Juventus F.C.

Ajax maakt transfer Antony naar Man United officieel bekend

Bron: ajaxfanzone.nl

Antony heeft zijn transfer naar Manchester United te pakken, meldt Ajax via de officiële kanalen. Ajax ontvangt 95 miljoen euro, een bedrag dat kan oplopen tot 100 miljoen. De Braziliaan is daarmee de duurste uitgaande transfer in de geschiedenis van de Eredivisie. Ajax wilde de rechtsbuiten eigenlijk behouden, maar Antony wilde koste wat kost weg en verhuist nu dus naar Engeland.

‘Ajax wijst bod van €80 miljoen op Antony af’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Het leek erop dat Manchester United de strijd om Antony had opgegeven, maar niets blijkt minder waar. De club van Erik ten Hag legde onlangs een nieuw bod op tafel bij Ajax: €80 miljoen zou de club willen betalen voor de aanvaller.

Daarmee zou de prijs van Antony in de buurt komen van de bedragen waar Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt in de zomer van 2019 voor verkocht werden aan FC Barcelona en Juventus.

‘Het houdt een keer op met Ihattaren’

Bron: ajaxfanzone.nl

René van der Gijp en Johan Derksen hebben bij Veronica duidelijk hun mening gegeven over de situatie van Mohamed Ihattaren. Volgens beide heren moet er snel een knop om bij Ihattaren. Ondanks dat de speler zelf via social media van alles ontkent zijn Gijp en Snor wel klaar met hem. ‘Je moet er ook zin in hebben als club, in al dat gedoe. Het is elke keer iets. Dan weer een fotootje op internet, dan weer iets op TikTok. Ga nou eens lekker voetballen, man. Maak je niet druk’, aldus van der Gijp.

Ihattaren laat zich weer zien op de Toekomst; Volgende week gesprek met Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat volgende week met Mohamed Ihattaren in gesprek over een traject op maat, zo meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Dinsdag liet Ihattaren zijn gezicht vervolgens zien op Sportpark de Toekomst waar hij een individueel programma afwerkte. ‘Back in business’, liet de speler zelf dinsdag weten via Instagram. Ajax vindt het nu zaak dat Ihattaren zich vanaf nu voor de volle honderd procent op het voetbal concentreert, aldus De Telegraaf. Ihattaren wordt sinds de afgelopen winterse transferperiode gehuurd van Juventus.

Pages

Subscribe to Juventus F.C.