, die in gesprek met De Telegraaf ingaat op de 'onsmakelijke' teksten die zij tentoonstelden. Op het spandoek stonden de namen van crimineel Martin van de Pol en misdaadverslaggever Peter R. de Vries afgevinkt, terwijl het vakje achter de naam van Steven Berghuis nog leeg was. 

Pages

Subscribe to Spandoek