Abdelhak Nouri

Het zeventienjarige toptalent van Ajax dat Chelsea en Bayern München afwees

Bron: www.voetbalzone.nl

In samenwerking met GOAL licht Voetbalzone geregeld jonge spelers uit die het in de toekomst ver kunnen schoppen of die nu al hun sporen verdienen in het (inter)nationale topvoetbal. Deze keer gaat de aandacht uit naar de zeventienjarige aanvaller Amourricho van Axel Dongen, die afgelopen jaar met het winnen van de Abdelhak Nouri Trofee uitgeroepen tot grootste talent uit de

Future Cup opnieuw afgelast door Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De Future Cup is opnieuw afgelast. Dit meldt Ajax via de officiële kanalen. De Future Cup is een internationaal jeugdtoernooi, waaraan O17-elftallen van verschillende topclubs aan deelnemen. Normaliter wordt dit toernooi elk jaar gehouden op De Toekomst. De laatste editie van de Future Cup stamt echter alweer uit 2019. Dit is mede te danken aan de coronacrisis.

Ajax treft schikking met familie Nouri

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft met de familie van Abdelhak Nouri een schikking getroffen. De schadevergoeding betreft een bedrag van minimaal 7,8 miljoen euro. Dit maakt de club bekend via de officiële kanalen. In 2017 werd de jonge middenvelder getroffen door een hartstilstand. Als gevolg daarvan is bij Nouri ernstige en blijvende hersenschade opgetreden. Tijdens de acute fase heeft Nouri niet de juiste behandeling gekregen. Hierdoor erkent Ajax als werkgever de aansprakelijkheid voor de gevolgen.

Pages

Subscribe to Abdelhak Nouri