Hakim Ziyech

'Naast Ziyech ook Tadic hoog op het lijstje van AC Milan'

Bron: source

Het was de meest spraakmakende transfer van dit seizoen in Italië: de transfervrije overgang van Hakan Calhanoglu van AC Milan naar de grote rivaal Inter. AC Milan kon de creatieve middenvelder niet langer binnen boord houden, waardoor het nu naarstig op zoek is naar een geschikte vervanger. Eerder werd de naam van Hakim Ziyech al genoemd, maar ook Dusan Tadic behoort tot de selecte groep aan kandidaten.

"Van mij mag Hakim Ziyech wel terugkomen naar Ajax"

Bron: source

Als het aan Andy van der Meijde (41) ligt, dan keert Hakim Ziyech snel terug bij Ajax. De voormalig rechtsbuiten ziet de Marokkaan veel liever in Amsterdam als bepalende speler voetballen, dan als invaller van Chelsea, met wie hij zaterdagavond in de finale van de Champions League staat. "Als hij gauw niet de kans krijgt, moet hij eigenlijk maken dat hij wegkomt", vindt Van der Meijde.

‘Mazraoui gelinkt aan Arsenal’

Bron: ajaxfanzone.nl

Noussair Mazraoui kan mogelijk de overstap maken naar de Premier League, zo weet de Marokkaanse media vandaag te melden. Mazraoui is bij Ajax nog in het bezit van een contract tot medio 2022 maar het is geen geheim dat wanneer er een club voldoet aan de vraagprijs tussen de tien en vijftien miljoen de verdediger mag vertrekken bij Ajax.

Ajacieden in het buitenland #21: Puntverlies Barcelona, opnieuw geen minuten Ziyech

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het was weer een prima weekend voor Ajax. Na een overwinning op Sparta staat er nu een zeer belangrijke week voor de deur met wedstrijden tegen Lille, PSV en Heerenveen. Hoe ging het afgelopen weekend echter met de Ajacieden in het buitenland?

Eintracht Frankfurt

Amin Younes had een fijne middag afgelopen zaterdag na zijn wedstrijd tegen Bayern München. De koploper van Duitsland gaat niet vaak onderuit, maar dit weekend wel. Mede door een hele knappe goal van de linksbuiten won Frankfurt met 2-1.

Valencia

Ajax presenteert halfjaarcijfers met operationeel verlies van 1,3 miljoen euro

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft de halfjaarcijfers bekendgemaakt en daarin valt te lezen dat er een operationeel verlies is geleden van 1,3 miljoen euro. Door de coronacrisis is ook Ajax hard geraakt en de directie ziet de toekomst zonder al te veel vertrouwen tegemoet, en verwacht dat dit verlies verder oploopt. De netto omzet bedraagt 78,7 miljoen euro: een daling van 31,7 miljoen. Wel heeft Ajax een miljoenenwinst genoteerd met de verkoop van Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Sergino Dest.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech