Donny van de Beek

Manchester United heeft twijfels over Ten Hag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In de afgelopen weken is het al goed duidelijk geworden dat Manchester United vergaande interesse heeft in Erik ten Hag. De Engelse topclub ziet in Ten Hag een goede coach voor de aankomende seizoenen. United en de oefenmeester hebben zelfs al een eerste gesprek gehad. Toch lijkt de directie van United na dit gesprek niet volledig overtuigd van Ten Hag. Dit meldt het Britse medium The Independent. 

Jeugdopleiding Ajax behoort tot de meest lucratieve ter wereld

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De jeugdopleiding van Ajax heeft de afgelopen jaren voor aardig wat inkomsten gezorgd. Meerdere spelers uit De Toekomst, zoals Donny van de Beek en Matthijs de Ligt, werden voor enorme bedragen verkocht. Hierdoor behoort de jeugdopleiding van Ajax ook tot een van lucratiefste ter wereld. Slechts drie andere clubs genereren meer inkomsten door de jeugdopleiding. Dit stelt het onderzoeksbureau CIES Football Observatory.

Rangnick heeft goed nieuws voor Van de Beek en minder goed nieuws voor Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Donny van de Beek staat woensdagavond in de basisopstelling van Manchester United tegen Young Boys, zo bevestigt trainer Ralf Rangnick daags voor het afsluitende groepsduel in de Champions League. De middenvelder speelde in de vorige groepswedstrijd tegen Villarreal (0-2 zege) ook vanaf de aftrap, maar moest het vervolgens stellen met drie korte invalbeurten in de Premier League.

Pages

Subscribe to Donny van de Beek