Marcel Keizer

OPSTAPPEN!

Bron: www.afca.nl

Cruijff & co wegtreiteren, Bosz wegzetten, Marcel Keizer voor de trein gooien, en nu na een jaar lang doofpot vullen en dichthouden, met krokodillentranen erkennen dat er inderdaad toch grote fouten zijn gemaakt bij de eerste hulp aan Abdelhak Nouri. Kennelijk was het om nu nog achterliggende redenen niet langer verantwoord het deksel op de beerput te houden.

Hoeveel schade mag een clubleiding een club toebrengen alvorens echt verantwoording genomen wordt? Hoe lang denken verantwoordelijken doodleuk te mogen blijven zitten terwijl ze het ene schandaal op het andere stapelen?

Ajax informeert familie, selectie en betrokkenen persoonlijk

Bron: www.ajaxlife.nl

Van der Sar ging persoonlijk bij de familie Nouri langs. © De Brouwer

Algemeen directeur Edwin van der Sar ging namens Ajax maandagavond tijdens een ingelaste persconferentie diep door het stof. De club erkent dat de behandeling van Abdelhak Nouri op het veld in Oostenrijk in juli 2017 niet adequaat was. Van der Sar ging laat in de middag langs bij de familie van Nouri om hen hierover persoonlijk in te lichten.

Betrokkenen op de hoogte; opnieuw gesprek met familie

Bron: www.ajaxshowtime.com

Het nieuws dat er op het veld niet adequaat is gehandeld bij het ineenzakken van Abdelhak Nouri is voor iedereen keihard aangekomen, zo weet Edwin van der Sar. De algemeen directeur bood de familie Nouri de excuses namens Ajax aan en ook de selectie en andere betrokkenen zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Verder vraagt Van der Sar nu om rust voor de familie, terwijl er gesproken gaat worden over de te nemen verantwoordelijkheid.

Carel Eiting: het volgende veelbelovende talent van Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is 14 december 2017. Na tien jaar te hebben gevoetbald in de jeugdopleiding van Ajax laat de toenmalige Ajax-trainer, Marcel Keizer, Eiting zijn competitiedebuut maken in het thuisduel met Excelsior. Het was een beloning voor zijn goede spel als aanvoerder van de beloften. Toch was de middenvelder allerminst een nieuw gezicht in de selectie. In het seizoen 2016-2017 was Peter Bosz al erg gecharmeerd van de kwaliteiten van Eiting en nam het talent veelvuldig mee in zijn wedstrijdselectie.

Concept: Ajax start tegen Heracles, PSV-uit in september

Bron: www.ajaxlife.nl

Ajax dankte de winst op Heracles vorige keer aan Neres. © Pro Shots

Ajax opent het nieuwe seizoen voor eigen publiek. Dat gebeurt zaterdag 11 augustus tegen Heracles Almelo. Dit blijkt uit het conceptschema van de KNVB. Grappig genoeg was de opener vorig seizoen nog andersom.

Hopelijk is de uitslag dit keer wel een stukkie gunstiger, want vorige keer werd er verloren. Bij het eredivisiedebuut van Marcel Keizer ging Ajax ondanks een voorsprong met 2-1 onderuit. Dit keer moet Ajax beter uit de startblokken schieten, want het blijkt moeilijk om een achterstand in te lopen.

Dijks laat ‘shitperiode’ achter zich en heeft zin in Bologna

Bron: www.ajaxlife.nl

Mitchell Dijks verkast deze zomer naar het zonnige Bologna, maar voor zijn vertrek stapte hij nog even bij Andy in de bolide. Samen kijken ze terug op zijn periode bij Ajax. De sympathieke verdediger lijkt altijd vrolijk, maar vertelt nu over zijn sportief slechtere periodes.

Als voetballers bij Andy in de auto stappen, dan weet je dat het lachen wordt. In dit geval was dat niet anders. Mitchell en Andy kunnen het goed met elkaar vinden, dat blijkt ook uit bovenstaand filmpje. Uiteraard gaat het niet alleen over scoren op het voetbalveld, maar ook daarbuiten.

Update: Kezier tekent voor 2 jaar bij Al Jazira

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Marcel Keizer in december genadeloos door Ajax aan de kant werd gezet, zat de trainer werkloos thuis. Nu lijkt er een nieuwe kans op zijn pad te komen.

Keizer zou volgens Voetbal International namelijk de voornaamste kandidaat zijn op Henk ten Cate op te volgen als trainer van Al-Jazira. Na 2,5 jaar Abu Dhabi zwaait Ten Cate namelijk af. Hij leidde Al-Jazira in 2016-2017 naar het kampioenschap.

Pages

Subscribe to Marcel Keizer