Sponsor

Onderwereld als sponsor lokale voetbalclub: ‘Spelers zagen cash geld uit de kofferbak komen’

Bron: www.ad.nl

Enveloppen met royale vrijwilligersvergoedingen en dure auto’s met cash in de achterbak. Een op de acht amateurvoetbalclubs heeft te maken met signalen van ondermijning. Op het eerste oog is het een goudmijn, maar het eindigt vaak met faillissement. De Universiteit Utrecht deed onderzoek en zocht uit waarom amateurvoetbalclubs een populair doelwit zijn voor criminelen. Wat maakt verenigingen zo kwetsbaar?

‘Transfer Ito naar Ajax lijkt zo goed als van de baan’

Bron: ajaxfanzone.nl

De kans is klein dat Hiroki Ito deze zomer nog een transfer naar Ajax maakt, zo meldt Tim van Duijn van Voetbal International deze donderdagavond. Ajax deed enige tijd geleden een bod op de 24-jarige Japanner, die door zijn club VfB Stuttgart werd afgewezen. De Duitse club zou vervolgens met een tegenvoorstel komen, maar die is er nooit gekomen. Ajax had naar verluidt zelf al een persoonlijk akkoord met Ito.

Ajax krijgt afwijzing: ‘Ito is niet te koop, we werken niet mee’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax is er niet in geslaagd om Hiroki Ito over te nemen van VfB Stuttgart, zo bevestigt laatstgenoemde club aan BILD. Ajax bracht volgens Voetbal International een bod van twaalf miljoen euro uit op de 24-jarige Japanse verdediger, maar Stuttgart is daar totaal niet van onder de indruk. “Hiroki is niet te koop. Hij maakt integraal onderdeel uit van onze sportieve plannen.

Ajax en PSV krijgen beide 17.500 kaarten voor bekerfinale: Verkoop woensdag a.s. van start

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax en PSV krijgen beide 17.500 kaarten voor de bekerfinale op zondag 30 april in De Kuip. Zoals gebruikelijk reserveert de KNVB driekwart van het stadion voor de aanhangers van twee finalisten. De overige 25 procent gaat naar sponsoren, naar medewerkers en relaties van de KNVB en naar de organisatie van Stadion Feijenoord als gastheer van de finale.

Pages

Subscribe to Sponsor