FC Bayern Munchen

‘Zaakwaarnemer Ziyech eist duidelijkheid over plannen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech staat in de belangstelling van Bayern München, zo meldt BILD. Het management van de Marokkaan zou reeds een gesprek hebben gevoerd en deze week duidelijkheid willen van de Duitse grootmacht.

Ziyech is in Beieren niet de eerste naam op het verlanglijstje. Volgens het Duitse medium komt de Ajacied in beeld als Leroy Sané van Manchester City of Ousmane Dembélé van FC Barcelona niet haalbaar blijken te zijn. Komende week gaat Bayern kijken of men werk gaat maken van de komst van Ziyech.

Jongkind: 'Cerny was ontegenzeggelijk een toptalent'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Václav Cerny behoorde samen met Donny van de Beek en Abdelhak Nouri jarenlang tot de toptalenten in de Ajax-jeugdopleiding. Al op jonge leeftijd maakte hij de stap naar Ajax 1 en een absolute doorbraak leek een kwestie van tijd. Blessures en hijzelf zorgden echter voor stagnatie van zijn ontwikkeling, waardoor hij nu een stap terugzet, in de hoop er straks twee vooruit te zetten. ‘Als hij zijn topsportmindset hervindt, gaat hij mooie dingen laten zien.’

De Ligt: “Europa League-finale shirt heeft veel betekenis voor mij”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt sprak in het programma ‘Shirtje Ruilen’ van RTL over het Ajax-shirt, zijn eerste geruilde shirt en zijn meest betekenisvolle shirt. “Het Ajax-shirt vind ik erg mooi, maar die heb ik natuurlijk al veel van mezelf. Daarom ruil ik ze soms wel na de wedstrijd. Thuis hangen een paar Ajax-shirts en Nederlands Elftal-shirts aan de muur”, begint hij te vertellen.

Pages

Subscribe to FC Bayern Munchen