Zlatan Ibrahimović

Exact zeventien jaar geleden: wondersolo Zlatan tegen NAC

Bron: www.fcupdate.nl

Vandaag (zondag) precies zeventien jaar geleden ging Zlatan Ibrahimovic voor het eerst de wereld over. De destijds nog jonge spits slalomde langs de defensie van NAC Breda en tekende daarmee voor een van de meest illustere treffers uit zijn rijke loopbaan. Sindsdien speelde het fenomeen voor Inter, Juventus, FC Barcelona, Manchester United, Paris Saint-Germain, LA Galaxy en AC Milan, waar hij op 39-jarige leeftijd nog altijd onder contract staat,

Doelpuntenmakers Goossens en Pavlidis in de spotlights, lage cijfers spelers VVV

Bron: www.ad.nl

Zowel Vangelis Pavlidis als John Goossens scoorden bijzonder fraai dit weekeinde. Pavlidis maakte een Zlatan-goal tegen Fortuna Sittard en was zo belangrijk voor zijn ploeg Willem II in het kader van lijfsbehoud. Goossens krulde een vrije trap direct binnen. Ze kregen beiden een 7,5. Hetzelfde cijfer als Sebastian Holmen die zijn ploeg Willem II definitief naar veilige haven schoot.

Jubilaris Suárez is Ajax en Groningen nog niet vergeten

Bron: source

Luis Suárez hielp Atlético Madrid zondag hoogstpersoonlijk in Spaanse titelrace door het enige doelpunt te maken tegen Alavés: het werd een bijzondere goal. De oud-Ajacied kwam daarmee namelijk in een lijstje van nog actieve spelers met minimaal 500 doelpunten, waartoe alleen Robert Lewandowski, Zlatan Ibrahimovic, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo ook behoren. Zijn tijd in Nederland is hij duidelijk nog niet vergeten.

Pages

Subscribe to Zlatan Ibrahimović