David Neres

Neres: ‘Ik blijf bij Ajax en wil titels winnen’

Bron: ajaxfanzone.nl

David Neres heeft in gesprek met ESPN laten weten waar zijn toekomst ligt, en ondanks dat er belangstelling is voor de behendige buitenspeler, is Neres van plan om bij Ajax te blijven. Borussia Dortmund zou enkele weken geleden hebben geprobeerd om Neres los te weken bij Ajax met een transfersom van dertig miljoen maar tevergeefs. ‘Ze boden een bedrag, maar Ajax wilde zelf een veel groter bedrag hebben maar dat is ook niet erg want ik vertrek toch niet. Ik zie mezelf nog niet naar een sterkere competitie vertrekken. Ik wil meer wedstrijden spelen, ervaring op doen en titels winnen.

Concept: Ajax start tegen Heracles, PSV-uit in september

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax dankte de winst op Heracles vorige keer aan Neres. © Pro Shots

Ajax opent het nieuwe seizoen voor eigen publiek. Dat gebeurt zaterdag 11 augustus tegen Heracles Almelo. Dit blijkt uit het conceptschema van de KNVB. Grappig genoeg was de opener vorig seizoen nog andersom.

Hopelijk is de uitslag dit keer wel een stukkie gunstiger, want vorige keer werd er verloren. Bij het eredivisiedebuut van Marcel Keizer ging Ajax ondanks een voorsprong met 2-1 onderuit. Dit keer moet Ajax beter uit de startblokken schieten, want het blijkt moeilijk om een achterstand in te lopen.

Neres: “Wil eerst meer wedstrijden bij Ajax spelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres heeft in een interview met het Braziliaanse ESPN aangegeven niet per se weg te hoeven bij Ajax. Sterker nog, de aanvaller zou het liefst nog één of twee jaar willen blijven in Amsterdam.

“Borussia Dortmund heeft inderdaad een bod uitgebracht, maar Ajax heeft niet geweigerd. Ze vroegen een hoger bedrag. Maar ik ben ook niet van plan om weg te gaan. Ik denk dat ik er op dit moment nog niet volledig klaar voor ben om in een grotere competitie te spelen”, zegt het Braziliaanse talent.

Lozano, Mount en Neres maken grootste ontwikkeling door

Bron:

Hirving Lozano, Mason Mount en David Neres zijn de drie spelers die zich het afgelopen Eredivisie-seizoen het sterkst hebben ontwikkeld. Van het drietal heeft PSV'er Lozano de beste ontwikkeling doorgemaakt, baseert Remiqz op basis van de Euro Player Index (EPI). Mount volgt op gepaste afstand op de tweede plaats, Neres is de nummer drie.

‘Spurs azen naast De Ligt en Kluivert ook op derde Ajacied’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is al even bekend dat Matthijs de Ligt en Justin Kluivert op het verlanglijstje staan van Tottenham Hotspur. Volgens Football London heeft de Premier League-club echter nog een Ajacied aan dit lijstje toegevoegd: David Neres.

Volgens de website zouden de Londense grootmacht de Braziliaanse dribbelaar nauwlettend in de gaten houden. Manager Mauricio Pochettino zou graag een jonge aanvaller aan zijn selectie toevoegen. Andere namen die worden genoemd zijn Christian Pulisic van Borussia Dortmund, Malcom van Bordeaux en Anthony Martial van Manchester United.

Pages

Subscribe to David Neres