David Neres

Promes: “Hoop dat Bergwijn naar Ajax komt, wie weet”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax trok met Quincy Promes al een multifunctionele aanvaller aan. Bij een eventueel vertrek van David Neres of Hakim Ziyech wordt er wellicht nog een buitenspeler aangetrokken: Steven Bergwijn. Promes hoopt dat zijn goede vriend ook terug naar Amsterdam komt.

“Steven Bergwijn is een hele goede vriend van me. Ik heb ook meegekregen dat Ajax belangstelling in hem heeft, maar dat geldt wel voor veel meer clubs”, vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Ajax mist waarschijnlijk vijftal belangrijke spelers in duel tegen PSV voor JC-schaal

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax kan in het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal, op zaterdag 27 juli, waarschijnlijk geen beroep doen op een vijftal belangrijke spelers. David Neres is er volgens Erik ten Hag sowieso niet bij in de Johan Cruijff ArenA. Achter de namen van Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, André Onana, allen actief geweest op de Afrika Cup, staat een vraagteken. Dit geldt ook voor Nicolás Tagliafico, die net als Neres deelnam aan de Copa América. “Volgende week komen die jongens gefaseerd terug. Tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal zullen ze er niet allemaal bij zijn.

Overmars: stil rond Ziyech, bod op Neres en De Ligt bijna rond

Bron: source

Het is vrij rustig rond Hakim Ziyech, die Ajax graag wil verruilen voor een Europese topclub. En dat vindt Marc Overmars best vreemd. De directeur voetbalzaken van de Amsterdammers vertelt verder tegenover het Algemeen Dagblad dat Ajax een bod heeft ontvangen op David Neres, dat de transfer van Matthijs de Ligt bijna is afgerond en dat Edson Álvarez als opvolger van de Oranje-international in beeld is.

Atletico Madrid doet bod op Neres. Volgende week gesprek over toekomst

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft een bod ontvangen op David Neres. Volgens Voetbal international zou het gaan om Atlético Madrid. Directeur voetbalzaken Marc Overmars wil dat niet bevestigen maar gaat volgende week met de Braziliaan in gesprek over zijn toekomst. “Voor David is één club concreet met een bod”, aldus Overmars maandag tegenover Voetbal International. “Daar gaan we volgende week met zijn begeleiding over praten, maar het is wel de bedoeling dat wij als Ajax leidend zijn. Afgelopen winter kon hij weg naar China, maar hebben we hem niet laten gaan”, aldus Overmars.

Pages

Subscribe to David Neres