Arsenal

'Bosz verzoekt Lyon direct werk te maken van Onana'

Bron: source

Ajax-doelman André Onana zit momenteel nog altijd een dopingschorsing uit, maar toch is hij enorm in trek bij de Europese (top)clubs. Eerder waren Arsenal en Monaco al serieus in de race voor de keeper en nu gaat ook Olympique Lyonnais er werk van maken om Onana van Ajax over te nemen. Volgens het Franse L'Equipe is dat op verzoek van oud-Ajaxtrainer Peter Bosz, die momenteel de leiding heeft over Lyon.

‘Onana zit Ajax dwars en wil contract uitdienen en transfervrij vertrekken’

Bron: ajaxfanzone.nl

André Onana lijkt niet van plan om snel te vertrekken bij Ajax. Ajax hoopt deze zomer nog iets te krijgen voor de doelman die momenteel een schorsing uitzit vanwege het gebruik van doping. Het contract van de Kameroener loopt over een jaar af en dus moet Ajax hem nu verkopen als de club nog iets wil verdienen. Ajax kan door ‘het foute pilletje’ dat de doelman nam in plaats van een slordige 25 tot 30 miljoen euro nog slechts zo’n 8-9 miljoen krijgen.

Vivianne Miedema over toekomst bij Arsenal: 'Over belangstelling heb ik niets te klagen’

Bron: www.ad.nl

In aanloop naar de Olympische Spelen kijkt Oranje-spits Vivianne Miedema (24) met een kennersoog naar de spitsen op het EK van de mannen. Ze geniet van de samenwerking tussen De Bruyne en Lukaku en de transformatie van Cristiano Ronaldo en is heel erg benieuwd wie er zondag in de achtste finale tegen Tsjechië in de basis staat bij het Nederland elftal: Donyell Malen of toch Wout Weghorst? ,,Ik ben blij dat ik geen bondscoach ben.”

Strafvermindering voor Onana

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen week diende de zaak van Andre Onana bij het CAS. De doelman had zijn schorsing van 12 maanden voor dopinggebruik aangevochten. De doelman werd in oktober 2020 betrapt op gebruik van het middel furosemide, een vochtafdrijvend middel. Onana zou het middel per ongeluk hebben ingenomen: hij wilde een paracetamol innemen en nam per ongeluk een pil die voor zijn zwangere vriendin bedoeld was.

Pages

Subscribe to Arsenal