AFC Ajax

Gemeente wil deel aandelen Johan Cruijff Arena verkopen aan Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er is een nieuw akkoord over de aandeelhoudersstructuur van de Johan Cruijff Arena, zo meldt Het Parool. De belangrijkste partijen daarin zijn de gemeente Amsterdam, Ajax en het bedrijf achter de Johan Cruijff Arena.

De gemeente gaat haar belangen in ieder geval afbouwen van 48% van de certificaten van aandelen tot 25%. Ondanks het grote aandeel in de certificaten, had de gemeenten nauwelijks inspraak. Dat had te maken met de eigendomsstructuur. Dat is nu aangepast.

TV-tip: Zo volg je de Ajax Vrouwen in de Champions League

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vrouwenvoetbal wordt steeds vaker op tv uitgezonden en dat is nu ook het geval met de Champions League-wedstrijd van de Ajax vrouwen.

Vanaf 19.00 nemen ze het op de Toekomst op tegen titelhouder Olympique Lyon. De Toekomst is helemaal uitverkocht, maar als je inschakelt op Ziggo Sport Voetbal kun je er toch een beetje bij zijn.

Wie weet ben je wel getuige van een stunt van de Amsterdames!

‘Ajax moet oppassen voor Sam Lammers’

Bron: www.voetbalzone.nl

Hosanna en euforie na goede resultaten tegen Duitsland en België, maar hoe houden onze talenten zich dit weekend tegen sc Heerenveen en FC Emmen? Volgens Jeffrey Sam-Sin moet Ajax vooral oppassen voor spits Sam Lammers. Dave van Nielen is benieuwd naar de mentaliteit van de jonge PSV'ers: "Nu moet Mark van Bommel PSV op scherp zien te krijgen.

Pages

Subscribe to AFC Ajax