Zlatan Ibrahimović

Jubilaris Suárez is Ajax en Groningen nog niet vergeten

Bron: source

Luis Suárez hielp Atlético Madrid zondag hoogstpersoonlijk in Spaanse titelrace door het enige doelpunt te maken tegen Alavés: het werd een bijzondere goal. De oud-Ajacied kwam daarmee namelijk in een lijstje van nog actieve spelers met minimaal 500 doelpunten, waartoe alleen Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook behoren. Zijn tijd in Nederland is hij duidelijk nog niet vergeten.

Ajacieden in het buitenland #20: Ruime overwinning voor Frenkie en Dest

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax had weer een aardig goed weekend, mede door puntverlies van PSV en een overwinning op Heracles, maar hoe ging het met de Ajacieden in het buitenland?

FC Barcelona

Frenkie de Jong, Sergiño Dest en Ronald Koeman gaan door met winnen in Spanje, en krijgen steeds meer vertrouwen. Zaterdag werd er met 5-1 gewonnen van Deportivo Alaves, en beide oud-Ajacieden stonden in de basis.

Atletico Madrid

Ajacieden in het buitenland #19: Noa Lang in topvorm bij Club Brugge

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In Nederland rolde de bal niet afgelopen zondag en zo speelde Ajax dus ook geen wedstrijd afgelopen weekend. In andere landen ging het allemaal gewoon door, dus we nemen een kijkje bij de oud-Ajacieden over de grens.

Club Brugge

Heeft Ajax te vroeg afscheid genomen van Noa Lang? De aanvaller is in topvorm in België en was dit weekend weer belangrijk voor zijn nieuwe werkgever. Hij scoorde beide goals tegen Waasland-Beveren (0-2 winst).

Bayer Leverkusen

Pages

Subscribe to Zlatan Ibrahimović