Vuurwerk

Het is weer raak: Sparta-Ajax even stilgelegd door vuurwerk

Bron: source

Zelfs nu de fans niet meer zijn toegestaan in het stadion, blijven de Eredivisie-wedstrijden onderbroken worden door supportersproblemen. Door de coronamaatregelen mogen er geen supporters meer aanwezig zijn bij de wedstrijden, maar zij hebben toch een manier gevonden om hun onvrede te kunnen uiten. Vanuit buiten het stadion werd vuurwerk naar binnen gegooid, waardoor ook Sparta-Ajax even stilgelegd moest worden.

Go Ahead maakt tegen FC Groningen weinig klaar zonder fans: twee keer rood en nederlaag

Bron: www.ad.nl

Het enige vuurwerk van Deventer zijde kwam bij Go Ahead Eagles - FC Groningen van de aanhang van de thuisploeg. Het knalde en knetterde behoorlijk bij de aftrap buiten de stadionpoorten. Op het veld van de Adelaarshorst viel minder te beleven. GA Eagles bakte er zonder aanhang op de tribunes bitter weinig van en eindigde met negen man en een 0-1 nederlaag.

Supporters van Den Bosch en ADO Den Haag gooien vuurwerk in gesloten stadions: ‘Leren jullie het nou nooit?’

Bron: www.ad.nl

Sinds afgelopen zondag zijn de stadions in Nederland voor drie weken gesloten, maar een groepje supporters van FC Den Bosch had vrijdagavond maling aan die maatregel. Ze kwamen het gesloten stadion binnen en staken wat vuurwerk af achter het doel bij de Brabantse derby tegen TOP Oss. Ook bij Telstar - ADO Den Haag ging het even later mis.

Pages

Subscribe to Vuurwerk