Johan Cruijff

Johan Cruijff Arena en De Kuip lijden grote verliezen door corona

Bron: source

De Johan Cruijff Arena en De Kuip hebben grote verliezen geleden door de coronacrisis. Voor het Ajax-stadion gaat het daarbij om een half miljoen verlies, voor Stadion Feijenoord zelfs meer dan twaalf miljoen. Onder andere door het leeg blijven van de tribunes tijdens Eredivisieduels, wedstrijden van het Nederlands elftal en de bekerfinale (in De Kuip) liepen zij veel inkomsten mis.

Krantenoverzicht: 'Met het nodige geluk pakte Ajax de drie punten'

Bron: source

Ajax won zondagmiddag De Klassieker in de Johan Cruijff ArenA van Feyenoord. In alles behalve een hoogstaand duel waren de Amsterdammers met uitzondering van de eerste twintig minuten vooral gelukkiger dan de Rotterdammers. 'Op het tandvlees en met het nodige geluk trok Ajax de drie punten over de streep', was de conclusie van de ochtendkranten dan ook over de strijdbare wedstrijd. 

Feyenoord laat Ajax ontsnappen in zeer armoedige Klassieker

Bron: source

Ajax heeft de eerste Klassieker van dit seizoen gewonnen. De Amsterdammers versloegen Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA met de kleinst mogelijke marge: 1-0. Het enige doelpunt van het duel werd in de eerste helft gemaakt door Ryan Gravenberch. De Rotterdammers kregen zowel vóór als na rust mogelijkheden op de gelijkmaker, maar met name Steven Berghuis had het vizier niet op scherp staan. Ajax staat door de zege weer alleen aan kop in de Eredivisie.

Pages

Subscribe to Johan Cruijff