Vitesse

Veranderingen Eredivisie: Onder andere twee teams degraderen rechtstreeks

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie bracht woensdagochtend naar buiten dat de Eredivisie volgend seizoen op de schop gaat. Niet alleen de nummer achttien uit de Eredivisie maar ook de nummer zeventien degradeert rechtstreeks. Naast de kampioen promoveert ook de nummer twee uit de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie. De KNVN meldt nu dat de veranderingen in de Eredivisie nog niet vast staan. “De Eredivisie CV loopt nog enigszins voor de muziek uit”, zegt een woordvoerder van de KNVB.

Ajax O19 zwijnt en houdt nog zicht op titel

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 heeft woensdag met 1-2 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Sparta Rotterdam. In Rotterdam viel de winnende treffer van de Amsterdammers pas in de absolute slotfase. Beide treffers van Ajax kwamen op naam van Naci Ünüvar. 

Vanaf het beginsignaal was duidelijk dat Sparta er voor wilde gaan. De thuisploeg was fel en Ajax speelde dat alleen maar in de kaart door slordig te zijn in de opbouw. Met veel spelers van Oranje O17 (dat afgelopen weekend het EK won) oogde de ploeg vermoeid.

Ödegaard ‘kan nog beter’ dan Ajax: ‘Kijk eens naar die linksback’

Bron: www.voetbalzone.nl

Martin Ödegaard is na zijn geweldige wedstrijd tegen FC Groningen van dinsdagavond weer volop onderwerp van gesprek en supporters van Ajax hopen de Noor deze zomer nog altijd in Amsterdam te kunnen verwelkomen. Het door Vitesse van Real Madrid gehuurde talent wordt al langere tijd in verband gebracht met een overstap naar de kampioen van Nederland, die in hem de

Sloetski geeft Vitesse ‘goede kans’ op bereiken finale play-offs

Bron: www.ad.nl

Trainer Leonid Sloetski van Vitesse ziet de return tegen FC Groningen, morgen in Arnhem, in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal met vertrouwen tegemoet. ,,Ik geef ons een goede kans, de spelers gaan alles geven'', zegt de Russische coach. ,,We moeten dominanter en agressiever zijn. Je krijgt te maken met een tegenstander die gaat verdedigen. Zij gaan tegenhouden, wij gaan aanvallen en op zoek naar een doelpunt.''

FC Groningen - Vitesse

Bron: www.ad.nl

• FC Groningen en Vitesse spelen voor de tweede keer tegen elkaar in de play-offs om Europees voetbal. In 2014 stonden deze ploegen ook tegenover elkaar in de tweede ronde. FC Groningen won beide duels: 1-0 in eigen huis en 1-4 in Arnhem. • Zowel Vitesse als FC Groningen wonnen een van hun onderlinge ontmoetingen dit seizoen. In speelronde één won Vitesse met 5-1 in Arnhem. FC Groningen won op 10 februari met 2-1. • Arbiter vanavond is Dennis Higler.

Pages

Subscribe to Vitesse