AFC Ajax

'Opsteker voor Schreuder: WK-internationals keren al snel terug'

Bron: source

Terwijl het Nederlands elftal vandaag is begonnen aan de voorbereiding op de WK-kraker tegen Argentinië van aanstaande vrijdag, is Ajax zich aan het klaarstomen voor de tweede seizoenshelft. De Amsterdammers waren vorige week op trainingskamp in Zuid-Spanje en leggen deze week in Nederland verder de basis voor wat een succesvol 2023 moet worden. Goed nieuws voor Alfred Schreuder: de internationals die vorige week werden uitgeschakeld in Qatar, melden zich deze dagen alweer op De Toekomst.

Schreuder heeft duidelijke eis in zoektocht naar versterkingen

Bron: source

Ajax heeft een belabberde eerste seizoenshelft achter de rug. De Amsterdammers moeten in de Eredivisie Feyenoord voor zich dulden en waren in de Champions League kansloos tegen Liverpool en Napoli. Ajax moet dus vol aan de bak in de tweede seizoenshelft. Winterse versterking lijkt daarbij geen overbodige luxe te zijn. De club is in ieder geval van plan de selectie te gaan versterken, maar trainer Alfred Schreuder heeft wel een duidelijke eis.

Spaanse bond gooit roer om: Ajax-flop nieuwe sportief directeur

Bron: source

De Spaanse voetbalbond RFEF wil schoon schip maken na de vroege uitschakeling op het WK in Qatar. Na het verliezen van de achtste finale tegen Marokko moest bondscoach Luis Enrique het veld al ruimen, donderdag werd bekend dat ook sportief directeur José Francisco Molina vanaf januari niet meer in functie zal zijn. Hij wordt opgevolgd door een voormalig international met een verleden in Amsterdam.

‘Mijn droom is om ooit in Engeland te spelen, maar Ajax was ook heel mooi’

Bron: www.voetbalzone.nl

De Keuken Kampioen Divisie geldt al decennia lang als kraamkamer voor binnen- en buitenlandse talenten en ook dit seizoen lopen er op het tweede niveau weer veel voetballers met potentie rond. Voetbalzone, de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie, licht wekelijks een van deze talenten uit, met deze keer aandacht voor Eros Maddy, die afgelopen zomer van Jong FC

Pages

Subscribe to AFC Ajax