Donny van de Beek

Van de Beek baalt van reserverol en houdt ‘alle opties open’

Bron: ajaxfanzone.nl

Donny van de Beek sluit niet uit dat hij deze zomer nog vertrekt bij Ajax. De middenvelder baalt van de bijrol die hij momenteel heeft onder trainer Erik ten Hag. “Op dit moment kiest hij voor anderen. Hij vindt mijn beste positie iets aanvallender”, aldus een teleurgestelde Van de Beek dinsdag na het uitduel met Standard Luik (2-2) tegen RTL7. Een transfer sluit de viervoudig Oranje-international, die nog vastligt tot de zomer van 2022, door zijn veranderde situatie niet langer uit. “Het is een vervelende tijd voor me en ik sta er nu wel iets anders in dan ik heb gedaan.

Van de Beek baalt van bijrol bij Ajax

Bron: www.ad.nl

Donny van de Beek beloofde op de jaarlijkse Open Dag van Ajax dat hij de Amsterdamse club nog een seizoen trouw zou blijven. ,,Het is niet dat ik nu stoer ga roepen dat ik weg wil", zei hij na het gelijkspel tegen Standard Luik (2-2) in de derde voorronde van de Champions League. ,,Maar de situatie is wel anders nu."

Ajax geeft comfortabele 0-2 voorsprong alsnog weg tegen Luik: 2-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Binnen 25 minuten stond Ajax met 0-2 voor op Standard Luik maar de eindstand werd door een strafschop op 2-2 gezet. Ajax was de hele wedstrijd minder sterk dan de gastheren maar was veel effectiever en had wat geluk op het laatste moment van de wedstrijd na. Standard was diverse keren dreigend in de zestien meter van Ajax maar de Amsterdammers kwamen tegen de verhouding in op voorsprong door een geweldige actie van Dusan Tadic die een zuivere pass op Klaas-Jan Huntelaar gaf die de bal binnengekopte: 0-1.

Pages

Subscribe to Donny van de Beek