Rode kaart

Live Fortuna Sittard – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint zaterdag aan het nieuwe seizoen en doet dat met een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax twee duels zonder Bassey naar aanleiding van rode kaart tijdens JC-schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet het de eerste twee competitiewedstrijden van het nieuwe seizoen doen zonder Calvin Bassey. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de verdediger naar aanleiding van zijn rode kaart in het duel om de Johan Cruijff Schaal een schorsing opgelegd van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk. Bassey mist daardoor de wedstrijden tegen Fortuna Sittard (uit) en FC Groningen (thuis). Het eerstvolgende duel waarin de Nigeriaans international in actie kan komen is het uitduel tegen Sparta op 28 augustus. 

Til bezorgt PSV eerste prijs in enorm spectaculair duel met Ajax

Bron: source

In een spectaculaire wedstrijd heeft PSV zaterdagavond met een 3-5 overwinning Ajax opnieuw de Johan Cruijff-schaal veroverd. Debutant Guus Til was met een hattrick de gevierde man bij de Eindhovenaren, en ook Xavi Simons luisterde zijn debuut op met een treffer. Aan de andere was het debuut van de ingevallen Calvin Bassey een stuk minder gelukkig. Binnen twintig minuten pakte hij een rode kaart, waarmee hij lot van de Amsterdammers bezegelde.

Pages

Subscribe to Rode kaart