Juventus F.C.

De Ligt onderuit bij officieus debuut voor Juventus

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Matthijs de Ligt heeft zondag zijn eerste (officieuze) minuten gemaakt voor Juventus. Op de International Champions Cup werd het 3-2 tegen Tottenham Hotspur.

De Ligt mocht na ongeveer een uur invallen, toen stond het 2-1 voor Juventus. Higuain en Ronaldo hadden gescoord namens de ploeg uit Turijn. Maar goals van Moura en Kane zorgden er vervolgens voor dat Tottenham met 3-2 won.

Woensdag volgt voor Juventus een duel met Internazionale.

 

De Ligt: “Die enorme ontlading zal ik echt nooit, nooit vergeten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Eén van zijn mooiste herinneringen maakte Matthijs de Ligt al mee ín Turijn. In het Allianz Stadion kopte de verdediger Ajax naar de halve finale van de Champions League, uitgerekend tegen Juventus. “We haalden de halve finale van de Champions League en ik maakte de winnende treffer. De halve finale van de Champions League… Als je het snel genoeg zegt, klinkt het heel normaal”, laat het talent weten aan De Telegraaf.

De Ligt: “Ben nog steeds Ajacied, maar speel niet meer voor Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor Matthijs de Ligt waren het hectische dagen deze week. De verdediger stapte definitief over van Ajax naar Juventus en werd vrijdag gepresenteerd. “Dat voelt apart. Ik ben nog steeds een Ajacied, maar speel niet meer voor Ajax. Tegelijkertijd voelt het ook als een fantastische nieuwe uitdaging. Dit wilde ik ook”, laat hij vlak na de presentatie weten aan het Algemeen Dagblad.

De Ligt: 'De kritiek heeft me wel verbaasd'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Matthijs de Ligt vindt de kritiek op zijn keuze voor Juventus niet terecht. De verdediger werd vrijdag officieel gepresenteerd bij de Italiaanse topclub, maar in de afgelopen weken was er - naast de lof voor de verdediger - ook kritiek op zijn keuze voor De Oude Dame. 'Ik heb me voorgenomen er niet te veel aandacht aan te schenken, maar de kritiek heeft me wel verbaasd', zegt hij in een interview met De Telegraaf.

Pages

Subscribe to Juventus F.C.