AFC Ajax

"Gezonde arrogantie dat Ajax-opleiding zich de beste noemt"

Bron: source

Toby Alderweireld kijkt er niet van op dat de jeugdopleiding van Ajax hofleverancier is van het EK. Op het aanstaande toernooi lopen zeventien spelers rond die uit de Amsterdamse academie komen. Met de geblesseerd afgehaakte Donny van de Beek waren dat er zelfs achttien geweest. "De opleiding staat wereldwijd enorm hoog aangeschreven", zegt Alderweireld, die een deel van zijn jeugdopleiding bij Ajax genoot.

Eriksen stabiel na reanimatie tijdens EK-duel Denemarken-Finland

Bron: ajaxfanzone.nl

Christian Eriksen ligt in stabiele toestand in het ziekenhuis nadat hij zaterdag moest worden gereanimeerd tijdens de EK-wedstrijd tussen Denemarken en Finland in Kopenhagen. De 29-jarige oud-Ajacied zakte in elkaar op het veld. De Europese voetbalbond UEFA meldde ongeveer een uur na het incident dat Eriksen is gestabiliseerd en de Deense voetbalbond meldde vervolgens dat hij bij kennis is. Even daarvoor circuleerde er al een foto op internet waarop is te zien dat Eriksen zijn ogen open heeft en zijn arm beweegt.

Gorter tekent voor 4 seizoenen bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De transfer van Jay Gorter naar Ajax is inmiddels officieel afgerond. De club kondigde de komst van de doelman zaterdagmiddag officieel aan. Gorter heeft in Amsterdam een contract voor 4 seizoenen getekend.

Het afgelopen seizoen was voor Gorter zijn eerste seizoen in het betaald voetbal en daarin schreef hij meteen geschiedenis. Hij boekte een record aantal cleansheets en promoveerde op spectaculaire wijze op de laatste speeldag met Go Ahead Eagles.

Pages

Subscribe to AFC Ajax