Fortuna Sittard

Jan Wouters keert terug bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Jan Wouters (62) is teruggekeerd bij Ajax. De 70-voudig international, die tussen 1986 en 1991 voor Ajax speelde en daar van 1998 tot 2000 trainer was, krijgt een rol in de bovenbouw. Wouters wordt assistent bij Ajax onder 18 en zal ook geregeld op het veld staan bij Onder 17 en als specialistentrainer. Wouters was eerder als hoofdtrainer actief bij FC Utrecht en als assistent bij onder meer PSV, Feyenoord, Rangers en Fortuna Sittard.

Bron: De Telegraaf

Ajax op hoofdlijnen akkoord met Torino over transfer Schuurs

Bron: ajaxfanzone.nl

Perr Schuurs vervolgt zijn loopbaan zo goed als zeker in Turijn. Ajax en Torino bereikten zaterdagavond op hoofdlijnen overeenstemming over de transfersom van de centrale verdediger en willen vandaag het papierwerk in orde maken. Torino heeft 12 miljoen euro (inclusief bonussen) over voor de 22-jarige Schuurs, die bij Ajax zijn zinnen heeft gezet op een transfer omdat hij door de aanwezigheid van Jurriën Timber niet in aanmerking komt voor een basisplek. In januari 2018 betaalde Ajax drie miljoen euro aan Fortuna Sittard voor de diensten van Schuurs.

TV-tip: Zo kijk je Ajax – FC Groningen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na de wedstrijd van vorige week bij Fortuna Sittard, is het nu tijd voor de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie. FC Groningen komt op bezoek in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Maar we kunnen ons voorstellen dat je er misschien niet bij kan zijn, bijvoorbeeld door vakantie. Geen paniek, ook dan kun je het duel natuurlijk volgen.

‘Schuurs kan voor €9 miljoen + bonussen naar Torino’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax lijkt op korte termijn afscheid te nemen van Perr Schuurs. De centrale verdediger zou dicht bij een overstap naar Torino zijn, dat uitkomt in de Serie A.

In januari 2018 tekende Schuurs een contract bij Ajax, dat hem meteen een half jaar verhuurde aan Fortuna Sittard, waar hij op dat moment ook speelde en zelfs aanvoerder was. In de zomer van 2018 kwam hij naar Amsterdam. Hoewel hij in de afgelopen 4 jaar nooit echt een vaste waarde werd, speelde hij toch al 93 duels in Ajax 1. Ook in Jong Ajax speelde hij 31 duels.

Pages

Subscribe to Fortuna Sittard