Arsenal

Lisandro Martínez rond transfer af en is definitief naar Man United

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Martínez heeft de door hem zo gewenste transfer naar Manchester United definitief binnen. United laat via de officiële kanalen weten dat de Argentijnse centrumverdediger na de medische check-up zijn handtekening heeft gezet onder een vijfjarige verbintenis op Old Trafford. Ajax ontvangt een vaste transfersom van 57,37 miljoen euro voor Martínez, die in Amsterdam nog drie seizoenen vastlag.

‘Ajax verhoogt vraagprijs voor Martínez naar bijna 60 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil Lisandro Martinez alleen voor de absolute jackpot laten gaan. Daar De Telegraaf eerder nog repte van een vraagprijs van vijftig miljoen euro – dat Manchester United afgelopen week al op tafel legde – zet het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar nu nog hoger in voor de Argentijn. Ajax zou nu denken aan een bedrag van zestig miljoen, inclusief eenvoudig te behalen bonussen.

De Telegraaf: Martinez dringt aan op transfer naar Engeland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lisandro Martinez wil deze transferperiode koste wat het kost een transfer maken. Dit meldt De Telegraaf. Als er clubs komen die vijftig miljoen euro voor de Argentijn bieden, zal Martinez ‘met de vuist op tafel slaan’ om een transfer te realiseren. Op dit moment lijkt een transfer naar Arsenal of Manchester United het meest waarschijnlijk. Beide clubs hebben immers al een bod uitgebracht op de verdediger.

Deze week valt beslissing voor Martinez; Wordt het United of Arsenal

Bron: ajaxfanzone.nl

Of Lisandro Martínez deze zomer vertrekt bij Ajax lijkt inmiddels bijna geen vraag meer. De vraag lijkt alleenn nog naar welke club? Journalist Fabrizio Romano verwacht dat er deze week duidelijkheid komt over de toekomst van Martínez. De transferexpert verwacht dat de Argentijn deze week een keuze gaat maken tussen Manchester United en Arsenal, al lijkt die keuze niet alleen aan hem. ‘Ik heb het gevoel dat deze week heel belangrijk kan zijn voor de speler om te beslissen naar welke club hij wil.

Pages

Subscribe to Arsenal