Bennie Muller

Onze Trots: 'In Madrid wilden ze met ons op de foto'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 24 spreken wij met Ron Blaauw, chef-kok – ook bij Ajax – en tv-persoonlijkheid.

Ajax en Rijkaard onthullen logo Johan Cruijff ArenA (Incl foto’s)

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag, op de verjaardag van Johan Cruijff, is het dan eindelijk officieel. De Amsterdam Arena gaat voortaan door het leven als de Johan Cruijff Arena. De onthulling werd gedaan door Frank Rijkaard en de kinderen van wijlen Eberhard van der Laan, de voormalige burgemeester van Amsterdam die zich hard maakte voor de naamsverandering van het Ajax-stadion. Na de onthulling was het tijd voor de Johan Cruyff Run, de hardloopwedstrijd die begint op het Stadionplein en eindigt in het stadion.

Lees Ajax Life 14 en win gesigneerd shirt naar keuze!

Bron: www.ajaxlife.nl

Ben jij de winnaar? Kies dan zelf welke Ajacied je shirt signeert. © SV Ajax

De nieuwe Ajax Life is weer uit en dus geven we traditiegetrouw een shirt weg. Dit keer mag je als winnaar zelf kiezen van welke Ajacied je graag een gesigneerd thuisshirt wil hebben.

Om kans te maken, moet je wel even antwoord geven op de drie onderstaande vragen.

Vraag 1: Wat is de betekenis van de naam Deyovaisio?

Vraag 2: Hoelang sprak Piet Keizer niet met Bennie Muller na een grapje in Praag?

Opstellingen Ajax – Vitesse

Bron: ajaxfanzone.nl

Richard Liesveld gaat vandaag de wedstrijd tussen de nummers zeven en acht van de Eredivisie leiden. De laatste keer dat Vitesse van Ajax in de competitie won was op 2 november 2013. Kazaishvili schoof de bal toen in de 90ste minuut in het doel van Ajax. Op 23 januari van dit jaar maakte Riechedly Bazoer de enige treffer van de wedstrijd en deed dat al in de eerste minuut.

Eredivisie 60 jaar: Bennie Muller verricht aftrap bij Ajax – Vitesse

Bron: ajaxfanzone.nl

De Eredivisie bestaat dit jaar zestig jaar en dat zal dit weekend te merken zijn op de Nederlandse voetbalvelden. Clubiconen van alle Eredivisieclubs zullen bij de aftrap van hun club de aftrap mogen verrichten. Bij Ajax – Vitesse is de eer aan Bennie Muller. De middenvelder debuteerde eind jaren ’50 in het eerste van Ajax en speelde in 1970 zijn laatste wedstrijd. Muller stopte in het jaar 2000 met zijn sigarenzaak in de Haarlemmerstraat om van zijn pensioen te gaan genieten.

Pages

Subscribe to Bennie Muller