Klaas-Jan Huntelaar

Driessen onthult opvallende kandidaat-technisch directeur Ajax

Bron: source

Valentijn Driessen heeft bij Vandaag Inside de naam van een kandidaat voor de positie van technisch directeur van Ajax onthuld. Julian Ward, rechterhand van Jürgen Klopp bij Liverpool, is volgens de Telegraaf-journalist in beeld voor de functie die vacant is sinds het vertrek van Marc Overmars, nu een jaar geleden. Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra zouden zijn 'loopjongens' moeten worden, meldt Driessen, die ook weet waarom Ajax een kans maakt bij de Brit.

Derksen fileert Ajax-directie: "In handen van lichtgewichten"

Bron: source

Johan Derksen heeft geen goed woord over voor de manier waarop Ajax geleid wordt. "De club is in handen gevallen van lichtgewichten", vond de journalist woensdagavond in de uitzending van Vandaag Inside. "Edwin van der Sar heeft nog nooit aangetoond dat hij directeur van een beursgenoteerd bedrijf is en de technische directie bakt er ook helemaal niets van", geeft hij Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra een veeg uit de pan. Derksen vindt dat Ajax al lang met Peter Bosz in zee had moeten gaan na het ontslag van Alfred Schreuder. René van der Gijp is het daarmee eens.

Blind reageert op spectaculair debuut, Huntelaar baalt van vertrek

Bron: source

Daley Blind maakte vrijdagavond zijn officieuze debuut voor Bayern München. In het spectaculaire 4-4 gelijkspel tegen RB Salzburg kwam de 32-jarige verdediger na iets meer dan een uur binnen de lijnen. De nieuweling werd direct stevig getest tegen de koploper van de Oostenrijkse competitie. Na afloop van de wedstrijd sprak fanaccount iMiaSanMia de oud-Ajacied. "Het is nog lastig te zeggen waar ik nu sta", vertelde Blind hen.

Pages

Subscribe to Klaas-Jan Huntelaar