Sponsor

Acronis vervangt Olympia als nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor de Ajax-jeugd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft in uitzendorganisatie Olympia een nieuwe hoofd- en shirtsponsor voor de jeugd gevonden. Beide partijen hebben een partnershipovereenkomst getekend tot en met minimaal 2027. Met de deal is een miljoenenbedrag gemoeid. Tot op heden is Acronis de shirtsponsor van de Ajax-jeugd en Ajax Amateurs. Dit bedrijf blijft partner van Ajax. De focus van Acronis verschuift naar zichtbaarheid rondom de wedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff ArenA en naar de zakelijke doelgroep.

‘Ajax en Ziggo gaan spoedig sponsorovereenkomst verlengen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en Ziggo gaan hun sponsorovereenkomst gewoon verlengen, zo verwacht Chris Woerts. De huidige verbintenis loopt tot medio 2025 en de telecomprovider zal volgens de sportmarketeer ook nadien op het shirt van de Amsterdamse club prijken. Daarnaast maakte Woerts bekend dat Ajax op korte termijn grote stappen gaat maken op commercieel vlak. Eerder meldde Arno Vermeulen tijdens de uitzending van Studio Voetbal dat Ziggo een ‘dreigement’ had uitgedeeld tijdens een gesprek met de Amsterdamse clubleiding. “Hij zat er weer helemaal naast. Ik moet hem weer corrigeren”, aldus Woerts.

Onderwereld als sponsor lokale voetbalclub: ‘Spelers zagen cash geld uit de kofferbak komen’

Bron: www.ad.nl

Enveloppen met royale vrijwilligersvergoedingen en dure auto’s met cash in de achterbak. Een op de acht amateurvoetbalclubs heeft te maken met signalen van ondermijning. Op het eerste oog is het een goudmijn, maar het eindigt vaak met faillissement. De Universiteit Utrecht deed onderzoek en zocht uit waarom amateurvoetbalclubs een populair doelwit zijn voor criminelen. Wat maakt verenigingen zo kwetsbaar?

‘Transfer Ito naar Ajax lijkt zo goed als van de baan’

Bron: ajaxfanzone.nl

De kans is klein dat Hiroki Ito deze zomer nog een transfer naar Ajax maakt, zo meldt Tim van Duijn van Voetbal International deze donderdagavond. Ajax deed enige tijd geleden een bod op de 24-jarige Japanner, die door zijn club VfB Stuttgart werd afgewezen. De Duitse club zou vervolgens met een tegenvoorstel komen, maar die is er nooit gekomen. Ajax had naar verluidt zelf al een persoonlijk akkoord met Ito.

Pages

Subscribe to Sponsor