Amin Younes

Column: Met weemoed luisteren naar Peter Bosz

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Onder Peter Bosz was alles beter. Er werd gelachen, genoten en vreselijk goed gevoetbald. Lyon en Schalke werden in de ArenA weggespeeld alsof ze er niet stonden en het volgende seizoen kon alleen maar een groot succes worden. Met weemoed luisterde ik gisteren dan ook naar Peter Bosz bij Fox Sports. Bosz analyseerde de Europa League-finale, omdat hij toch niets te doen had, en vertelde hoe graag hij bij Ajax was gebleven. De reacties op social media waren duidelijk: onder Peter Bosz was alles beter. 

Duitsland doet geen beroep op Younes tijdens WK

Bron: www.ajaxlife.nl

Younes zit deze zomer ook op de bank, maar dan voor de televisie. © De Brouwer

De verrassing is niet groot meer, maar het is nu wel definitief: Amin Younes blijft deze zomer thuis. De linksbuiten die nog altijd bij Ajax onder contract staat, is buiten de voorselectie voor het WK gelaten.

Een jaar geleden zag de wereld er voor Younes heel anders uit. Hij speelde met Ajax de finale van de Europea League, werd opgeroepen voor de Duitse selectie en maakte deel uit van de ploeg die de Confederations Cup won.

Dolberg mist goede spelers die er nu niet meer zijn

Bron: www.ajaxlife.nl

Dolberg stak zelf ook niet in zijn allerbeste vorm. © Sjoerd Tullenaar

Kasper Dolberg heeft, even stoïcijns als altijd weliswaar, een best wel opmerkelijke uitspraak gedaan. De Deense spits kwam afgelopen seizoen niet goed uit de verf en vreest dat dit onder meer kwam door andere spelers om zich heen.

De Deense spits brak vorig seizoen door en beleefde een prachtig jaar, waarin Ajax net naast de landstitel greep en de finale van de Europa League haalde. Het publiek stond dankzij hem 16 keer juichend op de banken en het kon allemaal niet op.

Ten Hag over Younes-wissel: ‘Ik vroeg hem niets abnormaals’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag geeft in een interview met Voetbal International aan dat hij het niet eens is dat hij de kwestie rondom de last-minute wissel van Amin Younes niet slim gemanaged heeft. “Ik bestrijd dat. Het gebeurt overal. Kijk in een weekend door heel Europa, ook in Nederland, wedstrijden, en je zal zien dat dit in de laatste fase van wedstrijden heel vaak gebeurt. Ik vroeg hem niets abnormaals,” aldus Ten Hag.

Pages

Subscribe to Amin Younes