FC Bayern Munchen

Ajax waarschuwt: ‘Hoge straffen op doorverkopen kaarten’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het woensdagavond in de laatste poulewedstrijd van de Champions League op tegen Bayern München. Kaarten voor de kraker, waarin de eerste plek in de poule op het spel staat, zijn al enige tijd uitverkocht. Ajax heeft op de officiële website aangekondigd dat er strenge kaartcontrole zal zijn en dat er hoge straffen staan op het (online) aanbieden van kaarten.

De regels zijn als volgt:

Ten Hag hoopt op Onana: ‘André zit in de emotie en kan dat nog niet weten’

Bron: ajaxfanzone.nl

Andre Onana moest afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd tegen PEC Zwolle het veld verlaten met een hamstringblessure en werd vervangen door Kostas Lamprou. De doelman uit Kameroen liet na afloop weten dat hij woensdag niet zal kunnen spelen maar trainer Erik ten Hag wil daar nog niks van weten. ‘André zit in de emotie en kan dat nog niet weten. We zullen even moeten afwachten wat er uit het onderzoek komt’.

‘Arjen Robben naar Ajax zou niet eens zo gek zijn’

Bron: www.ad.nl

De nieuwe AD Voetbalpodcast staat weer online. Dit keer vooral gewijd aan de laatste groepsduels in de Champions League, het nieuws van het afscheid van Arjen Robben bij Bayern en de stand van zaken bij Liverpool, dat volgende week móet winnen van Napoli. Genoeg voer voor verslaggevers Sjoerd Mossou, Daniël Dwarswaard en Maarten Wijffels. ‘Arjen Robben naar Ajax zou niet eens zo gek zijn.’

Onze Trots: 'Deze lichting misschien beter dan '95'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 20 spreken wij met Gregory Sedoc, voormalig Olympisch atleet en deelnemer van Expeditie Robinson 2018.

Van de Beek verwacht duel met Bayern te halen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Meestal worden er op een kidspersco vooral vragen gesteld over lievelingseten en dat soort zaken, maar op de Ajax kidspersconferentie werden zondag scherpe vragen gesteld.

Donny van de Beek viel zaterdag tegen PEC Zwolle geblesseerd uit en één van de vragen aan de middenvelder was dan ook: kun je tegen Bayern München weer spelen? De middenvelder antwoordde daarop dat hij verwacht van wel. Goed nieuws dus!

Ook Bayern speelt goede generale voor treffen met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Waar Ajax met 1-4 wist te winnen in Zwolle kende ook Bayern Munchen, waar Arjen Robben vanwege een blessure ontbrak, een goede generale met het oog op de laatste poulewedstrijd van de Champions League tegen Ajax van aanstaande woensdag. Thuis had de Duitse kampioen geen kind aan Nürnberg. De wedstrijd was al binnen het half uur beslist door twee treffers van Robert Lewandowski. De Pool kopte na negen minuten raak uit een corner.

Pages

Subscribe to FC Bayern Munchen