Frank de Boer

Na kritiek nu steun: "Ik zou dolblij zijn met een Bassey naast me"

Bron: source

Frank de Boer heeft er vertrouwen in dat de samenwerking tussen Ajax en Calvin Bassey alsnog een succesverhaal wordt. De centrale verdediger werd afgelopen zomer voor maximaal 26,5 miljoen euro overgenomen van Rangers, waarmee hij de duurste verdediger van de Amsterdammers aller tijden werd. De verwachtingen die bij zo'n prijskaartje horen, heeft Bassey vooralsnog niet waargemaakt.

Video: Kale en Kokkie en het zinkende schip dat Ajax heet

Bron: ajaxfanzone.nl

Feyenoord – Ajax is geëindigd in een gelijkspel. Kale en Kokkie ontmoeten de Heeuuy-cameraman bij een café om alle zaken rondom Ajax te bespreken. En dat zijn er een hoop op dit moment: de Klassieker, Schreuder, Edwin van der Sar, Tadic, Sánchez, Bassey en het mooie interview van Steven Berghuis. Maar gelukkig is er ook nieuws, want Kokkie denkt dat Ajax binnenkort Frank de Boer gaat aanstellen als nieuwe Ajax-trainer. “Het was pure drama”, zegt Kale over de Klassieker. Het was inderdaad een Klassieker om maar snel te vergeten.

Frank de Boer leeft mee met Ten Hag: "Hoe frustrerend is dat?"

Bron: source

In een interview met Het Parool heeft Frank de Boer het onder meer gehad over de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United. De Boer zag United tegen Tottenham Hotspur 'de beste wedstrijd sinds zijn aantreden' spelen, maar vond het typisch voor het trainersvak dat het daar weinig aandacht naar uit ging: "Maar dan gaat het na afloop alléén maar over Cristiano Ronaldo. Hoe frustrerend is dat?"

Pages

Subscribe to Frank de Boer