Louis van Gaal

Ten Hag wint Rinus Michels Award voor beste trainer in de Eredivisie

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag heeft vrijdag de Rinus Michels Award gewonnen voor beste trainer in de Eredivisie. Ajax kreeg daarnaast de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding. Het is de tweede keer in zijn loopbaan dat Ten hag de prestigieuze prijs pakt. De 49-jarige Ten Hag krijgt de voorkeur boven Mark van Bommel (PSV), John van den Brom (AZ), Adrie Koster (Willem II) en Maurice Steijn (VVV-Venlo). In 2016 won hij de Rinus Michels Award als coach van FC Utrecht. In zijn eerste volledige seizoen als trainer van Ajax maakte Ten Hag veel indruk.

Overmars: ‘Gaan niet weer van trainer wisselen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Directeur voetbalzaken Marc Overmars is overtuigd: Erik ten Hag is ook volgend seizoen gewoon de trainer van Ajax. De coach zou, door de successen van Ajax, in de belangstelling staan van Europese topclubs, maar Overmars geeft tegenover Voetbal International aan dat de club niet opnieuw een trainer gaat verkopen. ‘Ja, we gaan niet weer van trainer wisselen. Erik wil zelf ook blijven, hij zit hier net anderhalf jaar.

[VIDEO] Ten Hag gaat helemaal los tijdens de huldiging

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vorige week waren de moves van Erik ten Hag nog niet zo soepel, maar de trainer leert snel, zo blijkt.

Tijdens de huldiging donderdagmiddag ging de trainer helemaal los. Ten Hag was duidelijk in zijn element, was aan het dansen en zong alle liedjes mee. Toen hij zelf de microfoon kreeg, zag hij dan ook zijn kans schoon om de show te stelen. Een beetje op zijn Louis van Gaals koos Ten Hag uiteraard voor “Wij zijn Ajax, wij zijn de beste.”

Check hieronder de heerlijke beelden:

Ajax loopt CL-finale mis na comeback Spurs

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft het woensdagavond nagelaten om de finale van de Champions League te bereiken. Ondanks een 0-1 overwinning in Londen en een 2-0 voorsprong in Amsterdam, scoorde Tottenham Hotspur drie keer, waardoor zij met 2-3 wonnen in de hoofdstad en de finale mogen gaan spelen tegen Liverpool. 

‘De grootste entrada ooit’, liet de F-Side voorafgaand aan Ajax- Tottenham Hotspur weten. Duizenden fans kwamen bij elkaar om zich via een eigen alternatieve warming-up voor te bereiden op misschien wel de grootste Ajax-wedstrijd van deze eeuw.

Erik ten Hag kan in mooi rijtje komen

Bron: www.ad.nl

Trainer Erik ten Hag schaart zich in een mooi rijtje als Ajax zich morgen ten koste van Tottenham Hotspur voor de finale van de Champions League plaatst. Hij treedt dan in de voetsporen van Johan Cruijff, Louis van Gaal en Frank Rijkaard, de Nederlandse trainers die ook de eindstrijd behaalden.

Pages

Subscribe to Louis van Gaal