Klaas-Jan Huntelaar

Blessure houdt Huntelaar nog steeds aan de kant

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zijn terugkeer bij Schalke 04 is voor Klaas Jan Huntelaar voorlopig nog niet wat hij ervan gehoopt had. De Duitse hekkensluiter hoopte dat de spits zondag de derby met Borussia Dortmund kon spelen, maar Huntelaar is nog niet fit.

De spits kampt al een tijdje met een spierblessure en kan daarom niet in actie komen. Enkele weken geleden verruilde Huntelaar Ajax voor Schalke 04. Sindsdien kwam hij alleen tegen Werder Bremen 10 minuten in actie.

Stekelenburg heeft record te pakken

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Maarten Stekelenburg heeft een record te pakken. Met zijn basisplaats tegen Heracles Almelo is de doelman de oudste Ajacied ooit in de Eredivisie. Hij is 38 jaar en 144 dagen oud. Het record stond op naam van Arnold Mühren, die in 1989 37 jaar en 353 dagen oud was tijdens zijn laatste duel.

Het absolute record in de Eredivisie is nog wel een eindje weg, daarvoor moet Stekelenburg nog 6 jaar door. In 1985 werd doelman Jan Jongbloed met 44 jaar de oudste speler in de Eredivisie.

Bekijk hier de volledige Europa League-selectie van Ajax

Bron: source

Ajax-aanvaller Sébastien Haller is door Ajax vooralsnog niet ingeschreven in de selectie voor de Europa League. De UEFA maakte slechts melding van drie wijzigingen: Ousama Idrissi werd ingeschreven, Klaas-Jan Huntelaar (Schalke), Victor Jensen (Nordsjælland) uitgeschreven. Hieronder zie je de volledige selectie van Ajax in Europa: wel wordt er nog uitgezocht waar de fout ligt en of Haller niet alsnog ingeschreven kan worden. 

Haller niet ingeschreven voor Europa League, Ajax zoekt uit wat er misgaat

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De deadline om nieuwe spelers in te schrijven voor de Europa League is inmiddels verstreken. De UEFA publiceerde daarom woensdag de selecties van alle clubs die nog in het toernooi in zitten.

Uit die informatie werd duidelijk dat Oussama Idrissi met rugnummer 9, het nummer van de vertrokken Klaas Jan Huntelaar, gaat spelen. Maar opvallender was het ontbreken van Sébastien Haller op de lijst. Haller werd deze winter de duurste Ajax-aankoop ooit, maar lijkt dus niet ingeschreven te staan.

Max om twee redenen blij met terugkeer Huntelaar naar Schalke

Bron: source

Philipp Max is in meerdere opzichten blij met de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04. De linksback van PSV ziet dat Ajax zwakker is geworden door de transfer van de 37-jarige spits en zijn oude club uit Duitsland er juist op vooruit is gegaaan. "Ja, dat is heel positief. Zeker voor Schalke is het belangrijk", spreekt Max, die uit een echte Schalke-familie komt en hoopt dat Huntelaar het goed gaat doen in Gelsenkirchen.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar