Hakim Ziyech

Ajax overwint tegenslagen en legt VVV-Venlo over de knie

Bron:

Na een dramatische eerste helft heeft Ajax tegen VVV-Venlo de rug weten te rechten en uiteindelijk een prima 4-1 zege geboekt. Terwijl er een gespannen sfeer hing in de matig gevulde Amsterdamse thuishaven kwam Ajax eerst nog achter en raakte het captain Joël Veltman kwijt met een op het oog zware knieblessure. Hierna leek de gifbeker leeg en ging het lopen bij de mannen van Erik ten Hag, met Hakim Ziyech en David Neres als uitblinkers.

Overmars weet nog niet of hij Ziyech wel verkoopt

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech lijkt al een tijdje bezig aan een soort van afscheidstournee. © Pro Shots

Als je goed wilt verdienen, lijkt het niet verstandig om een weddenschap af te sluiten op een vertrek van Hakim Ziyech. Grote kans dat het gebeurt. Iedereen gaat er wel zo’n beetje vanuit dat de Marokkaan een transfer maakt. Iedereen, behalve Marc Overmars.

Is het op basis van zijn kwaliteiten geen tijd om een stap te zetten, dan is de bekoelde relatie met de supporters voor Ziyech wel reden om zijn heil ergens anders te zoeken. De creatieveling kan ongetwijfeld ook op genoeg belangstelling rekenen.

Ten Hag niet blij met Ziyech-incident: "Gaat over de grens"

Bron:

De pijnlijke nederlaag tegen PSV was al heel vervelend voor Ajax, maar na het duel vond er voor de Amsterdammers nog een vervelend incident plaats. De spelersbus van de ploeg werd opgewacht bij het stadion, waarna de spelers de bus verlieten om in gesprek te gaan met de fans. Hakim Ziyech kreeg daarbij een duw. Erik ten Hag is er niet blij mee.

AS FanTV: 'Als Ajacied hoor je Ziyech nooit uit te fluiten'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Na afloop van het duel tussen Ajax en VVV-Venlo (4-1) ging het voornamelijk over Hakim Ziyech. De spelmaker van de Amsterdammers werd door een klein deel van de supporters uitgefloten - er klonk zelfs 'Ziyech rot op' - maar het overgrote deel staat nog altijd achter de creatieveling. AS FanTV sprak na afloop met fans buiten de Johan Cruijff ArenA.Ook wordt er gesproken over het teleurstellende seizoen. Hoe moeilijk is het drama rond Abdelhak Nouri geweest voor de spelersgroep.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech