Klaas-Jan Huntelaar

Live Ajax – Go Ahead Eagles: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagavond de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Klaas-Jan Huntelaar zet eerste stappen in het trainersvak

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar gaat het komende half jaar uitzoeken of hij een carrière als trainer wilt najagen. De 38-jarige oud-spits gaat dit echter niet doen bij Ajax. Huntelaar gaat via een snuffelstage aan de slag bij Vitesse. Hij gaat zich hier bekommeren om het Onder-21 team van de Arnhemmers. Wellicht komt het voor de meesten als verrassing dat Huntelaar bij Vitesse zijn eerste stappen als trainer zet. Toch is het niet erg vreemd. De twaalfjarige zoon van Huntelaar, Seb, speelt in de jeugdopleiding van Vitesse.

TV-tip: Zo kijk je FC Twente – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Nadat Ajax vorige week startte met een eenvoudige thuiszege op NEC, wacht zondagmiddag het eerste uitduel. En eindelijk weer een awayday met supporters! Ruim 600 Ajacieden mogen afreizen naar Enschede en zullen het uitvak bemannen.

Het is vroeg vertrekken voor de supporters, want er wordt al om 12.15 afgetrapt. Wie er niet bij is in het stadion, kan dus FC Twente – Ajax kijken tijdens de zondagsbrunch. Want het duel is uiteraard live te volgen op tv.

Live FC Twente – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat in de tweede speelronde een uitwedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

De Graafschap tempert verwachtingen rond Huntelaar

Bron: www.ad.nl

De Graafschap heeft via een verklaring op de website weerlegd dat er reeds een gesprek is gepland met Klaas-Jan Huntelaar over een terugkeer. Voorzitter Martin Mos zei vrijdag in De Gelderlander ‘een dezer dagen’ met de aanvaller te zullen praten. In Doetinchem zijn al supportersacties op gang gekomen sinds bekend is dat Huntelaar (37) stopt bij Schalke 04.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar