Arsenal

Arsenal en Miedema maatje te groot voor PSV, ongelooflijke Houdini-act FC Twente

Bron: www.ad.nl

PSV heeft geen vervolg kunnen geven aan de eerste overwinning ooit in de Champions League voor vrouwen. Nadat woensdag Lokomotiv Moskou werd verslagen, werd vanavond verloren van het Arsenal van Vivianne Miedema. Het Champions League-avontuur zit er daarmee op voor PSV. Later op de avond plaatste FC Twente zich op zéér bijzondere wijze wel voor de volgende ronde.

‘Arsenal meldt zich toch weer voor Onana’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana was onlangs dichtbij een transfer naar Olympique Lyon, maar sloeg vervolgens zelf aan het twijfelen. Er werden geen handtekeningen gezet en alles ligt dus nog altijd open. Daardoor zou Arsenal volgens The Sun ook weer mogelijkheden zien.

The Gunners hadden Onana al eerder overwogen, maar Aaron Ramsdale van Sheffield United was eerste keus. Met een vraagprijs van €40 miljoen vond Arsenal hem te duur en is Onana weer een optie. Overmars zou €10 miljoen willen ontvangen voor Onana, die nog een contract heeft tot eind dit seizoen.

Overmars over 'dramatisch dossier' Onana: "Een aparte jongen"

Bron: source

Marc Overmars heeft uitgebreid gereageerd op de transfersoap rondom Andre Onana. De directeur voetbalzaken van Ajax vindt het een 'dramatisch dossier', maar verwacht dat het deze zomer wel tot een overgang komt. Al zal de doelman zelf ook water bij de wijn moeten doen, stelt hij. "We hebben al een week geen contact gehad met Lyon. Er heeft zich eerder nog een andere club gemeld, maar die hebben ondertussen al een andere keeper gehaald. Arsenal werd ook genoemd, maar vanuit hen heb ik niets vernomen."

Overmars ‘Al een week niets gehoord van Lyon en vanuit Arsenal helemaal niks vernomen over Onana’

Bron: ajaxfanzone.nl

Marc Overmars gaat in een interview met Voetbal International in op de situatie rondom Andre Onana. ‘Veel clubs willen nu profiteren van de situatie. Zijn waarde is laag, dat ze daar gebruik van willen maken. Dat snap ik en dat zou ik andersom misschien ook wel doen’, aldus Overmars’Want als hij langer onder contract staat en niet geschorst is, is hij dertig miljoen waard. Als ik het was, had ik juist snel gehandeld.

Pages

Subscribe to Arsenal