Maarten Stekelenburg

Voorselectie Oranje: Timber mag dromen van EK

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Frank de Boer heeft vrijdagmiddag de voorselectie van Oranje voor het EK bekendgemaakt.

Daarin zijn 5 Ajacieden opgenomen: Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Daley Blind. Voor Timber is het voor het eerst dat hij opgeroepen kan worden voor Oranje. Hij mag de komende 2 weken dus dromen van het EK.

Op 26 mei maakt De Boer de definitieve selectie bekend. Van de 34 spelers in de voorlopige selectie blijven er dan nog 26 spelers over.

Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax begint om half drie aan de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en de tegenstander is VVV Venlo. Trainer Erik ten Hag heeft Jurgen Ekkelenkamp, Mohammed Kudus en Oussama Idrissi een basisplaats gegeven. Ajax heeft nog vier doelpunten nodig om de 100 goals aan te tikken en daar zal vanmiddag zeker voor worden gestreden.

Opstelling Ajax: Maarten Stekelenburg, Jurrien Timber, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Devyne Rensch, Jurgen Ekkelenkamp, Davy Klaassen, Mohammed Kudus, David Neres, Sebastien Haller, Oussama Idrissi.

Maarten Stekelenburg verlengt contract tot medio 2022

Bron: ajaxfanzone.nl

Maarten Stekelenburg en Ajax verlengen hun samenwerking tot juli 2022, zo weet Ajax te melden. De 39-jarige goalie speelde 301 officiële wedstrijden voor het eerste elftal en werd met Ajax vier keer landskampioen. Daarnaast won hij met Ajax vier maal de Johan Cruijff Schaal en vier maal de KNVB Beker. De sluitpost speelde onder ander voor AS Roma, Fulham, Monaco, Southampton en Everton maar bij Ajax blijven is waar hij nu vol op inzet.

Pages

Subscribe to Maarten Stekelenburg