Hakim Ziyech

Elshoff: ‘Ajax is denk ik niet overtuigd van Doan’

Bron: ajaxfanzone.nl

De kans lijkt klein dat Ajax zich in de aankomende zomer gaat versterken met FC Groningen-middenvelder Ritsu Doan. Naar verluidt wil Ajax geen risico’s nemen met het halen van jonge spelers uit de Nederlandse subtop en om die reden mikt het op spelers die er al staan.  ‘Bij Ajax hebben ze geld zat, maar ik vraag me af of ze bij Ajax overtuigd zijn’, zegt commentator Jeroen Elshoff in de NOS Podcast. ‘Ik denk namelijk van niet.

Ajax eerste Eredivisie-team met 8 eigen doelpunten van tegenstanders

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax won afgelopen zondag met overtuigende cijfers van NAC Breda (5-0). Twee van de treffers kwamen echter niet op naam van Nicolás Tagliafico en Hakim Ziyech, maar werden toegekend aan NAC-spelers Gervane Kastaneer en Erik Palmer-Brown. Dit betekende alweer de zevende en achtste treffer voor Ajax die uit een eigen doelpunt van de tegenstander viel. Nog nooit eerder in de historie van de Eredivisie profiteerde een team in een seizoen van zoveel doelpunten door de tegenstander.

Eredivisie-rentree Veltman bij ruime zege Ajax op NAC

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zondagmiddag een simpele zege geboekt op NAC Breda. De Amsterdammers speelden een povere eerste helft, maar werkte in het tweede bedrijf aan het doelsaldo: 5-0.

Erik ten Hag hield vast aan de Dusan Tadic-variant, want betekende dat de Serviër in de spits startte en David Neres op de flank. De Braziliaan kwam minder in het stuk voor dat midweeks tegen Real Madrid, maar zag zijn teamgenoten goed beginnen. Ajax begon fel, zette goed druk en was zichtbaar op zoek naar een vroege voorsprong.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech