Vitesse

LIVE eredivisie | Hekkensluiter Vitesse heeft punten hard nodig tegen concurrent Heracles

Bron: www.ad.nl

De vrees voor degradatie wordt groter en groter in Arnhem. Na twintig speelrondes is Vitesse hekkensluiter in de eredivisie. Zaterdagavond (aftrap 21.00 uur) is Heracles Almelo, de nummer vijftien van de ranglijst, de tegenstander. Het verschil tussen beide clubs bedraagt zeven punten. Wat brengt het onderlinge duel in Almelo? In ons liveblog blijf je op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

LIVE eredivisie | Vitesse in extase na twee prachtige treffers, maar Isimat-Mirin moet met tien verder

Bron: www.ad.nl

De vrees voor degradatie wordt groter en groter in Arnhem. Na twintig speelrondes is Vitesse hekkensluiter in de eredivisie. Zaterdagavond is Heracles Almelo, de nummer vijftien van de ranglijst, de tegenstander. Het verschil tussen beide clubs bedraagt zeven punten. Wat brengt het onderlinge duel in Almelo? In ons liveblog blijf je op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

Penaltyfenomeen Milan Smit droomt van bekerfinale met Cambuur: ‘Kunnen thuis van iedereen winnen’

Bron: www.ad.nl

Milan Smit was woensdagavond de gevierde man in Leeuwarden nadat hij SC Cambuur met twee goals tegen Vitesse (3-1) voor de tweede keer in de clubhistorie naar de halve finale van de TOTO KNVB-beker schoot. De 20-jarige spits droomde na afloop hardop over de eindstrijd in de Kuip. Een thuiswedstrijd loten zou daarbij helpen: ,,Want hier kunnen we van iedereen winnen.”

Pages

Subscribe to Vitesse