Marc Overmars

Overmars erkent: "Was totaal mislukt seizoen voor Ajax"

Bron:

Marc Overmars heeft toegegeven dit seizoen als totaal mislukt te moeten bestempelen. Ajax pakte voor het vierde jaar op rij geen prijs en werd in Europees verband bovendien al vroeg uitgeschakeld. "Of dit seizoen totaal mislukt is?  Dat is wel de conclusie. Je bent vroeg uit Europa, uitgeschakeld in de beker en we zijn geen kampioen geworden", komt Overmars met een pijnlijke opsomming op Ziggo Sport.

Overmars geeft niet op: "Hoop dat het goed komt met Kluivert"

Bron:

Marc Overmars koestert nog altijd enige hoop op een langer verblijf van Justin Kluivert in Amsterdam. "Ik heb nog steeds de hoop dat het goed komt. Justin blijft een Ajax-speler in hart en nieren", verkondigde de directeur voetbalzaken op Ziggo Sport. Kluivert zei donderdag zelf niet te willen verlengen en zich bovendien onder druk gezet te voelen. De vleugelaanvaller lijkt daarmee nadrukkelijk op weg naar de uitgang van de Arena.

‘Ook Ajax zou geïnteresseerd zijn in Unnerstall’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

PSV legde afgelopen donderdag doelman Lars Unnerstall voor drie jaar vast. De 27-jarige Duitse keeper kwam transfervrij over van VVV-Venlo. Afgesproken is wel dat Unnerstall komend seizoen weer voor een jaar verhuurd wordt aan de Noord-Limburgers. Volgens Voetbal International was ook Ajax in de race voor de doelman.

“Nadat hij in de Johan Cruijff ArenA de ene na de andere bal uit zijn doel had geranseld, liet ook Ajax-directeur Marc Overmars de Venlose delegatie weten gecharmeerd te zijn van de Duitser. Maar het is dus PSV geworden.”

Argentijnse media: ‘Ajax en Boca Junior akkoord over transfer Magallán voor 9,5 miljoen euro’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens het Argentijnse radiostation Closs Continental hebben Ajax en Boca Juniors een akkoord weten te bereiken over de transfer van Lisandro Magallán. De Argentijnse verdediger zal voor een bedrag van 9,5 miljoen euro de overstap naar Amsterdam maken.  De verwachting is volgens de Argentijnen dat de transfer vandaag helemaal afgerond zal gaan worden. Of dit ook daadwerkelijk het geval is zal nog moeten blijken. Afgeloipen weken kwamen vanuit Argentinië al meerdere malen geluiden dat de transfer afgerond ging worden; zie onderstaande berichten.

De Ligt ontkent niet dat hij 'interne vertrekwens' heeft

Bron: www.ajaxlife.nl

De vraag is of het nog rustig aan kan rondom De Ligt... © Pro Shots

Het wordt langzaam een beetje lente en hoe hoog de temperatuur nu ook oploopt, wij als Ajacieden gaan zeker weten een lange zomer tegemoet. Er lijkt van alles te gebeuren op de transfermarkt. Ook rondom Matthijs de Ligt? Het zou zomaar kunnen.

De Ligt is een van de talenten bij Ajax die intern zijn vertrekwens heeft geuit, schreef De Telegraaf al eventjes geleden. Marc Overmars reageerde hier in algemene zin op door te stellen dat Ajax geen achttienjarigen verkoopt, want dan kun je de opleiding opheffen.

Matthijs de Ligt:’In de vakantie ga ik eens rustig nadenken over mijn toekomst’

Bron: ajaxfanzone.nl

Matthijs de Ligt geeft toe dat hij te kennen gegeven heeft om te willen vertrekken bij Ajax maar hij is nu gefocust op de komend twee interlands waar hij met Oranje aan meedoet. Hij vertelt in het Brabants Dagblad: ‘In de vakantie ga ik eens rustig nadenken over mijn toekomst. Natuurlijk krijg ik soms wel mee wat er geschreven wordt, en als ik hoor dat er interesse is van een grote club, dan streelt me dat wel. Maar vaak kun je er als speler weinig mee. Soms denk ik: wat grappig. Mensen hebben geen idee hoe het echt zit.’

Pages

Subscribe to Marc Overmars