Arsenal

‘Dest in de belangstelling van Londense topclubs’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De stormachtige ontwikkeling van Sergiño Dest is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. De rechtsback van Ajax staat in de belangstelling van Arsenal en Tottenham Hotspur, zo meldt het Amerikaanse Bleacher Report.

Dest speelt pas enkele maanden in het eerste elftal van de Amsterdammers, waar hij in eerste instantie de geblesseerde Noussair Mazraoui verving. Sinds diens terugkeer blijft trainer Erik Ten Hag echter de voorkeur geven aan de 18-jarige Dest.

‘Hij ging toen ook richting Ajax 1, maar Donyell was zeker niet minder’

Bron: www.voetbalzone.nl

Donyell Malen is vooralsnog een van de grote revelaties van het Eredivisie-seizoen en de aanvaller luisterde bijna twee weken geleden ook zijn debuut bij het Nederlands elftal op met een doelpunt tegen Duitsland. De inmiddels twintigjarige aanvaller beleeft zijn grote doorbraak in het shirt van PSV, dat hem twee jaar geleden overnam uit de jeugd van Arsenal.

‘Ajax in gesprek met Sao Paulo over vleugelaanvaller Antony(19)’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens het Braziliaanse Goal aast Ajax op Antony Matheus dos Santos, kortweg Antony; een negentienjarige buitenspeler van São Paulo. Ajax en de Braziliaanse club zouden onlangs de gesprekken inzake het talent hebben hervat om te kijken of een transfer mogelijk is, aldus Goal. De interesse in Antony is niet nieuw. Afgelopen februari wisten wij al te melden dat scouts van Ajax de buitenspeler nauwlettend volgden.

Pages

Subscribe to Arsenal