Vitesse

Vitesse start met bekende namen aan bekerfinale

Bron: source

Thomas Letsch heeft voor het cruciale duel met Ajax weinig wijzigingen doorgevoerd. Dat betekent dat de bekende vijfmansdefensie met onder meer Danilho Doekhi, Riechedly Bazoer en Jacob Rasmussen weer in ere hersteld is. Het laatste duel dat Vitesse speelde tegen ADO Den Haag stond bij afwezigheid van Doekhi de Oostenrijker Dominik Oroz nog in het centrum.

Rensch wint race tegen de klok en staat in Ajax-basis

Bron: source

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor de bekerfinale tegen Vitesse bekendgemaakt. De trainer heeft een basisplaats ingeruimd voor Devyne Rensch, die op tijd hersteld is van lichte knieklachten. Sean Klaiber heeft de race tegen de klok eveneens gewonnen en maakt deel uit van de wedstrijdselectie. Voorin krijgt Antony de voorkeur boven David Neres.

Opstellingen Ajax – Vitesse

Bron: ajaxfanzone.nl

Om 18:00 uur strijden Ajax en Vitesse om de KNVB-beker in de ‘opgeruimde’  Kuip. Hoewel Noussair Mazraoui  weer bij de selectie zit, zal hij toch vanaf de bank starten. Erik ten Hag stelt dezelfde spelers als tegen RKC op met alleen Maarten Stekelenburg in plaats van Kjell Scherpen onder de lat. Één deel van het stadion is door de Crew prachtig versierd in het rood/wit met de letters AJAX, daar kunnen ze in 010 dus wat van leren. Björn Kuipers is vandaag arbiter van dienst en dit is zijn vierde bekerfinale.

LIVEBLOG: Ajax – Vitesse

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Zondagavond staat in de Kuip de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse op het programma. Waar de Amsterdammers in de halve finale sc Heerenveen eenvoudig met 0-3 versloegen, was Vitesse een dag eerder met 2-0 te sterk voor VVV-Venlo.

Beide ploegen ontmoetten elkaar al eerder dit seizoen. Toen was Ajax, ondanks een rode kaart voor Edson Álvarez, met 2-1 te sterk.

Volg het duel in ons liveblog!

Pages

Subscribe to Vitesse