David Neres

Ajax laat in Enschede dure punten liggen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Traditioneel lastig potje

Traditioneel zijn de wedstrijden tegen Twente (uit) altijd lastig. Vandaag stond er een nieuwe editie in een goed gevuld Grolsch Veste op het programma. Scheidsrechter van dienst was Dennis Higler. Bij Ajax was er in de basis niet veranderd. Erik ten Hag koos weer voor Mazraoui als rechtsachter en Steven Berghuis stond weer als rechtsbuiten geposteerd. Wat wel nieuw was, was het opnemen van Anthony in de selectie. De Braziliaan was euforisch vanuit de Olympische Spelen teruggekomen met zijn gouden medaille.

Ajax in besloten oefenwedstrijd langs Heracles: 2-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een besloten oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo met 2-0 gewonnen. Daags na de 5-0 overwinning op NEC waren Danilo en Zakaria Labyad verantwoordelijk voor de treffers. De bankzitters van het eerste elftal, die volgens trainer Erik ten Hag wedstrijdritme op moesten doen, waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij en de doelpunten voor Ajax vielen in de eerste helft. In de tweede helft kreeg Heracles de kans om wat terug te doen maar doelman Pasveer hield zijn doel schoon tegen zijn oude club.

Ajax overklast promovendus NEC: 5-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen NEC met 5-0 gewonnen en dat is een prima start van het nieuwe seizoen. De ploeg van Erik ten Hag begon tegen NEC ongekend voortvarend en stond binnen twintig minuten met 4-0 voor. Daarna nam Ajax gas terug en zo kwamen de Nijmeegse bezoekers er uiteindelijk redelijk genadig vanaf: 5-0.

Ajax maakt rugnummers officieel bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de rugnummers voor het seizoen 2021/2022 bevestigd. Eventuele ontwikkelingen op de transfermarkt zouden nog wijzigingen aan kunnen brengen in de verdeling. Remko Pasveer gaat spelen met rugnummer 32, terwijl Jay Gorter nummer zestien heeft overgenomen van Kjell Scherpen. Danilo heeft rugnummer 9 gekregen aangezien Sebastien Haller heeft besloten om met nummer 22 te blijven spelen.

Rugnummers Ajax:

De Telegraaf: ‘Ajax heeft misschien zelfs 60 miljoen euro in gedachten’

Bron: www.voetbalzone.nl

Antony kan bij Ajax een zware concurrentiestrijd met Steven Berghuis verwachten, zo voorziet De Telegraaf woensdag. Volgens het dagblad is de verwachting dat directeur voetbalzaken Marc Overmars er rond het einde van de transfermarkt nog wel in slaagt om David Neres, in Engeland, te slijten én dat de van Feyenoord overgekomen aanvaller om diverse redenen niet zomaar een speler zal

Pages

Subscribe to David Neres