Paris Saint-Germain

Matthijs de Ligt naar Juventus? Deze spelers gingen hem voor

Bron: source

De soap rond Matthijs de Ligt kent de ene cliffhanger na de andere. Wanneer eerst een hernieuwde samenwerking met Frenkie de Jong bij Barcelona de grootste kans van slagen had, bleek daarna weer Paris Saint-Germain de gedoodverfde winnaar van de strijd. Vrijdag werd echter duidelijk dat Juventus bereid is om ruim zeventig miljoen voor de 19-jarige verdediger neer te leggen en lijkt na Amsterdam Turijn zijn volgende bestemming te worden. Mocht deze overstap rond gaan komen, dan komt De Ligt in een kort rijtje landgenoten terecht die de stap naar de Oude Dame al een keer maakten.

Transfer De Ligt naar Juventus ‘voor negentig procent’ afgerond

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt is hard op weg naar Juventus, zo meldt het Algemeen Dagblad maandag. De verdediger van Ajax wordt de laatste dagen hevig gelinkt aan een overstap naar de Italiaanse grootmacht. Volgens de krant is de transfer van de Oranje-international naar de topclub uit Turijn voor negentig procent afgeronden lijkt er snel een einde te komen aan het getouwtrek rond De Ligt ‘nu er een megacontract voor hem klaarligt bij Juventus waarbij zelfs het nieuwe salaris van vriend en oud-ploeggenoot Frenkie de Jong bij Barcelona verbleekt’.

Juventus brengt miljoenenbod uit op De Ligt

Bron: ajaxfanzone.nl

Het is nog steeds onduidelijk in welk shirt Matthijs de Ligt aankomend seizoen speelt maar als het aan Juventus ligt dan is er geen twijfel mogelijk. De club uit Turijn heeft namelijk een miljoenenbod neergelegd bij Ajax en hoopt dat De Ligt binnenkort een vijfjarig contract tekent bij de Italiaanse recordkampioen, zo weet De Telegraaf te melden.

‘Ook Real Madrid mengt zich in strijd om De Ligt; Barcelona nog niet afgehaakt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ook Real Madrid gaat zich mengen in de strijd om Matthijs de Ligt, zo meldt althans het Spaanse RMC Sport. De Ligt heeft nog altijd geen knoop doorgehakt over zijn sportieve toekomst. RMC Sport verzekert dat de Koninklijke ‘in de afgelopen uren’ bij het management van De Ligt heeft geïnformeerd naar diens contractuele wensen. Ook Barcelona zou de komst van De Ligt nog altijd niet uit het hoofd hebben gezet, aldus de Spanjaarden.

Pages

Subscribe to Paris Saint-Germain