Gerald Vanenburg

Ook Vanenburg vertrekt uit onvrede bij Ajax: ‘Ajax is de verkeerde weg ingeslagen’

Bron: ajaxfanzone.nl

In navolging van Michael Reiziger (assistent-trainer), Saïd Ouaali (hoofd jeugdopleiding) en Henk Veldmate (hoofdscout), vertrekt ook Gerald Vanenburg bij Ajax. De 59-jarige Vanenburg stopt als individueel trainer bij Ajax, zo meldt De Telegraaf. Vanenburg weigert na te trappen, maar wil wel benadrukken dat Ajax de verkeerde weg is ingeslagen. “Het is op dit moment vooral data en kracht.”

Gerald Vanenburg over mislukte missie met Mohamed Ihattaren: ‘De tranen schieten in je ogen’

Bron: www.ad.nl

Voormalig topvoetballer Gerald Vanenburg heeft zich uitgebreid uitgelaten over de periode dat hij probeerde Mohamed Ihattaren bij Ajax klaar te stomen voor het eerste elftal. Bij de techniektrainer overheerst het gevoel dat het talent zijn eigen glazen heeft ingegooid. ,,Ten koste van alles willen slagen, daar ontbreekt het aan", zo vertelde de oud-international bij het Ziggo-programma Rondo.

Gerald Vanenburg stuurde Mo Ihattaren foto’s van te dikke Ronaldo: ‘Zo zie jij er ook uit’

Bron: www.ad.nl

Voormalig topvoetballer Gerald Vanenburg heeft zich uitgebreid uitgelaten over de periode dat hij probeerde Mohamed Ihattaren bij Ajax klaar te stomen voor het eerste elftal. Bij de techniektrainer overheerst het gevoel dat het talent zijn eigen glazen heeft ingegooid. ,,Ten koste van alles willen slagen, daar ontbreekt het aan’’, zo vertelde de oud-international bij het Ziggo-programma Rondo.

Pages

Subscribe to Gerald Vanenburg