AFC Ajax

Ajax verslaat PSV en is na omstreden tweede goal weer koploper

Bron: source

Ajax heeft zondagmiddag de koppositie in de Eredivisie overgenomen van PSV. In het Philips Stadion was de ploeg van Erik ten Hag met 1-2 te sterk voor de Eindhovenaren. Brian Brobbey kopte Ajax op voorsprong, waarna Mario Götze in het tweede bedrijf de gelijkmaker binnenschoot. Met een geweldige knal zette Noussair Mazroaui de eindstand op het scorebord, die echter vooral nabesproken zal worden vanwege een dubieus VAR-moment.

Scheidsrechtersbaas Van Egmond steunt beslissing van Makkelie

Bron: source

Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond heeft zijn steun uitgesproken voor Danny Makkelie en zijn team. De arbitrage bij Eredivisie-topper tussen PSV en Ajax besloot zondagmiddag om de treffer van Noussair Mazraoui op de borden te laten staan, ondanks dat een bal eerder in de aanval over de zijlijn leek te zijn geweest. Volgens de baas van de arbiters is er echter juist gehandeld.

Hierom zou de Ajax-goal terecht goedgekeurd kunnen zijn

Bron: source

Ajax heeft de topper in de Eredivisie gewonnen door een treffer van Noussair Mazraoui. De rechtsback maakte een wereldgoal, maar had die wel moeten tellen? De meningen op Twitter zijn zéér verdeeld! Vooral de hoek van het bekijken van de beelden speelt een grote rol, zo is een van de veel gedeelde meningen op Twitter. In dat licht zou het terecht kunnen zijn, maar op het oog lijkt de goal onterecht goedgekeurd. 

Pages

Subscribe to AFC Ajax