Onze Trots: 'In Madrid wilden ze met ons op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 24 spreken wij met Ron Blaauw, chef-kok – ook bij Ajax – en tv-persoonlijkheid.

De Ron Gastrobar gelegen aan de Amsterdamse Sophialaan, nabij het Vondelpark. Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt, Klaas-Jan Huntelaar, Joël Veltman, maar ook Marco van Basten en Cristiano Ronaldo. Ze hebben allemaal eens gegeten bij Ron Blaauw, een Ajax-fan in hart en nieren. Dit keer zijn wij te gast en spreken wij Blaauw ronduit over het supporter zijn van Ajax, zijn kookbezigheden in de Champions Lounge in de Johan Cruijff ArenA en het huidige beleid van de Amsterdamse club.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/125740/onze-trots-in-madrid-wilden-ze-met-ons-op-de-foto