Marc Overmars

Driessen: 'Saoedi's kunnen Ajax technisch onthoofden'

Bron: source

Valentijn Driessen sluit niet uit dat Erik ten Hag in de nabije toekomst in verband wordt gebracht met Newcastle United, dat na het ontslag van Steve Bruce op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer. Dat heeft allemaal te maken met de Engelse interesse voor Marc Overmars, die eerder deze week in verband werd gebracht met de puissant rijke Engelse club. Volgens Driessen zal Overmars, mocht hij worden aangesteld als technisch directeur van Newcastle, Ten Hag polsen.

Newcastle kan Ajax ‘technisch onthoofden': ‘Dan zal hij Ten Hag polsen’

Bron: www.voetbalzone.nl

Valentijn Driessen sluit niet uit dat Erik ten Hag snel in verband wordt gebracht met Newcastle United, de club die op Marc Overmars aast als technisch directeur. De afgetekende 4-0 overwinning van Ajax op Borussia Dortmund zal voor de huidige directeur voetbalzaken van de Amsterdammers volgens Driessen als markeerpunt dienen om te vertrekken uit de Johan Cruijff ArenA.

Edson Alvarez en Ajax praten over nieuw contract tot 2025

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Edson Alvarez hebben de intentie uitgesproken om binnenkort een nieuw contract te ondertekenen. Alvarez wordt met zijn nieuwe contract, wat zal lopen tot medio 2025, beloond voor zijn loyaliteit, nadat hij afgelopen zomer werd begeerd door het steenrijke Stade Rennes. Een verkoop bleek echter onbespreekbaar voor directeur voetbalzaken Marc Overmars en Alvarez legde zich hier meteen bij neer. Ten Hag liet afgelopen maandag nog over Álvarez weten: ‘De ontwikkeling van Edson is supergoed.

Pages

Subscribe to Marc Overmars