Marco van Basten

7 Voetballegendes van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax Amsterdam is een van de grootste en meest prestigieuze voetbalclubs ter wereld. De club heeft vele sterren voortgebracht die uitgroeiden tot voetballegendes. Hieronder hebben we een lijst samengesteld van 7 voetballegendes die ooit voor Ajax gespeeld hebben.

Van Basten noemt twee opvolgers voor Ten Hag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Gisteravond werd bekend dat Erik ten Hag, zo goed als zeker, naar Manchester United vertrekt. De oefenmeester en de Engelse club zijn er qua contract helemaal uit. Ook zal United twee miljoen euro naar Ajax overmaken om het contract van Ten Hag af te kopen. Natuurlijk is dit een mooie stap voor Ten Hag, maar hierdoor moet Ajax wel op zoek naar een nieuwe trainer. Ajax-legende Marco van Basten ziet twee kandidaten als het meest geschikt voor de positie.

Stadswandelingen voor voetbalfans: de roots van Marco van Basten en Wesley Sneijder in Utrecht

Bron: www.ad.nl

De stadions zijn leeg maar voetbalfans kunnen hun hart ophalen door een stadswandeling te maken in hun favoriete voetbalstad. Op die manier kunnen fans, de historie, bijzondere locaties, anekdotes en de voetbalcultuur van Nederland ontdekken. Weet je hoeveel bekende voetballers er wel niet in Utrecht zijn geboren? En het is natuurlijk de stad van de trotse FC.

7 Redenen waarom je altijd voor Ajax moet kiezen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is gewoon de beste club ter wereld. Er zijn tal van redenen waarom u altijd voor Ajax zou moeten kiezen, maar hier vind u er alvast 7:

Ajax heeft een rijke geschiedenis en traditie in het winnen van trofeeën.

Van de eerste trofee die Ajax won in 1911 tegen LAC, tot de overwinning in de Champions League in 1995. Ajax is in deze 105 jaar een begrip geworden. We wonnen de Europa Cup, de UEFA cup, de Champions League, en de Intercontinentale beker. En dat zijn er nog maar een paar.

Pages

Subscribe to Marco van Basten