Louis van Gaal

Analyse PAOK: Stug en goed in de diepte

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bij het woord ‘Invincibles’ denken de meesten aan Arsenal of Ajax in de tijd van Louis van Gaal. Maar er is nog een ploeg die dit predicaat op zich geplakt dient te krijgen: PAOK Saloniki. De opponent van de Eredivisie-kampioen in de voorronde van de Champions League is een taaie tegenstander, die zich vorig jaar zonder ook maar een wedstrijd te verliezen kroonde tot kampioen van Griekenland.

Ten Hag genomineerd voor eervolle FIFA's 'Coach van het Jaar'

Bron: source

Erik ten Hag is door de FIFA genomineerd voor de FIFA coach van het jaar-award. De trainer van Ajax staat samen met negen anderen op de lijst van kanshebbers: onder andere Jürgen Klopp (Liverpool) en Mauricio Pochettino (Tottenham Hotspur) zijn ook in de race. De goede prestaties in de Champions League en de dubbel in Nederland zorgden voor de nominaties van de coach van de Amsterdammers. Bert van Marwijk en Louis van Gaal gingen Ten Hag als enige Nederlanders ooit voor.

Van Gaal blikt terug op succesjaar Ajax: "Waanzinnig materiaal"

Bron: source

Als één van de eersten voorspelde Louis van Gaal vorig seizoen dat Ajax weleens de Champions League zou kunnen winnen. De Amsterdammers liepen uiteindelijk een finaleplaats mis na een wrede uitschakeling door Tottenham Hotspur, maar de trainer in ruste zat er niet eens zo gek naast met zijn voorspelling. In gesprek met France Football blikt Van Gaal terug op het succesjaar van Ajax.

Van Gaal: "De Jong had betere keuzes kunnen maken"

Bron: source

Louis van Gaal betwijfelt of Frenkie de Jong er verstandig aan heeft gedaan om te kiezen voor een transfer naar FC Barcelona. De trainer in ruste is van mening dat de 22-jarige middenvelder zijn loopbaan beter elders had kunnen voortzetten. "Ik denk dat hij het in Barcelona heel moeilijk krijgt", voorspelt Van Gaal bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees.

Afscheidsduel Van der Vaart 13 oktober in Hamburg

Bron: ajaxfanzone.nl

Rafael van der Vaart heeft eind dit jaar, op 13 oktober, een afscheidswedstrijd gepland in Hamburg. Het duel krijgt de naam Rafa’s HSV Stars vs. Rafa’s All Stars. “Het is een bedankje en een verontschuldiging,” aldus de 36-jarige Van der Vaart. Bij zijn terugkeer in Hamburg kon hij de fans niet bieden wat hij had gewild. De Nederlander speelde van 2005 tot 2008 bij HSV en keerde er in 2012 terug. Van der Vaart heeft onder anderen Arjen Robben, Wesley Sneijder Mark Van Bommel en Louis van Gaal uitgenodigd. Van der Vaart: “Ik hoop ook dat Raúl komt.

Pages

Subscribe to Louis van Gaal