F-side

Ajax Resale van start; F-side volgt later

Bron: ajaxfanzone.nl

Natuurlijk wil iedereen wel een competitiewedstrijd van Ajax bijwonen maar de thuiswedstrijden in de ArenA zijn meestal uitverkocht. Toch zijn er lege plaatsen te zien in het stadion omdat iedereen wel een keer verhinderd kan zijn of, zoals nu, nog op vakantie is. Daarom heeft Ajax een kaartenmarkt ontwikkelt onder de naam Ajax Resale. Vanaf komend seizoen is het mogelijk om je kaart via Ajax Resale te koop aan te bieden of te kopen. Ajax Resale is de officiële en veilige manier om je tickets te verkopen of laatste tickets te kunnen kopen.

Deel Ajax-fans met treurig spandoek: 'Pro Promes'

Bron: source

Een deel van de harde kern van Ajax heeft zondag tegen De Klassieker een zéér opmerkelijk statement gedeeld. Op een klein spandoek op de F-side staat te lezen 'Pro Promes', doelend op oud-Ajacied Quincy Promes, die verdacht wordt van onder meer poging tot moord en deelname aan een criminele organisatie. Overigens wordt de actie ook door veel Ajacieden afgekeurd op social media.

Harde kern Ajax keert zich duidelijk tegen 'Judas' Onana

Bron: source

Ajax-keeper Andre Onana traint vanaf deze week weer mee met de A-selectie van Erik ten Hag. De Kameroener kan vanaf 4 november ook weer wedstrijden gaan spelen voor de hoofdmacht van de Amsterdammers. Maar de keeper hoeft niet op een warm welkom te rekenen vanaf de F-Side, de harde kern van Ajax, dat stelt dat goalie geen deel meer zou moeten uitmaken van de A-selectie.

Supporters steunen Haller met fraai spandoek

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zoals bekend kan Sébastien Haller niet voor Ajax uitkomen in de Europa League dit seizoen. De Franse aanvaller werd door een administratieve fout niet ingeschreven voor het toernooi.

Daardoor moest hij vorige week en afgelopen donderdag lijdzaam toezien, terwijl Ajax zich voorbij Lille vocht. Het bereikte de volgende ronde, maar Haller moet blijven toekijken. De spits kan dus wel een steuntje in de rug gebruiken, zo moeten de supporters gedacht hebben.

'De ME 'mepte' de Feyenoorders terug het vak in'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Iedere Ajax-fan heeft zijn of haar mooiste herinnering aan een Klassieker. De één kiest voor een van de vele grote zeges op Feyenoord, de ander kiest voor een mooi doelpunt, terwijl sommigen kiezen voor een speciale persoonlijke herinnering. In aanloop naar de Klassieker van zondag stelden wij enkele gasten uit de rubriek Onze Trots de vraag wat hun mooiste herinnering aan Ajax - Feyenoord is.

Pages

Subscribe to F-side