Hakim Ziyech

Ziyech mist door blessure CL-duel tegen AEK Athene

Bron: source

Hakim Ziyech heeft een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen. Dat meldt zijn club Ajax via de clubkanalen. De Marokkaans international liep de blessure op in het duel tegen Kameroen, waarin hij twee keer scoorde. Hij kan daardoor niet in actie komen tegen AEK Athene, waar Ajax zich kan plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League.

Update: Ziyech mist duels met NAC en AEK Athene

Bron: ajaxfanzone.nl

De knieblessure van Hakim Ziyech is ernstiger dan verwacht, zo heeft onderzoek uitgewezen. Ziyech heeft een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen tijdens de wedstrijd tussen Marokko en Kameroen van vrijdagavond, en keerde daarom vervroegd terug naar Amsterdam. De prognose is dat Ziyech de uitwedstrijden tegen NAC Breda (zaterdag) en AEK Athene (dinsdag) zal moeten missen. Vermoedelijk richt Ziyech zich op het thuisduel van zondag 2 december met ADO Den Haag.

Bron: Ajax.nl

AS Roma gaat op ‘missione olandese’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het is inmiddels geen nieuws meer dat AS Roma spelers van Ajax nauwlettend in de gaten houdt. Justin Kluivert ging afgelopen zomer die kant op en ook Hakim Ziyech en David Neres konden naar de Italiaanse hoofdstad.

Maar nu begint Roma aan de ‘missiven olandese’, aldus Gazetta dello Sport. De komst van Donny van de Beek zou de prioriteit hebben, maar Ziyech, Neres en De Ligt zouden nog altijd begeerd worden door de Italianen.

AS Roma zou volgens de Italiaanse sportkrant zelfs al in januari voor Van de Beek willen gaan.

Ziyech out for 2 weeks with a knee injury

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech will be out for at least two weeks, Ajax says. A visit to the hospital in Amsterdam on Monday showed that Ziyech has a minor knee injury.

Ziyech got injured in the game against Cameroon. He scored twice that game and received a standing ovation when he was subbed af.

The midfielder will miss league games against NAC Breda and ADO Den Haag, as well as the important Champions League match against AEK Athens.

 

Ajax 2 weken zonder Ziyech

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech heeft een verrekking aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen. Onderzoek in Amsterdam wees dat maandag uit, zo meldt Ajax.

Ziyech liep de blessure op in duel met Kameroen. Hij scoorde in dat duel 2 keer, waarvan 1 keer op zeer fraaie wijze.

De verwachting is dat hij 2 weken aan de kant staat en dus sowieso de duels met NAC Breda, AEK en ADO Den Haag mist.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech