Hakim Ziyech

Johan Derksen heeft sterke twijfels over ‘heel vervelend jongetje’ van Ajax

Bron: www.voetbalzone.nl

Buitenlandse clubs zullen zich bedenken voordat ze een poging wagen om sterspelers van Ajax over te nemen, denken Johan Derksen en René van der Gijp. In de laatste uitzending van Veronica Inside concludeerde Van der Gijp dat Juventus, Barcelona en Chelsea 'niet echt tevreden' zijn over het functioneren van respectievelijk Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Hakim Ziyech.

Column Sjoerd Mossou | Geen flauw benul hoe het gaat lopen met De Ligt, Van de Beek en Frenkie de Jong

Bron: www.ad.nl

Columnist Sjoerd Mossou is 2,5 jaar na de zegetocht van Ajax in Europa nog niet echt te spreken over de ‘gouden generatie’ van Ajax. ‘De Ligt, Van de Beek en Frenkie de Jong zijn nog steeds hartstikke jong, ze komen er vast wel, en Ziyech vindt straks ook nog wel een mooie club, maar laten we eerlijk zijn: over de hele linie valt het nog een beetje tegen.’

'Naast Ziyech ook Tadic hoog op het lijstje van AC Milan'

Bron: source

Het was de meest spraakmakende transfer van dit seizoen in Italië: de transfervrije overgang van Hakan Calhanoglu van AC Milan naar de grote rivaal Inter. AC Milan kon de creatieve middenvelder niet langer binnen boord houden, waardoor het nu naarstig op zoek is naar een geschikte vervanger. Eerder werd de naam van Hakim Ziyech al genoemd, maar ook Dusan Tadic behoort tot de selecte groep aan kandidaten.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech