Atlético Madrid

Feyenoord krijgt in Champions League weerzien met Diego Simeone en Lazio, PSV treft oude bekenden Arsenal en Sevilla

Bron: www.ad.nl

Feyenoord gaat het in de poulefase van de Champions League opnemen tegen Atlético Madrid, oude bekende Lazio en Celtic. PSV treft Europa League-winnaar Sevilla en de Engelse topclub Arsenal, waar het vorig jaar nog van won in Eindhoven. De eerste wedstrijden staan op het programma voor 19 en 20 september. Vrijdag of zaterdagochtend wordt het speelschema pas bekend.

Zaakwaarnemer Silvano Vos sneert naar Ajax: ‘Koopclub’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Ajax deze transferperiode tot nu toe inmiddels 9 spelers heeft aangetrokken heeft kwaad bloed gezet bij Nathan van Kooperen, de zaakwaarnemer van Silvano Vos. Door de komst van diverse middenvelders heeft de achttienjarige Vos misschien weinig uitzicht op speeltijd, hetgeen Van Kooperen de club niet in dank afneemt. Van Kooperen, die sinds kort de belangen behartigt van Vos, ventileert zijn mening via Twitter. “Ajax opleidingsclub -> koopclub”, begeleid door een groen vinkje.

‘Atlético Madrid meldt zich voor Silvano Vos bij Ajax’

Bron: ajaxfanzone.nl

Atlético Madrid wil Silvano Vos van Ajax overnemen, zo meldt althans de meestal goed geinformeerde Italiaanse transferjournalist Fabrizio Romano via X. Vos ondertekende onlangs een nieuw contract bij Ajax dat hem tot medio 2028 aan de club verbind. Ondanks die contractverlenging wil Atlético Madrid alsnog zaken doen met Ajax. De Madrilenen zien in Vos een toptalent voor de toekomst.

Pages

Subscribe to Atlético Madrid