Voorbeschouwing

WK: Senegal – Nederland : voorbeschouwing met voorspelling (maandag 21 november 2022)

Bron: www.nieuwslog.nl

Senegal en Nederland beginnen hun WK-campagne in Qatar 2022 met hun eerste wedstrijd in poule A op maandag 21 november om 17:00 Nederlandse tijd. De wedstrijd zal gespeeld worden in het Al Thumama Stadion. Nederland speelde nog nooit eerder tegen Senegal, er is dus geen wedstrijdhistorie waaruit statistieken te analyseren zijn. Uiteraard kan er wel […]

Live FC Emmen – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond de uitwedstrijd tegen FC Emmen en door het aankomende WK is het voorlopig de laatste wedstrijd. In het weekeinde van 6 januari zal de Eredivisie weer worden hervat. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Rangers FC – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdag de laatste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en daarin is Rangers FC de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Liverpool

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond moet Ajax zijn laatste kans grijpen om nog door te kunnen gaan in de Champions League. Alleen als er gewonnen wordt van Liverpool, is er op de laatste speeldag nog iets nodig. De Amsterdammers worden gesteund door een uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar natuurlijk kun je het duel ook op tv volgen als je er niet bij kunt zijn.

Live Ajax – Liverpool: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat woensdagavond een cruciale wedstrijd op het programma in de groepsfase van de Champions League. Ajax moet namelijk met meer dan één doelpunt verschil winnen van Liverpool en heeft in de laatste speelronde een zege bij Rangers FC en een nederlaag van Liverpool tegen Napoli nodig om te overwinteren in de Champions League. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht.

Live Ajax – Excelsior: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax sluit zondagavond om 20:00 uur de tiende speelronde van de Eredivisie af met een thuiswedstrijd tegen Excelsior. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

TV-tip: Zo kijk je Napoli – Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond staat voor Ajax de derde Champions League wedstrijd van het seizoen op het programma. Napoli komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De Italianen wonnen hun eerste twee duels en gaan dus aan kop in de groep. Ajax won tot nu toe één duel en verloor ook één keer. Daarmee staat het met drie punten op de derde plaats in de groep. Een zege is dus belangrijk in het uitverkochte stadion vanavond.

Live Napoli – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt woensdagavond in de groepsfase van de Champions League de uitwedstrijd tegen Napoli. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Live Ajax – Napoli: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond in de groepsfase van de Champions League de thuiswedstrijd tegen Napoli. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – Go Ahead Eagles

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

We moesten het na de interlandperiode lang zonder Ajax doen, maar eindelijk komt onze club weer in actie! Go Ahead Eagles is de eerste tegenstander na de interlandperiode.

Officieel is de Johan Cruijff Arena uitverkocht, maar door werkzaamheden aan het spoor is het stadion voor veel supporters lastig te bereiken vandaag. We verwachten dan ook dat er helaas een hoop mensen thuis moeten blijven. Gelukkig hoef je alsnog niets te missen van Ajax – Go Ahead Eagles en kun je het duel ook op tv zien.

Live Ajax – Go Ahead Eagles: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zaterdagavond om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Voorbeschouwing