AFC Ajax

Ten Hag blij met verplaatsen: "Goed voor het NL'se voetbal"

Bron: source

Erik ten Hag reist met een vrijwel fitte Ajax-selectie af naar Den Haag. De oefenmeester moet alleen de langdurig geblesseerde Hassane Bandé en Carel Eiting missen, terwijl achter Bruno Varela en Lisandro Magallán nog een vraagteken staat. Laatst genoemde is vermoedelijk nog niet fit genoeg om bij de selectie te zitten voor het duel met ADO. Verder ging de coach in op de nieuwe datum voor het duel met PEC Zwolle, de status van Lasse Schöne en spel van Andre Onana.

De Ligt verwacht dat ADO zoals Heracles gaat spelen

Bron: source

In de eerste wedstrijden na de winterstop heeft Ajax de nodige punten laten liggen in de Eredivisie. Clubs hebben weer het gevoel dat er wat te halen valt bij de Amsterdammers, die de laatste vijf competitieduels drie keer puntenverlies leden. Matthijs de Ligt stelt in aanloop naar het uitduel met ADO Den Haag dat Ajax weer ontzag moet afdwingen.

Ajax betaalt de busrit en catering voor de fans van PEC Zwolle

Bron: source

Ajax betaalt de busreis en de catering voor de supporters van PEC Zwolle, die volgende maand naar de Johan Cruijff Arena reizen. De Amsterdamse club wil de fans tegemoetkomen, nadat het veelbesproken competitieduel werd verschoven naar woensdagavond 13 maart. "Het is niet meer dan een pleister op de wonde", aldus Freddy Eikelboom, de voorzitter van de supportersvereniging van PEC.

‘Ik verwacht een ruime overwinning voor PSV, maar geen 10-0 hoor’

Bron: www.ad.nl

PSV – Feyenoord is op voorhand een boeiende wedstrijd. PSV strijdt met Ajax om de titel. En Feyenoord wil de derde plaats vasthouden, want AZ hijgt in de nek. Ook interessant: drie dagen later speelt Feyenoord de bekerkraker tegen Ajax. In deze korte rubriek blikken bekende Nederlanders vooruit, zowel van binnen als van buiten de voetbalwereld. Vandaag: misdaadverslaggever én PSV-supporter John van den Heuvel.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ten Hag ziet af van Champions League-variant

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax gaat zondagmiddag op bezoek bij ADO Den Haag, voor een ongetwijfeld verhit duel.

Vorige week tegen NAC Breda koos Erik ten Hag voor de ‘Champions League opstelling’ met Dusan Tadic in de spits en David Neres in de basis. Dat liep in het begin niet helemaal lekker en Ten Hag lijkt nu dan ook voor een andere opstelling te kiezen, zo denkt het Algemeen Dagblad.

Pages

Subscribe to AFC Ajax