Zlatan Ibrahimović

Deze tien schitterende goals maken kans op de Puskas Award

Bron: www.ad.nl

De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de tien kanshebbers bekendgemaakt voor de Puskas Award, een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de maker van het mooiste doelpunt vamn het afgelopen seizoen. Lionel Messi (FC Barcelona) en Zlatan Ibrahimovic (LA Galaxy) zijn de bekendste genomineerden. Messi werd al twee maal tweede in de verkiezing, in 2011 en 2015. Ibrahimovic won de trofee al eens in 2013. Bekijk hieronder alle goals eens rustig na en stem alvast op onze poll welke jij de mooiste vindt.

Overmars geeft Magallán nog niet op en hoopt op Zlatan-scenario

Bron: source

Lisandro Magallán is er in zijn eerste maanden in Nederlandse dienst nog niet in geslaagd veel indruk te maken. De 25-jarige Argentijnse verdediger werd als toekomstige opvolger van Matthijs de Ligt naar Amsterdam gehaald, maar lijkt komend seizoen weer op de bank te belanden. Marc Overmars vindt het nog te vroeg om te spreken van een mislukt huwelijk, al geeft hij wel toe dat hij teleurgesteld is in de integratie van Magallán.

Dolberg: 'Ga dit seizoen voor meer dan 20 goals'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Kasper Dolberg hoopt in het komende seizoen meer dan twintig doelpunten te gaan maken voor Ajax. De Deense spits sprak er, samen met Lasse Schöne, over tijdens een Q&A met de fans van Ajax.

Een van de vragen die Dolberg krijgt, gaat het over het aantal doelpunten dat hij komend seizoen gaat maken. 'Het is moeilijk te zeggen, maar ik ga voor meer dan twintig doelpunten', zegt de spits. Schöne grapt: 'En anders betaal je een etentje voor me.'

Zlatan doet open sollicitatie: ‘Ajax is nog steeds mijn club’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zlatan Ibrahimovic sluit niet uit nog eens terug te keren bij Ajax. In gesprek met De Telegraaf zegt de Zweed dat dit waarschijnlijk niet meer als speler zal zijn, maar mogelijk in een andere functie.

“Normaal gesproken keer ik niet terug naar clubs waar ik al heb gespeeld, maar misschien kan ik na mijn carrière wel directeur worden bij Ajax”, aldus de ervaren spits van LA Galaxy. “Dan zou ik beter werk leveren dan iedereen die daar nu zit.”

Pavón ook in belangstelling LA Galaxy

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft nog altijd belangstelling om Cristian Pavón toe te voegen aan de selectie maar heeft daarin concurrentie gekregen van LA Galaxy. De club uit Los Angeles is namelijk concreet voor de 23-jarige vleugelaanvaller van Boca Juniors. Pavón heeft eerder laten weten dat hij toe is aan een nieuw avontuur en dat een stap naar Europa zeker tot de mogelijkheden behoort. Echter als de transfer doorgaat wordt Pavón bij LA Galaxy één van de grootverdieners naast Zlatan Ibrahimovic. Ook Arsenal en Watford worden al enige tijd gelinkt aan de buitenspeler.

Pages

Subscribe to Zlatan Ibrahimović