Paris Saint-Germain

Future Cup afgelast in verband met coronavirus

Bron: ajaxfanzone.nl

De ABN AMRO Future Cup gaat dit jaar niet meer door, zo heeft Ajax vandaag laten weten. Het toernooi met Ajax O17 en onder andere Juventus O17, FC Barcelona O17 en PSG O17 stond gepland van zaterdag 11 april tot en met maandag 13 april. Alhoewel dit buiten de door het kabinet gestelde termijn van maatregelen valt, heeft het internationale karakter van het evenement en de onzekerheid over verder verloop van de coronacrisis Ajax doen besluiten het evenement af te gelasten.

Ajax O19 naar kwartfinale UYL dankzij invaller Reiziger

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 heeft de kwartfinale van de UEFA Youth League bereikt. Na een moeizame wedstrijd werd Atlético Madrid verslagen na strafschoppen. En dat is een prestatie, want de laatste drie penaltyreeksen gingen alle drie (PSG, AS Roma, Lyon, red.) verloren. Daan Reiziger werd in de blessuretijd in het veld gebracht door John Heitinga en dat bleek een fantastische zet. De doelman stopte drie penalty’s en scoorde de beslissende penalty!

‘Barcelona aast op Onana; Chelsea nog steeds favoriet’

Bron: ajaxfanzone.nl

Barcelona loert op André Onana, zo weet de Spaanse sportkrant Sport deze vrijdag te melden. Onana werd eerder al gelinkt aan Barcelona en volgens de Catalaanse sportkrant staat de international van Kameroen inderdaad hoog op het lijstje van voorzitter Josep Maria Bartomeu. Bij de grootmacht heersen veel twijfels over reservedoelman Neto, die is overgekomen van Valencia en in zijn eerste seizoen naar verluidt flink tegenvalt bij Barcelona.

‘Ajax gaat overeenkomst aan met kledingmerk Replay’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft een samenwerking gesloten met Replay, zo meldt de club. Replay gaat SuitSupply vervangen als kledingsponsor van Ajax. De deal tussen het Italiaanse kledingmerk en de club loopt vanaf 1 juli 2020 voor 4 seizoenen.

Jaarlijks zullen de spelers, directie en bestuurders van nieuwe kleding worden voorzien. Maar er zal ook een exclusieve kledinglijn voor de supporters opgezet worden.

Pages

Subscribe to Paris Saint-Germain