Dick Schoenaker

Dick Schoenaker neemt afscheid van de bestuursraad

Bron: ajaxfanzone.nl

Dick Schoenaker heeft deze week afscheid genomen als lid van de bestuursraad. Op 14 december 2010 werd Schoenaker gekozen in de ledenraad van Ajax. Dit gebeurde na een oproep van Johan Cruijff om meer oud-voetballers in de ledenraad te krijgen. Zijn werkzaamheden bij Ajax kregen in februari 2011 een vervolg toen hij samen met Cruijff zitting nam in een nieuw technisch platform van Ajax.

Onze Trots: 'In Madrid wilden ze met ons op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 24 spreken wij met Ron Blaauw, chef-kok – ook bij Ajax – en tv-persoonlijkheid.

KONING FRANK & SCHOLLETJE

Bron: www.afca.nl

Je kunt fan zijn van Jose Mourinho of van Frank de Boer. Of van allebei. Of je bent voetbal liefhebber, dus ben je van geen van beide fan. Hoe dan ook deed zich afgelopen weekend een uiterst vermakelijk dingetje voor tussen de heren. Frank de Boer liet zich niet gehinderd door ook maar de geringste zelfkennis negatief uit over Mourinho, met betrekking tot de manier waarop hij bij Manchester United met de jonge en uiterst talentvolle aanvaller Rashford omgaat.

[Column] We zijn weer terug bij af!

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Goedenavond mensen. Na een afwezigheid van een aantal jaren ben ik weer terug om mijn licht te laten schijnen op mijn club Ajax. Ik ben hevig teleurgesteld in het huidige Ajax en mijn Ajax-hart is inmiddels verscheurd. Hoe heeft het zover kunnen komen? Ajax is allang niet meer de club die het zou kunnen en moeten zijn. Na de inmenging van Cruijff had ik echt het gevoel dat het goed zou komen. Er kwam ook verbetering en er werden internationaal weer successen geboekt met overwinningen op Europese topclubs.

Vandaag Open Dag Ajax, programma start om 12 uur

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is de jaarlijkse Open Dag van Ajax. Deze wordt gehouden in het ArenAPark. Hoogtepunten worden ongetwijfeld de spelerspresentatie en de handtekeningensessie.

Programma:12:00 uur ArenAPark en Amsterdam ArenA open12:00 uur – 15:00 uur Kijkje langs veld ArenA15:15 uur Presentatie Ajax Vrouwen15:30 uur Presentatie Ajax 116:00 uur – 17:00 uur Handtekeningensessie16:30 uur Wedstrijd Lucky Ajax18:00 uur Einde programma

Pages

Subscribe to Dick Schoenaker