AFC Ajax

Ajax mist Promes op Cyprus, Ziyech én Mazraoui zijn wel fit

Bron: source

Ajax moet Quincy Promes missen in de eerste wedstrijd tegen APOEL Nicosia in de play-offs van de Champions League. De buitenspeler viel tegen VVV-Venlo uit met een enkelblessure en is niet fit genoeg om mee te reizen naar Cyprus. Hakim Ziyech – hij werd eveneens gewisseld in Venlo – is wel mee, net als Noussair Mazraoui. Hij kreeg dit weekend uit voorzorg rust van trainer Erik ten Hag. Ook Lisandro Magallán ontbreekt. 

APOEL laatste club Been: "Ze voelen zich voor niemand te klein"

Bron: source

Wie het rijtje clubs op moet dreunen waar Mario Been als trainer onder contract stond, zal de naam APOEL Nicosia niet snel laten vallen. Toch was de aanstaande Ajax-opponent de laatste werkgever van Been. Van lange duur was de liefde overigens niet, want 55-jarige Rotterdammer werd na anderhalve maand alweer op straat gezet door de recordkampioen van Cyprus. FCUpdate.nl sprak met de oud-trainer van onder meer Excelsior, NEC en Feyenoord over de aanstaande tegenstander van Ajax. "De basis ligt er al een tijdje, maar je merkt wel dat het soms heel erg hectisch is."

LIVE 21.00u | APOEL Nicosia - Ajax (0-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic van de wedstrijd tussen APOEL Nicosia en Ajax van dinsdagavond. Het betreft het heenduel van de play-offs in de Champions League. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt op Cyprus, volgende week woensdag volgt de return. Volg de wedstrijd via Ziggo Sport en praat hier mee!

Opstelling APOEL:

Nog niet bekend.

Wissels APOEL:

Nog niet bekend.

Opstelling Ajax:

Nog niet bekend.

Wissels Ajax:

Nog niet bekend.

Doelpunten:

-

Neres over contractverlenging: “We hebben zoveel plezier met elkaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres genoot afgelopen zomer interesse van diverse topclubs uit onder meer Spanje en Engeland en had daar een riant salaris kunnen gaan verdienen. De Braziliaanse vleugelaanvaller koos er echter voor zijn contract bij Ajax te verlengen tot de zomer van 2022.

“Maar ik waardeer hoe ik ben behandeld door Ajax, het vertrouwen dat ik heb gekregen”, verklaart Neres zijn beslissing in Het Parool. “Van de directie, van de staf, van mijn medespelers. Ik houd van de club, ik voel me goed in de stad. De samba in Amsterdam gaat door.”

Pages

Subscribe to AFC Ajax