Hakim Ziyech

"Wat Ziyech voor mij heeft gedaan in die periode, zal ik mijn leven lang nooit vergeten"

Bron: source

Zakaria Labyad zal nooit vergeten hoe Hakim Ziyech hem opving nadat hij vorig jaar op de training van Ajax een zware blessure opliep. De nu 29-jarige middenvelder scheurde in april de kruisband in zijn rechterknie en is sindsdien niet meer in actie gekomen. Vorige maand dook de clubloze Labyad op bij FC Utrecht, waar hij de laatste fase van zijn revalidatie afwerkt.

Willem van Hanegem: ‘Mensen noemen Ziyech soms een irritante man, maar hij is het tegenovergestelde’

Bron: www.ad.nl

Het is begrijpelijk dat Feyenoord-coach Arne Slot zich regelmatig grondig ergert aan scheidsrechterlijke beslissingen, vindt Willem van Hanegem. In de vandaag verschenen aflevering van de AD Willem en Wessel-podcast zegt de oud-international dat het ook voor hem bijvoorbeeld volstrekt onduidelijk is waarom Feyenoord afgelopen zondag geen penalty werd toegekend.

Teruglezen | Een overzicht van al het transfernieuws uit binnen- en buitenland op Deadline Day

Bron: www.ad.nl

De winterse transferperiode zit erop. Op Deadline Day gebeurde er weer een hoop in binnen- en buitenland, met de mislukte huurdeal van Hakim Ziyech als meest opvallende zaak. Lees hieronder in ons liveblog al het nieuws van 31 januari nog eens rustig terug en bekijk hier het overzicht van alle transfers van de achttien eredivisieclubs in de afgelopen maand.

Live Excelsior – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na een paar bewogen dagen moet Ajax gewoon weer aan de bak en doet dat met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech