Rode kaart

Woedende Ricardo Moniz stapt van veld om racisme, maar krijgt rode kaart: ‘Het was echt extreem’

Bron: www.ad.nl

Het was een opmerkelijk en triest beeld uit Hongarije. De Rotterdamse voetbaltrainer Ricardo Moniz (58) stapte zaterdag tijdens een competitiewedstrijd met zijn spelers van het veld om een statement te maken tegen racisme. ,,Wat bij Den Bosch gebeurde, was hiermee vergeleken nog niks. Hier in Hongarije gaat het tien keer zo erg aan toe tegen donkere spelers.’’

Live Napoli – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdagavond in de groepsfase van de Champions League de uitwedstrijd tegen Napoli. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Rensch mist duel met Napoli, Tadic wel meegereisd

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is dinsdag naar Napels gereisd, waar woensdagavond het tweede duel met Napoli op het programma staat.

Dusan Tadic is na zijn rode kaart van vorige week geschorst, maar is wel met de groep mee naar Italië. Wie ontbreekt ten opzichte van vorige week, is Devyne Rensch. Hij is geblesseerd. Andersom is Jorge Sánchez nu juist wel van de partij, vorige week ontbrak hij vanwege een blessure. Verder is Ahmetcan Kaplan nog geblesseerd, daarnaast is de selectie compleet.

Pages

Subscribe to Rode kaart