Kenneth Perez

Perez: ‘Ten Hag moet met het oude systeem blijven spelen’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag gooide afgelopen weekend zijn spelsysteem volledig om. Normaal gesproken speelt Ten Hag met een 4-4-3-systeem, maar tegen PEC verscheen Ajax in een 4-4-2-formatie op het veld. Vanwege het mindere spel van de laatste weken, en de blessure van Antony, leek Ten Hag een keer wat anders te willen proberen. Hoewel het systeem het gewenste resultaat gaf, tegen PEC werd met 3-0 gewonnen, denkt ESPN-analist Kenneth Perez niet dat Ten Hag met deze opstelling blijft spelen.

Kudus kan analisten nog niet overtuigen van kwaliteiten

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohammed Kudus heeft moeite om zijn goede vorm terug te vinden. De jonge middenvelder kende een goede start bij Ajax, maar na veelvuldig blessureleed heeft Kudus nog niet kunnen overtuigen. De Ghanees international mocht afgelopen zaterdag tegen PEC Zwolle weer in de basis beginnen, maar de analisten bij ESPN waren niet onder de indruk van Kudus zijn inbreng.

Blunderende Onana zegt schijt te hebben aan reactie supporters: Ten Hag neemt andere stelling aan over doelman

Bron: ajaxfanzone.nl

André Onana is niet onder de indruk van de kritiek op zijn prestaties. De doelman van Ajax ging zaterdag tegen Sparta Rotterdam opnieuw flink in de fout en gaf daarmee de openingstreffer weg aan de bezoekers. Ajax wist de wedstrijd te kantelen (2-1) en na afloop van de zege geeft Onana een markant interview aan ESPN, waarin hij duidelijk maakt dat de kritiek van de buitenwereld hem totaal niks doet: “I don’t give a shit”, aldus de doelman.

Pages

Subscribe to Kenneth Perez