Voorbeschouwing

Live Vitesse – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt zondag misschien wel voor de allerlaatste keer in het Arnhemse Gelredome. Het voortbestaan van de tegenstander Vitesse is immers allerminst zeker. De club is inmiddels al gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie, maar of het team daar volgend seizoen ook in mag aantreden is nog zeer twijfelachtig. De club heeft een miljoenenschuld en lijkt dus in accuut voortbestaansgevaar. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht.

Live Volendam – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Aanstaande zondagmiddag gaat Ajax op bezoek bij FC Volendam. Ajax is nog volop in de race voor Europees voetbal en dus moet het zien af te rekenen met Volendam. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

Live Ajax – Go Ahead: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Door alle strubbelingen van de bestuurscrisis bij Ajax zou je bijna vergeten dat er ook gewoon weer gevoetbald gaat worden: Donderdagavond neemmt Ajax het om 21:00uur voor de competitie in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Go Ahead Eagles. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitter (X) account en/of laat je reacties achter onder dit bericht.

Live PEC Zwolle – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Na de interland onderbreking speelt Ajax aanstaande zondag om 12:15uur de competitie uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

Live Sparta – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax wacht er zondagmiddag opnieuw een uitwedstrijd. In Rotterdam zal de ploeg van John van ’t Schip het gaan opnemen tegen Sparta. Net als Ajax kent ook Sparta een zeer moeizaam seizoen. De Rotterdammers staan in de Eredivisie op een elfde plaats en kennen een zeer moeizame periode. Sinds de winterstop werd er slechts twee keer gewonnen, waardoor ze inmiddels dus zijn afgezakt naar het rechterrijtje.

Pages

Subscribe to Voorbeschouwing