Gerald Vanenburg

Gerald Vanenburg over mislukte missie met Mohamed Ihattaren: ‘De tranen schieten in je ogen’

Bron: www.ad.nl

Voormalig topvoetballer Gerald Vanenburg heeft zich uitgebreid uitgelaten over de periode dat hij probeerde Mohamed Ihattaren bij Ajax klaar te stomen voor het eerste elftal. Bij de techniektrainer overheerst het gevoel dat het talent zijn eigen glazen heeft ingegooid. ,,Ten koste van alles willen slagen, daar ontbreekt het aan", zo vertelde de oud-international bij het Ziggo-programma Rondo.

Gerald Vanenburg stuurde Mo Ihattaren foto’s van te dikke Ronaldo: ‘Zo zie jij er ook uit’

Bron: www.ad.nl

Voormalig topvoetballer Gerald Vanenburg heeft zich uitgebreid uitgelaten over de periode dat hij probeerde Mohamed Ihattaren bij Ajax klaar te stomen voor het eerste elftal. Bij de techniektrainer overheerst het gevoel dat het talent zijn eigen glazen heeft ingegooid. ,,Ten koste van alles willen slagen, daar ontbreekt het aan’’, zo vertelde de oud-international bij het Ziggo-programma Rondo.

‘Ajax akkoord met Juventus over Ihattaren: Huren met optie tot koop’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat Mohamed Ihattaren huren met optie tot koop, zo weet de Italiaanse sportjournalist Fabrizio Romano te melden. Ajax heeft daarvoor een volledige overeenkomst bereikt met Juventus. De laatste stap om de overgang te voltooien is het bespreken van enkele laatste persoonlijke voorwaarden van de negentienjarige aanvallende middenvelder. Ihattaren werkt al enkele weken met Gerald Vanenburg aan het verbeteren van zijn conditie en de oud-international zou naar Ajax een positief signaal hebben gegeven.

Ajax en Juventus bijna akkoord over Ihattaren

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax en Juventus naderen een akkoord over Ihattaren. Dit meldt De Telegraaf op basis van bronnen rondom Ajax en Juventus. Het is echter nog steeds onduidelijk om wát voor transfer het gaat. Er wordt een huurconstructie voor anderhalf jaar genoemd, maar ook een definitieve transfer lijkt te kunnen gebeuren. Ihattaren is zelf al elk geval rond met Ajax. De middenvelder staat te wachten op het moment dat hij medisch gekeurd kan worden.

Ajax in gesprek met Juventus over Mohamed Ihattaren

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax is van plan om Mohamed Ihattaren in te lijven. Het voormalig supertalent van PSV is volgens meerdere bronnen in gesprek met Ajax. De Telegraaf stelt dat Ajax de middenvelder eerst anderhalf seizoen wilt huren van Juventus. Daarna wordt Ihattaren wellicht definitief overgenomen. Het AD en ESPN vertellen echter een ander verhaal. Deze bronnen stellen dat Ajax Ihattaren een half jaar wilt huren. Daarna zou er voor de spelmaker een vierjarig contract klaarliggen.

Pages

Subscribe to Gerald Vanenburg