Marcel Keizer

Spaanse kranten reppen niet over anti-voetbal maar koppen ‘Getafe geeft Ajax voetballes’

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat in andere voetballanden alleen maar naar resultaat gekeken wordt en de manier waarop dit verkregen wordt ondergeschikt is was al wel duidelijk. Dat wordt na de wedstrijd tegen Getafe echter wederom pijnlijk duidelijk. De Spaanse kranten fileren Ajax, terwijl Getafe de hemel in wordt geprezen alsof het een geweldige pot heeft staan voetballen. Met geen woord wordt gerept over het zuigen, provoceren en alle andere manieren waarop de Spanjaarden gewoon probeerden de wedstrijd te vermoorden. De badges van Respect en Fair play zouden voor Getafe verboden moeten worden te dragen.

‘Bij De Telegraaf de gedachte dat bij Ajax alleen maar Amsterdammers en Ajacieden horen te werken’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag ontbrak maandagavond op het feest van het Voetballer van het Jaar-gala. De trainer van Ajax had geen zin om ‘gezellig te doen met mensen die suggestief zijn’, waarmee hij doelde op De Telegraaf. Het dagblad organiseert het voetbalgala, in samenwerking met de spelersvakbond en de Eredivisie-clubs, en is tevens de krant die Ten Hag al geruime tijd negatiief probeert neer te zetten.

‘Afgelopen seizoen onder Ten Hag was zo goed dat kritiek ongeloofwaardig wordt’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag was maandagavond de grote afwezige bij het Voetballer van het Jaar-gala. De Ajax-trainer bleef weg omdat hij geen zin had om ‘gezellig te doen met mensen die suggestief zijn’, doelend op De Telegraaf, de organisator van het evenement. De krant toont zich al sinds de aanstelling van Ten Hag kritisch op de oefenmeester. Volgens NOS-voetbalcommentator Frank Wielaard heeft De Telegraaf contact met bepaalde groep mensen binnen Ajax.

EL-loting: PSV, AZ en Feyenoord kennen tegenstanders

Bron: www.ajaxshowtime.com

Feyenoord, PSV en AZ kennen hun tegenstanders in de groepsfase van de Europa League. Vrijdagmiddag om 13.00 uur werd er geloot. Feyenoord neemt het onder meer op tegen FC Porto, PSV treft het Sporting Portugal van Marcel Keizer en AZ speelt onder meer tegen Manchester United.

Zie de loting hieronder:Groep A:

Sevilla APOEL Nicosia Qarabag Dudelange

Groep B:

Dynamo Kiev FC Kopenhagen Malmö FK Lugano

Groep C:

FC Basel Krasnodar Getafe Trabzonspor

‘Ajax veegt bod van 40 miljoen van Atletico op Neres resoluut van tafel’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Braziliaanse media heeft Atlético Madrid een bod van 40 miljoen euro bij Ajax neergelegd voor David Neres. Ajax zou het bod direct afgewezen hebben, aldus de Brazilianen. Volgens hen speelt Marc Overmars ‘een hard spel’ en heeft de directeur voetbalzaken van Ajax de eerste aanbieding van Atlético daarom resoluut afgewezen. Neres ziet een overstap naar de nummer twee van LaLiga naar verluidt zelf erg zitten en hoopt dat de clubs er in de nabije toekomst uit zullen komen.

‘Ajax wil prestaties Ten Hag belonen met nieuw contract’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax wil trainer Erik ten Hag zo snel mogelijk een nieuw en verbeterd contract aanbieden om hem te belonen voor zijn prestaties. Dit zegt directeur voetbalzaken Marc Overmars tegen De Telegraaf.

“Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet”, aldus Overmars over de trainer, die nu nog een contract heeft tot medio 2020. “Contractverlenging trainer lijkt me goed voor club.”

Pages

Subscribe to Marcel Keizer