FC Bayern Munchen

Steun voor Scherpen: "Van der Sar begon ook haperend"

Bron: source

Kjell Scherpen moet na zijn blunder tegen AS Roma niet te snel worden afgeschreven. Dat concludeerde Frans Hoek, voormalig keeperstrainer van onder meer Ajax, Oranje, Bayern München en FC Barcelona. Ook hij sprak van een 'valse start' bij de 21-jarige goalie, maar wees op vergelijkbare voorbeelden. "Het begin van Edwin van der Sar bij Ajax was ook haperend en aarzelend. Iedereen vond het toen onbegrijpelijk dat hij voor Ajax keepte."

Ten Hag: “We hebben nagelaten om verder afstand te nemen, dan blijven ze in leven”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na afloop van het uitduel met RKC Waalwijk geeft Ten Hag aan waarom hij voor wedstrijd heeft gekozen om niet met wat wisselspeler in de basis te beginnen. “In deze fase van het seizoen zijn de punten duur. Kijk maar naar andere grote clubs dit weekend, zoals Bayern München en Manchester City. Door met een sterke opstelling te beginnen geef je een sterk signaal af.”

Ten Hag laat Scherpen niet vallen: ‘Hij werd de beste keeper ter wereld’

Bron: www.voetbalzone.nl

Erik ten Hag kiest zondagmiddag in de uitwedstrijd van Ajax tegen RKC Waalwijk gewoon weer voor Kjell Scherpen, ondanks de veelbesproken blunder van de boomlange doelman in het Europa League-duel met AS Roma (1-2) van donderdag. De Ajax-coach trekt voorafgaand aan het treffen met RKC de vergelijking met Manuel Neuer, de doelman van Bayern München die volgens Ten Hag ook

‘Barcelona neemt contact op met Ajax over overname Martinez’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Tutto Mercato Web geen 1 april grap: FC Barcelona zou contract met Ajax opgenomen hebben overeen mogelijke transfer van Lisandro Martínez. Martinez zou als alternatief gelden voor David Alaba, die bij Bayern München transfervrij mag vertrekken. Voor Barcelona zou het voordeel van Martínez ten opzichte van Alaba zijn dat de Ajacied aannemelijk lagere salariseisen zou hebben.

Pages

Subscribe to FC Bayern Munchen