David Neres

David Neres verlengt contract

Bron: ajaxfanzone.nl

Na al het goede nieuws over spelers die bij Ajax blijven, besloot David Neres zijn contract dat liep tot 2021 te verlengen tot 30 juni 2022. David zou dit seizoen zomaar naar AS Roma kunnen verdwijnen maar gelukkig heeft Ajax alles op alles gezet om hem in Amsterdam te houden. Tegen Ajax TV zei hij :’Ik ben echt heel blij. Mijn harde werken wordt gezien. Ik denk dat het goed gaat, maar ik kan nog beter. Ik moet nu niet stoppen en kan nog veel meer laten zien’. Neres maakte in de 56 duels die hij speelde 18 doelpunten en ‘loopt’ daarmee 1 op 3.

Ajax slaagt erin contract Neres te verlengen tot 2022

Bron: www.ajaxlife.nl

Neres heeft het prima naar zijn zin in Amsterdam. © Ajax Images

Leuk nieuws zo middenin de interlandweek: David Neres heeft zijn contract verlengd. De Braziliaan ligt nu een jaartje langer vast, tot de zomer van 2022. De buitenspeler is precies een jaar basisspeler en dat verdient een feestje.

Weet je nog dat de zogenaamde kenners het niks vonden met die gekke Neres? Voor een bedrag van tussen de 12 en 15 miljoen euro overgenomen van Sao Paulo en het was in het begin maar niets. Peter Bosz hield hem niet zomaar op de bank en dit en dat.

Neres verlengt contract met een jaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres heeft zijn contract met een jaar verlengd, zo maakte Ajax dinsdagmiddag bekend.

De Braziliaan lag tot medio 2021 vast, dat is nu tot 2022. Neres kwam in de winter van 2017 naar Nederland. Hij speelde tot nu toe 56 wedstrijden in Ajax 1, waarin hij 18 goals maakte en 20 assists gaf.

Voorlopig kunnen we dus nog even genieten van deze samba-voetballer!

Pages

Subscribe to David Neres