Clarence Seedorf

De YouTube-sensatie die beter voor een club als Ajax had kunnen kiezen

Bron: www.voetbalzone.nl

In de rubriek ‘Vergeten Voetballers’ staat Voetbalzone met enige regelmaat stil bij een speler die ondanks de hooggespannen verwachtingen langzaamaan in de vergetelheid is geraakt. Deze keer gaat de aandacht uit naar Hachim Mastour, die ooit op slechts vijftienjarige leeftijd door toenmalig trainer Clarence Seedorf bij de A-selectie van AC Milan werd gehaald.

Jongste Ajax-CL-debutant brak nooit door: ‘Komt door oplichterssyndroom’

Bron: www.ad.nl

Ooit werd hij door Louis van Gaal hoger ingeschat dan Clarence Seedorf, maar uiteindelijk kende de voetbalcarrière van Stanley Aborah vooral veel diepe dalen. De Ghanese Belg (33), nog altijd de jongste debutant ooit voor Ajax in de Champions League, wijt dit aan het zogenaamde oplichterssyndroom. ,,Het leek alsof ik mijn benen niet kon bewegen en mijn hersenen traag werkten.”

Ajax met speels gemak langs Spakenburg: 7-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft woensdag zonder veel moeite de kwartfinale van de KNVB-beker bereikt. Ajax won in een volgepakte Amsterdam ArenA met 7-0 van de amateurs van Spakenburg. Siem de Jong was de grote man aan de kant van Ajax, dat aantrad zonder vaste basisspelers als Joel Veltman, Donny van de Beek en Quincy Promes. Zij kregen rust. 

Na de onderbreking nam spits Lassina Traoré het ’doelpuntenstokje’ over van De Jong. Binnen zeven minuten maakte de 19-jarige aanvaller uit Burkina Faso twee treffers. In de 55e minuut deed ook aanvoerder Dusan Tadic een duit in het zakje: 6-0.

Na Ziyech is Afrika Cup ook voorbij voor Kameroen van Onana

Bron: ajaxfanzone.nl

Nadat gisteren Ziyech en Mazraoui met Marokko werden uitgeschakeld is nu ook titelverdediger Kameroen uitgeschakeld op de Afrika Cup. Het elftal van bondscoach Clarence Seedorf en assistent-trainer Patrick Kluivert verloor zaterdagavond in de achtste finales met 3-2 van Nigeria. Ajax-doelman André Onana moest in Alexandrië driemaal vissen en kon de uitschakeling van Kameroen uiteindelijk niet voorkomen.

Pages

Subscribe to Clarence Seedorf