Rentree

'Ajax wil naast Brobbey ook Timber terughalen naar Amsterdam'

Bron: source

Volgens Mike Verweij maakt Ajax werk van Brian Brobbey. De spits keerde afgelopen winter op huurbasis terug in Amsterdam en hoopt komende zomer op een definitieve overgang. Brobbey is naar verluidt niet de enige oud-speler van Ajax die na dit seizoen wel eens zijn rentree zou kunnen maken in de hoofdstad. Dezelfde Verweij meldt namelijk dat de Amsterdammers hun oog hebben laten vallen op Quinten Timber.

Vermoedelijke opstelling Ajax tegen PSV

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aankomende zondag wacht Ajax een van de belangrijkste wedstrijden van dit seizoen. Het is dan immers tijd voor de KNVB Bekerfinale. In de finale is grote rivaal PSV de tegenstander. Wedstrijden tegen PSV zorgen altijd voor een hoop spanning en spektakel. Zo wist Ajax dit seizoen in de Eredivisie twee keer te winnen van de Eindhovenaren, maar won PSV de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 0-4. Het is dus altijd afwachten wat deze wedstrijd brengt.

Twee verbeterpunten voor Ihattaren: 'Kelderklasse-gehalte'

Bron: source

Mohamed Ihattaren stond een week geleden voor het eerst sinds lange tijd weer in de spotlights. Drie dagen na zijn rentree op de Nederlandse velden was hij bij zijn basisdebuut voor Jong Ajax goed voor een assist én een fraaie treffer. De achterban van Ajax begon daardoor al te dromen over een mogelijke heldenrol in de bekerfinale tegen PSV, maar zo ver lijkt het niet te komen. Ihattaren heeft namelijk nog een aardige weg te gaan, ziet Voetbal International.

Pages

Subscribe to Rentree