Klaas-Jan Huntelaar

Huntelaar: “Blij, maar ingetogen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax pakte zondag de eerste prijs van het seizoen, maar weet ook dat er nog veel meer is om voor te spelen.

Tijd voor een enorm feest was er dan ook niet: “Iedereen is blij, maar ook een soort van ingetogen. We willen door en we willen meer prijzen”, vertelde Huntelaar na afloop aan Ajax TV.

Ajax-spitsen en Isak in statistieken langs de meetlat

Bron: source

De spitsposities van bekerfinalisten Willem II en Ajax hebben beide hun eigen verhaal. Alexander Isak nam het stokje van Fran Sol feilloos over, terwijl Dusan Tadic zich ontpopte tot de centrumaanvaller van Ajax. Met Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg in de gelederen, is dat toch een surprise geweest. Reden genoeg om de spitsen voor aanvang van de bekerfinale eens langs de meetlat te leggen.

Huntelaar: “Mooie eerste prijs en nu op naar meer”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won zondag de eerste prijs van het seizoen. In de KNVB Bekerfinale werd Willem II met 4-0 verslagen. Klaas Jan Huntelaar wist twee keer te scoren. “Ik wist dat de basisplaats er aan zat te komen. De trainer vertelde het eergisteren tegen mij. Ik had me hier dus al op gefocust en dat was een goede keuze”, doelt hij op zijn goals voor de camera van FOX Sports.

De Ligt: “De puzzelstukjes vallen nu in elkaar”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vrij eenvoudig pakte Ajax zondagavond in Rotterdam de beker. Het versloeg Willem II met 4-0, al was de beginfase best even lastig.

Wanneer had De Ligt het gevoel dat de buit binnen was? “Bij de 2-0. We hadden het lastig in de eerste helft, ook complimenten naar Willem II. Maar de 1-0 was het omslagpunt in de wedstrijd”, vertelde de aanvoerder na afloop aan FOX Sports. De 1-0 van Blind en 2-0 van Huntelaar volgden elkaar snel op.

Ajax wint overtuigend de KNVB Beker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zondagavond zijn eerste prijs van het seizoen gewonnen. De Amsterdammers wonnen in de Kuip de bekerfinale van Willem II met 0-4. Doelpunten kwamen van Blind, Huntelaar (2x) en Kristensen. De KNVB Beker is de eerste prijs sinds 2014, toen Ajax voor het laatst de Eredivisie-schaal won.

LIVE 18.00 uur | Willem II - Ajax (0-2)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de finale van de  TOTO KNVB Beker. Willem II neemt het vanaf 18.00 uur op tegen Ajax, de winnaar mag de dennenappel in de lucht hijsen. Het affiche is live te zien op FOX Sports en het open net van FOX, praat hier mee! 

Opstelling Willem II: 

Wellenreuther; Lewis, Meissner, Peters (Crowley 62'), Heerkens, Palacios; Dankerlui (Vrousai 62'), Tapia, Llonch, Pavlidis; Isak.

Wissels Willem II: 

Woud, Brand, Anita, McGarry, Van den Bogert, Crowley, Saddiki, Akkaynak, Vrousai, Coulibaly.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar