Sjaak Swart

Vertrouwen in Berghuis na ingetogen start: "Maakt er vijftien"

Bron: source

Steven Berghuis maakte afgelopen weekend zijn Eredivisie-debuut bij Ajax met een 5-0 overwinning op NEC. De 29-jarige aanvaller valt in de smaak en leverde zijn bijdrage met een assist, maar kon nog niet zo zijn stempel drukken als hij de laatste jaren bij Feyenoord deed. Voormalig aanvallers Sjaak Swart en Regi Blinker zijn er echter heilig van overtuigd dat Berghuis dat nog wel gaat doen.

Hoge verwachtingen rondom Berghuis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Steven Berghuis, onlangs overgenomen van aartsrivaal Feyenoord, heeft zich in zijn eerste twee officiële wedstrijden in een Ajax-tenue nog niet nadrukkelijk weten te onderscheiden. Zo leverde Berghuis tegen PSV, in de strijd om de Johan Cruijff-Schaal, geen goal of assist. Zijn competitie-debuut verliep gelukkig beter. In de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen NEC, wist Berghuis in de 39e minuut Dusan Tadic in stelling te brengen. Hierdoor kon de Serviër voor het winnende doelpunt zorgen.

Swart raadt Ajax aan twee spelers over te nemen van AZ

Bron: source

Sjaak Swart zou een transfer van Owen Wijndal en Calvin Stengs naar Ajax toejuichen. Als de voormalig aanvaller op de stoel van directeur voetbalzaken Marc Overmars zou zitten, dan zou hij de spelers van AZ naar Amsterdam halen. Wijndal beschikt bij de Alkmaarse club over een contract dat in de zomer van 2023 afloopt, terwijl Stengs ook nog voor ruim twee jaar vastligt bij de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Swart mengt zich in discussie rond titelfeest: ‘Hij moet niet woedend zijn’

Bron: www.voetbalzone.nl

Sjaak Swart heeft alle begrip voor de Ajax-supporters die zondagmiddag de landstitel van hun club vierden, zo vertelde hij maandagochtend in gesprek met Wilfred Genee bij Radio Veronica. 'Mister Ajax' reageerde daarmee op de woorden van Valentijn Driessen van De Telegraaf, die zondagavond keiharde kritiek uitte op de directie van Ajax en in zijn column sprak over 'een enorme dikke

Video: 'Mister Ajax' Swart alsnog aanwezig in Arena

Bron: source

Sjaak Swart heeft zich alsnog op de tribune in de Johan Cruijff Arena gemeld voor de kampioenswedstrijd van Ajax tegen FC Emmen. 'Mister Ajax' gaf zaterdag te kennen dat hij niet welkom was, maar Swart heeft alsnog een uitnodiging gekregen. "Ze zitten allemaal heerlijk op de tribune, alleen Mister Ajax niet. Ik heb er een beetje de pee in", aldus Swart zaterdagmiddag.

Pages

Subscribe to Sjaak Swart