Hakim Ziyech

Franse kranten zien opvallende uitblinker: ‘Nachtmerrie voor de verdediging van Lille’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met een doelpunt en een assist was Nicolás Tagliafico dinsdagavond een van de grote uitblinkers bij Ajax, tijdens de 3-0 Champions League-overwinning op Lille. Ook de Franse kranten zijn eensgezind over het optreden van de Argentijn.

“De offensieve Ajacied was een nachtmerrie voor de verdediging van Lille. Hij was simpelweg niet te stoppen”, schrijft France Football, dat de linksback beloond met een rapportcijfer 8. “Zijn doelpunten, de 3-0, maakte de kleine Argentijn (1 meter 72) met een harde kopstoot uit een hoekschop van Hakim Ziyech.”

Ziyech: “Over het algemeen een hele goede wedstrijd van ons”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech kijkt tevreden terug op de 3-0-zege van Ajax. De spelverdeler laat aan Veronica weten dat het spel van de Amsterdammers ‘over het algemeen’ goed was tegen Lille. “We stonden vrij goed en hadden grip op de wedstrijd, maar dat raakten we vlak voor rust een beetje kwijt. Daardoor werden zij een paar keer heel gevaarlijk. Op het einde, toen het al 3-0 was, kwamen ze er weer gevaarlijk uit. Daar moeten we in die fase slimmer in zijn. Over het algemeen is het een hele goede wedstrijd van onze kant.”

Sterk Ajax verslaat Lille in Champions League: 3-0

Bron: ajaxfanzone.nl

We zijn de Champions League weer goed begonnen door in de Johan Cruijff Arena met 3-0 te winnen van Lille OSC. De doelpunten werden gemaakt door Quincy Promes, Edson Alvarez en Nico Tagliafico. Het middenveld bestond vandaag uit Martínez, Ziyech en Álvarez terwijl Promes linksbuiten begon. Ajax was vanaf het begin sterk en gedreven om de tegenstander onder druk te zetten. Na twaalf minuten had Hakim Ziyech de 1-0 al op zijn slof maar hij schoot loeihard tegen de linker kruising.

LIVE 21.00 uur | Ajax - Lille OSC (1-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic van het duel tussen Ajax en Lille OSC. Het betreft het eerste duel in de groepsfase van de Champions League. Om 21.00 uur gaat de wedstrijd, die live wordt uitgezonden door Veronica, van start in de Johan Cruijff ArenA. Volg het duel hier en praat mee.

Opstelling Ajax:

Onana; Dest, Veltman, Blind, Tagliafico; Álvarez, Promes, Martínez; Ziyech, Tadić, Neres.

Wissels Ajax:

Varela, Schuurs, Huntelaar, De Jong, Marin, Ekkelenkamp, Lang.

Pages

Subscribe to Hakim Ziyech