Donny van de Beek

Live Excelsior – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een paar bewogen dagen moet Ajax gewoon weer aan de bak en doet dat met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ten Hag vreest voor zware blessure Van de Beek: "Ziet er niet goed uit"

Bron: source

Erik ten Hag won met Manchester United dinsdagavond overtuigend van Bournemouth (3-0), maar zag wel middenvelder Donny van de Beek geblesseerd uitvallen. De beelden van de botsing met oud-Feyenoorder Marcos Senesi gingen door merg en been bij veel voetbalsupporters. Ten Hag vreest dan ook het ergste voor Van de Beek. "Het ziet er niet goed uit", aldus de oefenmeester na de wedstrijd.

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Ajax-fans hoeven EL-loting niet meer te kijken: 'Kan niet anders'

Bron: source

Maandag wordt een interessante dag voor het Nederlandse voetbal. Ajax én PSV verdwijnen dan in de koker voor de loting van de tussenronde van de Europa League. Beide clubs kunnen hun borst natmaken. Waar PSV onder meer FC Barcelona en Juventus kan treffen, heeft Ajax AS Monaco, AS Roma en Union Berlin als mogelijke tegenstanders. De Amsterdammers kunnen ook gekoppeld worden aan Manchester United. Dat zou een weerzien met Erik ten Hag, Lisandro Martínez, Antony én Donny van de Beek betekenen. Veel Ajacieden weten het zeker.

Johan Cruijff Schaal 2022: Wat kunnen we verwachten?

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zoals je ongetwijfeld wel al weet, zal op 30 juli 2022 de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal 2022 worden gespeeld in de nogal gepaste Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Dit jaar zal de wedstrijd opnieuw gaan tussen landskampioen Ajax en bekerwinnaar PSV Eindhoven. Ajax is op dit moment negenvoudig winnaar, en heeft reeds achttien keer deelgenomen. PSV is de bekerwinnaar, en heeft de Johan Cruijff Schaal maar liefst twaalf keer gewonnen, uit de negentien keer dat ze deelnemen.

Pages

Subscribe to Donny van de Beek