Sponsor

Supportersvereniging Ajax: ‘Spandoeken in De Kuip moeten verdwijnen voor bekerfinale’

Bron: ajaxfanzone.nl

Op 18 april staat de bekerfinale gepland tussen Ajax en Vitesse en die zal plaatsvinden in De Kuip. Echter is het nog maar de vraag onder welke omstandigheden de wedstrijd zal worden gespeeld want het stadion is inmiddels aangekleed met 44.000 spandoeken van Feyenoord. De supportersvereniging Ajax heeft inmiddels laten weten dat dit decor niet past bij een bekerfinale en dat de spandoeken moeten verdwijnen.

PEC-voorzitter Visser over overheidsgarantie: ‘Zo haal je de angel uit de onrust’

Bron: www.ad.nl

Om het risico bij zowel club als fans en sponsors weg te halen, kwam PEC Zwolle-voorzitter Adriaan Visser onlangs met het idee seizoenkaarten en sponsorpakketten te verkopen met een overheidsgarantie voor compensatie. Inmiddels is het plan geadopteerd door de Eredivisie CV (ECV) en voetbalbond KNVB en lijkt het aan te slaan bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). ,,Dit zou voor zoveel rust zorgen.”

Ajax bereidt nationaal tv-geld in te leveren in ruil voor meer zeggenschap en vrijheid op internationale markt

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax wil best meewerken aan een evenredigere verdeling van het tv-geld in Nederland maar dan wil de club wel meer zeggenschap en vrijheid krijgen om de internationale markt op te gaan met de tv-rechte , zo vertelt Commercieel Directeur Menno Geelen in een interview met het NRC. ‘Wij zitten nameljk nu daarin gevangen. Wij willen internationaal door, we worden nu gestopt’, aldus Geelen.

Ajax zoekt partnerclub in zuiden van VS

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is op zoek naar een partnerclub in de Verenigde Staten, zo laat de club weten tegenover De Volkskrant. Het liefst een club uit het zuiden van de Verenigde Staten, waarbij ook de Mexicaanse markt om de hoek ligt. Ajax hoopt dat het richting het WK van 2026 in de Verenigde Staten, Canada en Mexico de populariteit van Ajax flink te vergroten. Ajax verwacht dat de sport in de Verenigde Staten de komende jaren aan populariteit wint. ‘Als je wil profiteren van het WK en de afterflow van het toernooi, moet je daar nu zijn.

Pages

Subscribe to Sponsor