Voorbeschouwing

Live Ajax – Willem II: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax start de vijftiende speelronde van de Eredivisie op donderdagavond met een thuiswedstrijd tegen Willem II. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Sparta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax moet zondag vroeg op stap want om 12:15 uur staat de uitwedstrijd tegen Sparta op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Besiktas – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdagavond een uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Besiktas de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live RKC Waalwijk – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma en helaas zal hierbij geen publiek aanwezig mogen zijn. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Ajax – Go Ahead Eagles: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zondagavond de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Man Utd – Man City: Voorspelling & Vermoedelijke Opstelling – Premier League 6-11-2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Op zaterdag 6 november staan Manchester United en Manchester City tegenover elkaar in de stadsderby van Manchester. De wedstrijd in de Premier League begint om 13:30 Nederlandse tijd. In deze uitgebreide voorbeschouwing lees je de voorspellingen voor de wedstrijd en de verwachte opstelling. Nu de positie van Ole Gunnar Solskjaer als Manchester United-coach nog steeds […]

Manchester City – Club Brugge Voorspellingen & Vermoedelijke Opstelling – Champions League 3 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Manchester City speelt op woensdag 3 november thuis tegen Club Brugge. De wedstrijd is de vierde speelronde in de Champions League groep A. Bij de eerste wedstrijd tussen Club Brugge en Man City werd het maar liefst 1-5. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen en vermoedelijke opstellingen. In de andere wedstrijd in groep A […]

Liverpool – Atlético Madrid: Voorspellingen & Vermoedelijke Opstelling – Champions League 3 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Liverpool ontvangt op woensdagavond Atlético Madrid thuis in speelronde 4 van de Champions League groepsfase. Liverpool is de leider in groep B, terwijl Atlético Madrid tweede staat. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen en de verwachte opstelling van beide teams. In groep B spelen vanavond ook AC Milan en DC Porto tegen elkaar. Bij […]

Borussia Dortmund – Ajax: Voorspellingen & Vermoedelijke Opstelling – Champions League 3 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Borussia Dortmund – Ajax wordt gespeeld in de vierde speelronde van de Champions League. Borussia Dortmund is uit op revanche nu het thuis tegen Ajax speelt in het Westfallenstadion. Ajax versloeg Borussia Dortmund twee weken geleden in Amsterdam in een beschamend eenzijdige 4-0-zege, wat nog erger had kunnen zijn voor de Duitsers. In deze voorbeschouwingen […]

Live Borussia Dortmund – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdagavond een uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Borussia Dortmund de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

TV-tip: Zo kijk je Borussia Dortmund – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Twee weken geleden verraste Ajax iedereen door Borussia Dortmund met 4-0 van de mat te vegen. Een fantastische avond waar nog lang over zal worden nagepraat. Maar hoe mooi zou het zijn als Ajax dat in Duitsland weet te herhalen? De Amsterdammers worden gesteund door minimaal 4.400 supporters in het stadion, maar ook de thuisblijvers kunnen het duel natuurlijk volgen. Het duel wordt uitgezonden op verschillende tv-zenders.

Juventus – Zenit: Voorspellingen & Verwachte Opstelling – Champions League 2 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Juventus en Zenit spelen in de vierde speelronde van de Champions League in groep H tegen elkaar. Juventus won tot nu toe alle drie de wedstrijden, en staat eerste in de groep. Zenit St Petersburg staat met slechts 3 punten derde. In deze voorbeschouwing lees je de voorspellingen en de verwachte opstellingen. Samengevat: Sportsbook Bet365.nl […]

Atalanta – Manchester United: Voorspellingen & Verwachte Opstelling – Champions League 2 november 2021

Bron: www.nieuwslog.nl

Atalanta neemt het thuis op tegen Manchester United in de vierde speelronde van groep F in de Champions League. Lees hier de voorbeschouwing met voorspellingen en wedtips. Manchester United trainer Ole Gunnar Solskjær hield de wolven met een weekendzege van zijn deur bij Manchester United. Hij gaat deze Champions League-clash met Atalanta in, wetende dat […]

Live Heracles Almelo – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Voorbeschouwing