Marc Overmars

Vrees voor dominantie Ajax: “Zoals Bayern München of Paris Saint-Germain”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Door het grote succes in de Champions League verdiende Ajax dit seizoen al zo’n 90 miljoen euro en bovendien steeg de waarde van de selectie binnen een jaar met zo’n 180 miljoen euro. De tafelgasten van Studio Voetbal vrezen dat dit gat niet meer te dichten is voor de andere Eredivisie-clubs en trekken de vergelijking met Bayern München en Paris Saint-Germain.

Onana: “Ik respecteer ieders beslissing”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het belooft een spannende transferzomer te worden: wordt het een leegloop, of besluiten veel spelers toch bij Ajax te blijven?

Wie in ieder geval blijft, is Andre Onana. De doelman verlengde in maart zijn contract. “Overmars vroeg me te blijven. We hebben een fantastische relatie. Hij kwam naar Barcelona om me naar Ajax te halen”, vertelt Onana aan de NOS.

‘Ajax wil prestaties Ten Hag belonen met nieuw contract’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil trainer Erik ten Hag zo snel mogelijk een nieuw en verbeterd contract aanbieden om hem te belonen voor zijn prestaties. Dit zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars tegen De Telegraaf.

“Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet”, aldus Overmars over de trainer, die nu nog een contract heeft tot medio 2020. “Contractverlenging trainer lijkt me goed voor club.”

Pages

Subscribe to Marc Overmars