Hakim Ziyech

‘Ten Hag komt in zoektocht naar alternatief voor Antony uit bij Hakim Ziyech’

Bron: ajaxfanzone.nl

Erik ten Hag blijft in zijn zoektocht naar versterkingen wederom vissen in de vijver van (ex)-ajacieden. Naar verluidt bekijkt hij nu de mogelijkheid om Hakim Ziyech naar Manchester United te halen, zo meldt de Franse journalist Nabil Djellit werkzaam voor onder meer France Football en L’Équipe. Volgens Djellit is de middenvelder annex aanvaller van Chelsea ‘een van de prioriteiten’ van Ten Hag, maar iss er binnen de clubleiding geen eensgezindheid.

Ihattaren oogst lof na oefenwedstrijd tegen SV Meppen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohamed Ihattaren heeft zich dinsdag in de oefenwedstrijd tegen SV Meppen (3-0 winst) laten gelden. De aanvaller mocht in de basis beginnen als rechtsbuiten en deed dit zeer verdienstelijk. Ihattaren maakte goede acties en strooide met mooie passes. Na afloop kreeg de 20-jarige speler dan ook alle lof en vergeleek Ajax-trainer Alfred Schreuder hem zelfs met Hakim Ziyech.

‘Chelsea bereid om Ziyech bij goed bod van de hand te doen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Chelsea is bereid om komende zomer afscheid te nemen van Hakim Ziyech, zo weet Fabrizio Romano. Clubs die geïnteresseerd zijn kunnen zich melden in Londen. Bij een interessante aanbieding is de middenvelder annex buitenspeler volgend seizoen in een ander shirt te bewonderen, zo klinkt het. Ziyech speelt bij Chelsea een minder prominente rol dan hij zou willen en zou om die reden zelf ook wel open staan voor een vertrek.

Video: Kale en Kokkie hopen op terugkeer Ziyech

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie zijn tevreden na de overwinning van Ajax op PEC Zwolle. Vooral de jonge Ajax-spelers maken indruk op de Ajax-supporters. Bijvoorbeeld Taylor en Regeer. Ze hadden graag nog even willen genieten van Mohamed Ihattaren, maar daar dacht Erik Ten Hag anders over. Hij bracht Berghuis in het veld. Elke week kijken Kale en Kokkie in de glazen bol en deze week zagen ze een oude Ajacied terugkeren: Hakim Ziyech. Ze hopen dat hij in de zomer weer terugkomt naar Amsterdam.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech