FC Bayern Munchen

‘De Ligt hakt deze week de knoop door’

Bron: ajaxfanzone.nl

De Spaanse sportkrant Sport meldt dat Matthijs de Ligt deze week de knoop doorhakt wat betreft zijn toekomst. FC Barcelona zou hem maar al te graag willen inlijven, maar weet dat het financieel niet kan tippen aan clubs als Juventus en Bayern München. Men wil De Ligt dan ook overtuigen door ‘het sportieve plaatje’. Het kamp-De Ligt verwacht in de komende dagen nog een ‘laatste gebaar’ van Barça, waarna een besluit genomen zal worden.

De doorbraak van Frenkie de Jong op Nike Mercurial Vapor

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Een moment uit dit voorjaar waar Amsterdam nog lang aan denkt. De Godenzonen speelden uit tegen Real Madrid, het decor was de achtste finale van de Champions League. Bernabéu in vertwijfeling, want: Ajax schoot uit de blokken. Stilte en ontzag vulden niet alleen het stadion bij een actie op het middenveld. Overal waren de kijkers even stil. Verwonderd eigenlijk.  

Mazraoui: ‘Mijn plan is om voorlopig bij Ajax te blijven, ik ben nog niet uitgeleerd’

Bron: ajaxfanzone.nl

Noussair Mazraoui staat nog tot medio 2022 onder contract bij Ajax. In gesprek met Voetbal International geeft de 21-jarige vleugelverdediger annex middenvelder te kennen dat hij voorlopig van plan is om bij Ajax te blijven. “Mijn plan is om voorlopig bij Ajax te blijven, ik ben nog niet uitgeleerd”. Mazraoui brak dit jaar door en speelde dit seizoen 47 officiële wedstrijden, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 5 assists. Mazraoui spreekt van een jaar met ‘heel veel hoogtepunten’. “Eigenlijk teveel om op te noemen.

Ten Hag niet bezig met vertrek: ‘Ik heb hier een contract’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag is niet bezig met een eventueel vertrek bij Ajax. Hij focust zich momenteel vol op Ajax en denken aan een mogelijke transfer naar een andere club zit er voorlopig niet in, zo zegt hij op de persconferentie voorafgaand aan De Graafschap – Ajax over de geruchten. Door de successen van Ajax in Nederland en Europa is Ten Hag volgens verschillende media op de radar komen te staan van de Europese top waaronder Chelsea, FC Barcelona en Bayern München. ‘Alle suggesties zijn mooi’,  ‘Maar ik heb hier een contract en ik heb het naar mijn zin. We zijn bezig met de toekomst.

Ten Hag over vertrek: 'Heb hier een contract'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Erik ten Hag is niet bezig met een eventueel vertrek bij Ajax. Hij focust zich momenteel vol op Ajax en denken aan een mogelijke transfer naar een andere club zit er voorlopig niet in.

Ten Hag heeft dit seizoen twee prijzen gewonnen met Ajax, al moet de Eredivisie-titel woensdag nog officieel binnengehaald worden, en bereikte met zijn ploeg de halve finale van de Champions League. Zodoende is hij volgens verschillende media op de radar komen te staan van de Europese top. Onder meer Chelsea, FC Barcelona en Bayern München zouden lonken naar zijn diensten.

Pages

Subscribe to FC Bayern Munchen