Rode kaart

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen NEC

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aankomende zaterdag start het nieuwe Eredivisie seizoen voor Ajax. In de eerste wedstrijd van het seizoen nemen de Ajacieden het op tegen de promovendi van NEC. Na het verlies van het duel om de Johan Cruijff-Schaal tegen PSV, zullen de spelers van Ajax erop gebrand zijn om het reguliere Eredivisie seizoen een mooie start te geven.

Tagliafico mist eerste twee competitieduels wegens rode kaart JC Schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Trainer Erik ten Hag kan in de eerste twee competitiewedstrijden geen beroep doen op Nico Tagliafico. De linkervleugelverdediger kreeg tijdens het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV een rode kaart en is geschorst voor drie wedstrijden, waarvan een voorwaardelijk. Dat betekent dat Tagliafico de thuiswedstrijd tegen NEC en het uitduel tegen FC Twente zal moeten missen. 

Kuipers verklaart rood voor 'gevaarlijke' Tagliafico

Bron: source

Björn Kuipers staat volledig achter de rode kaart die hij heeft gegeven aan Nicolás Tagliafico. De Argentijnse linksback van Ajax moest al voor rust gaan douchen na een grove charge op PSV'er André Ramalho. Zonder de linksachter speelden de Amsterdammers een verloren wedstrijd: na een 0-4 nederlaag ging de Johan Cruijff Schaal naar Eindhoven.

Pages

Subscribe to Rode kaart