Fortuna Sittard

Corriere dello Sport: ‘Schuurs kan in januari overstap maken naar Liverpool’

Bron: ajaxfanzone.nl

Perr Schuurs zou nadrukkelijk in de belangstelling staan van Liverpool en als we het medium Corriere dello Sport mogen geloven, dan heeft de Engelse club zelfs al een bod uitgebracht op de verdediger van Ajax. Dat Liverpool defensief nogal in de problemen zit is bekend maar dat Marc Overmars gaat meewerken aan een winterse transfer van Schuurs lijkt niet echt waarschijnlijk. 

Schuurs moet nog leren: "Zijn valkuil is verdedigen"

Bron: source

Perr Schuurs is dit seizoen vaste waarde in de defensie van Ajax. De twintigjarige verdediger wisselt sterke optredens af met zwakke momenten, waardoor hij nog altijd niet onomstreden is. Twee jaar geleden maakte hij de overstap van Fortuna Sittard, waar hij samenwerkte met toenmalig assistent Kevin Hofland. De ex-verdediger ziet waar zijn positiegenoot zich nog in moet ontwikkelen.

Diemers: ‘Als je niet tegen kritiek kunt, ben je niet geschikt’

Bron: www.ad.nl

Het gehavende Feyenoord maakt zich op voor een slijtageslag. Negen zware wedstrijden tot de feestdagen en dat zonder Justin Bijlow, Ridgeciano Haps, Leroy Fer, Robert Bozenik en Sven van Beek, terwijl Malacia en Sinisterra niet wedstrijdfit zijn. En ook nog in de wetenschap dat een aantal spelers veel duels in korte tijd slecht verteert. Mark Diemers niet. Hij is topfit en kijkt uit naar het weerzien met Fortuna Sittard, zondagmiddag in Limburg.

Pages

Subscribe to Fortuna Sittard