Abdelhak Nouri

Ziyech: ‘25.000 is mooi, maar ik kan en ga niets beloven’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech is nog steeds Ajacied maar de kans dat hij bij Ajax blijft lijkt klein. Lodewijk Asscher, fractievoorzitter van de PvdA, startte onlangs een petitie om Ziyech voor Ajax te behouden. Ruim 25.000 mensen hebben inmiddels de petitie ondertekend. “Dat zijn er veel, hé”, aldus Ziyech. “Ik vind het mooi dat iemand zo’n petitie begint en dat zoveel mensen het ondertekenen, maar ik kan en ga niets beloven. Ik ga nu eerst op vakantie en de Afrika Cup spelen. Daarna zie ik wel wat gebeurt. Dit seizoen heeft me in elk geval geleerd dat je nooit weet hoe het gaat.”

Telegraaf doet boekje open over Arisz nadat Ajax krant ter discussie stelt

Bron: ajaxfanzone.nl

De Telegraaf wist gisteren te melden dat operationeel directeur Rutger Arisz door Ajax op non-actief is gezet. Prompt daarop kwam Ajax zelf met het persbericht naar buiten dat Arisz zelf vertrekt. Het Financieel Dagblad meldde zich bij Ajax en wilde weten wie de waarheid spreekt: Ajax of De Telegraaf. “Ik laat het aan u wie u betrouwbaarder acht: het persbericht van een beursgenoteerd bedrijf of De Telegraaf”, aldus de reactie van Ajax.

Huis familie Nouri wordt verbouwd zodat hij thuis verzorgt kan worden

Bron: ajaxfanzone.nl

Twee jaar nadat Abdelhak Nouri  in elkaar zakte tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in Oostenrijk ligt hij nog altijd in het ziekenhuis. Het is de bedoeling dat hij binnenkort terugkeert naar zijn ouderlijk huis. “Ze zijn nu het huis aan het verbouwen, omdat ze hem thuis willen verplegen”, zo meldt journalist Willem Vissers, die in contact staat met de familie Nouri.

Ünüvar: “Dat we zo jong zijn en willen strijden maakt ons juist sterk”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naci Ünüvar pakte zaterdagmiddag de titel met Ajax O19 en was zelf ook trefzeker in het met 2-0 gewonnen duel.

Het 15-jarige talent kan terug kijken op een paar prachtige weken: “Ik denk dat het wel een van de mooiste seizoenen van mijn carrière tot nu toe is. Ik heb het EK gewonnen, mijn contract getekend, de beker gewonnen, de Abdelhak Nouri trofee gewonnen, nu landskampioen. Niet normaal dit”, aldus Ünüvar in gesprek met Ajax TV.

Pages

Subscribe to Abdelhak Nouri