Hakim Ziyech

Ajacieden in het buitenland #21: Puntverlies Barcelona, opnieuw geen minuten Ziyech

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was weer een prima weekend voor Ajax. Na een overwinning op Sparta staat er nu een zeer belangrijke week voor de deur met wedstrijden tegen Lille, PSV en Heerenveen. Hoe ging het afgelopen weekend echter met de Ajacieden in het buitenland?

Eintracht Frankfurt

Amin Younes had een fijne middag afgelopen zaterdag na zijn wedstrijd tegen Bayern München. De koploper van Duitsland gaat niet vaak onderuit, maar dit weekend wel. Mede door een hele knappe goal van de linksbuiten won Frankfurt met 2-1.

Valencia

Ajax presenteert halfjaarcijfers met operationeel verlies van 1,3 miljoen euro

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de halfjaarcijfers bekendgemaakt en daarin valt te lezen dat er een operationeel verlies is geleden van 1,3 miljoen euro. Door de coronacrisis is ook Ajax hard geraakt en de directie ziet de toekomst zonder al te veel vertrouwen tegemoet, en verwacht dat dit verlies verder oploopt. De netto omzet bedraagt 78,7 miljoen euro: een daling van 31,7 miljoen. Wel heeft Ajax een miljoenenwinst genoteerd met de verkoop van Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Sergino Dest.

Ajacieden in het buitenland #19: Noa Lang in topvorm bij Club Brugge

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In Nederland rolde de bal niet afgelopen zondag en zo speelde Ajax dus ook geen wedstrijd afgelopen weekend. In andere landen ging het allemaal gewoon door, dus we nemen een kijkje bij de oud-Ajacieden over de grens.

Club Brugge

Heeft Ajax te vroeg afscheid genomen van Noa Lang? De aanvaller is in topvorm in België en was dit weekend weer belangrijk voor zijn nieuwe werkgever. Hij scoorde beide goals tegen Waasland-Beveren (0-2 winst).

Bayer Leverkusen

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech