Abdelhak Nouri

Ajax en familie Nouri hebben tuchtzaak toch niet nodig

Bron: source

De familie van Abdelhak Nouri en Ajax hebben een akkoord bereikt over een schadevergoedingsregeling. Dat maakt de NOS bekend. De afgelopen vier jaar werd er al gepraat over de regeling, maar de partijen kwamen er maar niet uit. Een arbitragezaak moest voor duidelijkheid zorgen, maar zover komt het dus niet. De familie van de spelmaker en de club zijn het alsnog eens geworden.

Familie van Abdelhak Nouri bereikt akkoord met Ajax over schadevergoeding

Bron: www.ad.nl

Ruim vier jaar nadat Abdelhak Nouri in elkaar zakte op het voetbalveld tijdens een oefenduel tegen Werder Bremen heeft Ajax met de familie van Nouri een overeenstemming bereikt over een schadevergoeding. Daarmee is een arbitragezaak van de baan. Dat bevestigen betrokkenen bij de zaak rond de familie. Er is een akkoord bereikt, maar dat moet nog formeel bekrachtigd worden.

Van Axel Dongen wint Abdelhak Nouri Trofee

Bron: ajaxfanzone.nl

Amourricho van Axel Dongen heeft de Abdelhak Nouri Trofee gewonnen en is daarmee uitgeroepen tot het grootste talent van de jeugdopleiding van Ajax van het seizoen 2020/2021. De trofee werd overhandigd door de familie van Abdelhak Nouri en hoofd jeugdopleiding Saïd Ouaali. De zestienjarige speler staat te boek als een groot talent en maakte onlangs zijn debuut in Jong Ajax. Van Axel Dongen is de opvolger van Devyne Rensch die vorig jaar de prijs in ontvangst mocht nemen.

Bron: Ajax.nl

Pages

Subscribe to Abdelhak Nouri