Arsenal

Robin van Persie gaat op voor hoogste diploma: ‘Trainer van Feyenoord zou geweldig zijn’

Bron: www.ad.nl

Robin van Persie is vandaag officieel toegelaten tot de cursus UEFA Pro-opleiding. Met ingang van het seizoen 2023-2024 gaat de topscorer van Oranje (50 goals in 102 interlands) en oud-speler van onder meer Feyenoord en Arsenal op voor het papiertje waarmee hij als hoofdtrainer van een profclub aan de slag kan. Momenteel is Van Persie trainer van Feyenoord Onder 16.

Ruud van Nistelrooij ziet fit PSV richting duel met Ajax: ‘We weten wat we moeten doen’

Bron: www.ad.nl

PSV is zondag in de topper tegen Ajax volgens Ruud van Nistelrooij niet in het voordeel door de zege van eind juli in de strijd om de Johan Cruijff Schaal (3-5). Dat zei de trainer van de Eindhovenaren vrijdag, kort voor vertrek terug naar Nederland vanuit Noorwegen. PSV beëindigde de groepsfase van de Europa League met een zege van 2-1 bij Bodø/Glimt en werd achter Arsenal tweede in groep A.

LIVE Europa League | PSV met Drommel en Oppegard in de basis tegen Bodø/Glimt, Gakpo en Simons op de bank

Bron: www.ad.nl

Door de knappe overwinning van PSV vorige week op Arsenal, verzekerde het zich al van de tweede plaats in de poule. Om de tussenronde te ontlopen, moet PSV eerste worden. Dan moet PSV winnen van Bodø/Glimt en Arsenal verliezen van FC Zürich. Het duel van PSV volg je vanaf 21.00 uur hier op de voet. De tussenstand van Arsenal vind je in ons livewidget.

Pages

Subscribe to Arsenal