Klaas-Jan Huntelaar

Huntelaar maakt interesse in Brian Brobbey kenbaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar heeft maandagavond bevestigt dat Brian Brobbey op het verlanglijstje van Ajax staat. Dit meldde de oud-spits bij het Ziggo-programma Rondo. Brobbey wordt sinds januari gehuurd van RB Leipzig en heeft zich zeker bewezen bij Ajax. De jonge spits heeft meerdere belangrijke doelpunten gemaakt en was dus enorm belangrijk voor het binnenhalen van de 36e landstitel.

'Ajax stelt voorlopig géén opvolger van Overmars aan'

Bron: source

Het heeft er alle schijn van dat Ajax voorlopig geen opvolger gaat aanstellen voor directeur voetbalzaken Marc Overmars. De club gaf aan dat er gezocht zou worden naar een vervanger, maar volgens De Telegraaf is de club tevreden over het 'onafscheidelijke duo' technisch manager Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar. Extern wordt de zoektocht derhalve voorlopig gestaakt. 

Gravenberch gaat in geen geval bijtekenen bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ryan Gravenberch zal zijn contract onder geen beding gaan verlengen. Zelfs als een transfer deze zomer uitblijft, zet de middenvelder geen handtekening onder een nieuwe verbintenis. Dit meldt Ajax-watcher Mike Verweij in de voetbalpodcast van De TelegraafEnkele maanden geleden liet Gravenberch weten dat hij Ajax niet transfervrij wil verlaten. Toch lijkt het talent dus terug te komen op zijn woorden.

Bayern München spreekt met management Timber

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Bayern München toont, na Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch, nu ook écht interesse in Jurriën Timber. De Duitse recordkampioen heeft naar verluidt al enkele gesprekken gevoerd met het management van Timber. Dit meldt Sky DeutschlandBayern is door het aanstaande vertrek van Niklas Süle druk op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Hier lijken de Duitsers nu dus uitgekomen te zijn bij Timber.

Ajax kan naam Cruijff doorstrepen voor openstaande vacature

Bron: source

Jordi Cruijff (48) wordt voorlopig niet de opvolger van directeur voetbalzaken Marc Overmars bij Ajax. De zoon van de legendarische Nummer 14 werd in het verleden heel concreet gelinkt aan de vacature in Amsterdam, maar nu inmiddels alle rook opgetrokken is, blijkt die overgang niet aan de orde. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar nemen momenteel nog de honneurs waar. 

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar