Live Ajax – ADO Den Haag: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondag de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax ADO Den Haag staat voor de 46ste keer op het programma en vaak leverde dat veel doelpunten op. De grootste overwinning op de Hagenezen viel toevallig ook op 21 maart maar toen was het 1982. In stadion de Meer werd het maar liefst 9-1 met doelpunten van Cruijff (2x), Kieft (3x), Tscheu la Ling, Dick Schoenaker, Soren Lerby en Gerald Vanenburg. Vorig seizoen won Ajax deze wedstrijd met 6-1. ADO Den Haag draait geen best seizoen en we vinden ze terug op plek vijftien met 15 punten uit 26 wedstrijden. Ajax is koploper en heeft inmiddels 63 punten uit 25 wedstrijden.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/03/20/live-ajax-ado-den-haag-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win-2/