Arsenal

Analyse: Superieure Liverpool-aanval verbloemt defensieve problemen

Bron: www.ajaxshowtime.com

Woensdagavond begint Ajax in de Johan Cruijff ArenA tegen Liverpool aan het nieuwe Champions League-seizoen. Liverpool - regerend kampioen van de Premier League - is op papier de sterkste tegenstander in groep D, maar de laatste wedstrijden van The Reds tonen aan dat er kansen liggen voor Ajax. Een tactische analyse van de sterktes en zwaktes van Liverpool, de eerste Champions League-opponent van Ajax. 

Overmars openhartig: 'Hadden één speler heel graag gewild'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Marc Overmars heeft tijdens de voorbije transferperiode bij één speler naast het net gevist, zo vertelt hij eerlijk tegenover Ajax TV. De directeur voetbalzaken is als vanzelfsprekend druk geweest met het op orde brengen van de selectie en daarbij zat niet álles mee. 'Ik geef eerlijk toe dat we één speler heel graag gewild hadden, maar dat is niet gelukt', aldus de voormalig buitenspeler.

Ideho verruilt Ajax na een paar maanden alweer voor Arsenal

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Ideho heeft Ajax alweer verlaten. De 17-jarige aanvaller kwam de afgelopen seizoenen uit voor Willem II en verkoos deze zomer Ajax boven clubs als Hertha BSC en Southampton.

Bij Ajax zou hij dit seizoen aansluiten bij Ajax O18, het hoogste jeugdelftal bij Ajax nu de O19 niet meer bestaat. Bij Ajax had hij echter geen contract, waardoor hij eenvoudig weer kon vertrekken. Nu tekent de aanvaller dus een contract bij Arsenal.

Ideho alweer weg bij Ajax, talent verkast naar Arsenal

Bron: www.ajaxshowtime.com

Joël Ideho heeft de jeugdopleiding van Ajax ingeruild voor die van Arsenal. De Londense club meldt de komst van de rappe aanvaller dinsdag via de officiële kanalen.

Ideho doorliep de jeugdopleiding van Willem II, waarna Ajax hem enkele maanden geleden wist te strikken. Binnen enkele weken in het nieuwe seizoen vertrekt Ideho echter alweer bij Ajax voor een avontuur bij Arsenal. Bij de Londense club heeft hij een 'professioneel contract' getekend.

PSV casht door falen Basel, Kopenhagen en Sporting én zit in pot 1 bij EL-loting

Bron: www.ad.nl

PSV is door de winst op Rosenborg en de uitslagen op andere velden verzekerd van een plek in pot één van de loting voor de groepsfase van de Europa League. Daarmee ontloopt de ploeg vrijdag bij de loting de op papier sterkste tegenstanders, zoals Arsenal, Tottenham Hotspur, AS Roma en SSC Napoli. Vrijdag om 13.00 wordt duidelijk welke ploegen de Eindhovense club dit najaar treft.

Wat levert deelname aan CL Ajax dit jaar op?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Financieel directeur Susan Lenderink kan richting de start van het Champions League-seizoen weer opgelucht ademhalen. Zoals bekend wordt ook Ajax hard getroffen door de coronacrisis, maar het miljardenbal zorgt voor behoorlijke inkomsten bij de Amsterdamse club.

Dat Ajax een plek kent in de groepsfase van de Champions League levert de Amsterdamse club al een bedrag van 15,25 miljoen euro aan startgeld op. Maar er zijn, zoals in de afgelopen jaren ook al het geval was, meer inkomsten. Zo haalt Ajax wederom veel geld op uit de coëfficiënt-ranking.

Pages

Subscribe to Arsenal