Fortuna Sittard

Eerste trainingen en trainingskampen: bekijk hier wanneer jouw favoriete club weer begint

Bron: www.ad.nl

Terwijl het EK nog in volle gang is, bereiden de eredivisieclubs zich langzaam maar zeker voor op het nieuwe seizoen. Feyenoord, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo, Sparta Rotterdam, RKC en Vitesse zijn al begonnen terwijl de spelers van Fortuna Sittard pas op 1 juli worden verwacht op het trainingsveld. Bekijk hieronder wanneer de eredivisieclubs starten met trainen én wanneer de clubs op trainingskamp gaan.

Doelpuntenmakers Goossens en Pavlidis in de spotlights, lage cijfers spelers VVV

Bron: www.ad.nl

Zowel Vangelis Pavlidis als John Goossens scoorden bijzonder fraai dit weekeinde. Pavlidis maakte een Zlatan-goal tegen Fortuna Sittard en was zo belangrijk voor zijn ploeg Willem II in het kader van lijfsbehoud. Goossens krulde een vrije trap direct binnen. Ze kregen beiden een 7,5. Hetzelfde cijfer als Sebastian Holmen die zijn ploeg Willem II definitief naar veilige haven schoot.

Uitzinnige Petrovic vergaat van de pijn en kondigt vertrek Pavlidis aan: ‘Dit wil ik nooit meer’

Bron: www.ad.nl

Willem II-trainer Zeljko Petrovic was na de belangrijke 2-1 van Sebastian Holmén tegen Fortuna Sittard even vergeten dat hij een hernia heeft. ,,Ik wilde springen, maar dat ging niet goed. Ik heb geen kracht in mijn benen. Nu valt het wel weer mee, maar ik heb er ook een stuk of zes pillen ingegooid”, aldus Petrovic na de zege waardoor Willem II ook komend seizoen in de eredivisie uitkomt.

LIVE | Strijd om direct lijfsbehoud: VVV zonder trainer Luhukay tegen FC Emmen

Bron: www.ad.nl

De grote vraag is welke club na de laatste speelronde via de play-offs alsnog lijfsbehoud in de eredivisie moet zien af te dwingen. RKC Waalwijk is op basis van het doelsaldo officieus al veilig. De strijd gaat dus tussen FC Emmen en Willem II. Het gat tussen beide ploegen is slechts één punt in het voordeel van Willem II, dat zich bij een zege op Fortuna Sittard veilig speelt. Volg de ontwikkelingen bij deze duels via ons liveblog. • 14.30 uur: VVV-Venlo - FC Emmen • 14.30 uur: Willem II - Fortuna Sittard

Pages

Subscribe to Fortuna Sittard