Frank de Boer

Veltman loopt op het oog ernstige knieblessure op

Bron: ajaxfanzone.nl

Joël Veltman moest tijdens de wedstrijd tegen VVV per brancard het veld verlaten nadat hij in botsing was gekomen met VVV-spits Ralf Seuntjens. Op het eerste oog vreest men voor een zware knieblessure en dat wist de aanwezige Ronald de Boer te bevestigen tijdens het interview met Seuntjens. ‘Ik snap dat je hem niet wilde blesseren, maar het was wel een beetje lomp. Ik denk dat zijn kruisband of zijn binnenband weg is. In zo’n duel is hij zijn balans volledig kwijt en staat alle druk op zijn knie’.

Cocu evenaart Rijvers met derde landstitel

Bron: www.ad.nl

Phillip Cocu heeft als hoofdtrainer van PSV zijn derde landstitel in vijf jaar tijd behaald. In 2015, 2016 en 2018 eindigde hij met de club bovenaan in de eredivisie. Alleen in 2014 (Ajax, met Frank de Boer als trainer) en 2017 (Feyenoord, Giovanni van Bronckhorst) wist de oud-international niet als eerste te eindigen met de Eindhovenaren.

Column: De laatste keer dat Ajax 118 jaar bestond

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Op 18 maart vierde Ajax zijn 118-jarig bestaan. Dit is vaak reden om terug te kijken, de archiefkasten in te duiken op zoek naar opvallende statistieken en mooie verhalen van vroeger op te halen. Ook ik dook in de dagen na het jubileum in de annalen om te kijken hoe Ajax er voorstond ten tijde van de laatste keer dat Ajax 118 jaar bestond. Daarvoor moeten we helemaal terug naar het seizoen ‘17/’18. De laatste keer dat Ajax 118 jaar bestond was namelijk in 2018, zo’n 118 jaar na de oprichting in1900. Ik stuitte op de meest merkwaardige verhalen.

Pages

Subscribe to Frank de Boer