Louis van Gaal

‘Van Praag en Van Wijk moeten per 1 juli het veld ruimen bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Michael van Praag zal binnenkort terugtreden uit de Raad van Commissarissen van Ajax, zo maakt Het Parool donderdag bekend. Eerder kondigen Annette Mosman, Georgette Schlick en Cees van Oevelen hun vertrek al aan, en snel zullen ook Leo van Wijk en Van Praag aftreden. Danny Blind en Louis van Gaal zullen wel bij Ajax blijven. Ook Jaap de Groot verwacht dat Michael van Praag en Leo van Wijk Ajax vanaf 1 juli zullen verlaten, zo meldt de journalist bij BNR Nieuwsradio.

Kroes per direct terug in andere functie bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Alex Kroes keert per direct terug bij Ajax, meldt de club donderdagmiddag zelf in een persbericht. Kroes keert niet terug als algemeen directeur, maar gaat de rol van technisch directeur vervullen in Amsterdam. Kroes begon in maart als algemeen directeur bij Ajax, maar werd twee weken later door de Raad van Commissarissen geschorst. Hij werd verweten te handelen met voorkennis, daar hij vlak voor zijn officiële aanstelling aandelen kocht in de club.

Voetbalpodcast | ‘Een diplomaat is Jorien van den Herik in elk geval niet’

Bron: www.ad.nl

En toen waren er vier kandidaten voor de vacature van bondsvoorzitter. Ten minste, als Jorien van den Herik de vereiste tien stemmen krijgt om mee te mogen doen. In de AD Voetbalpodcast bespreken Etienne Verhoeff en Sjoerd Mossou dit nieuws. Verder het vertrek van Alex Pastoor bij Almere City, negatieve journalisten in Nederland en respectvolle in België en zou Louis van Gaal trainer willen worden van Ajax?

Column Hugo Borst | In belang van Ajax en Nederlandse voetbal moet Louis van Gaal nog één jaar trainer van Ajax worden

Bron: www.ad.nl

Columnist Hugo Borst is overtuigd: Louis van Gaal moet gaan puimruimen bij Ajax en komend seizoen de hoofdtrainer van de dolende topclub worden. ‘In het belang van Ajax en het Nederlands voetbal is het noodzakelijk dat Van Praag vandaag nog vraagt aan Louis van Gaal om voor één jaar trainer te worden van Ajax en zodoende orde te scheppen.’

Andries Jonker weet wat de ideale oplossing is voor Ajax: ‘Schuif Louis van Gaal naar voren als trainer’

Bron: www.ad.nl

Ondanks de 2-1 zege van zondag op FC Twente is de rust bij Ajax op zowel sportief als bestuurlijk niveau nog lang niet teruggekeerd. Om ervoor te zorgen dat alle neuzen zo snel mogelijk weer dezelfde richting op wijzen in de Johan Cruijff Arena, weet bondscoach Andries Jonker van de Oranje Leeuwinnen de ideale oplossing: ,,Louis van Gaal moet het eerste elftal gaan trainen.”

Pages

Subscribe to Louis van Gaal