Juventus F.C.

Gaat De Ligt duel met Oekraïne halen?

Bron: www.ad.nl

Het is de vraag of Matthijs de Ligt zondag het eerste EK-duel van het Nederlands elftal, met Oekraïne, gaat halen. De verdediger van Juventus begon vanmorgen met het Nederlands elftal aan de (groeps)training, maar hij liet het partijspel vervolgens schieten. De Ligt, die zaterdag zijn linkerlies verrekte en daardoor de oefenwedstrijd tegen Georgië miste, sloot af met een individuele sessie.

De Ligt haakt weer aan bij training Oranje

Bron: www.ad.nl

Matthijs de Ligt heeft vanmorgen meegedaan aan het eerste deel van de groepstraining van het Nederlands elftal. De verdediger van Juventus is herstellende van een liesblessure. De Ligt trainde maandag nog los van de groep. Of De Ligt de gehele training bij de groep blijft, is niet duidelijk. Alleen het eerste kwartier is openbaar.

Zo kan Ajax in pot 2 terecht komen bij de Champions League 2021/2022

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De landstitel en dus plaatsing voor de Champions League kunnen Ajax inmiddels bijna niet meer ontgaan. Maar in welke pot Ajax komend seizoen terecht zal komen, is nog even de vraag. Afhankelijk van de ontwikkelingen in andere competities, de Champions League en de Europa League, zal dat pot 2 of pot 3 zijn. In pot 2 zitten ook grootmachten als FC Barcelona en Real Madrid, die Ajax graag zal willen ontlopen.

We leggen uit hoe Ajax in pot 2 terecht kan komen.

Pages

Subscribe to Juventus F.C.