Olympique Lyon

Mikautadze voor medische keuring naar Amsterdam

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax lijkt zich te gaan versterken met Georges Mikautadze. De in Lyon geboren Georgiër heeft met Ajax een mondeling overeenstemming bereikt over een meerjarige verbintenis. Dinsdag staat in Amsterdam de medische keuring gepland en donderdag is hij te gast bij Ajax-Ludogorets, melden bronnen rondom Ajax. Afgelopen weekend sprak directeur voetbalzaken Sven Mislintat met zaakwaarnemer Alain Migliaccio over de mogelijke transfer van de speler van FC Metz. Hij zou zo’n vijftien miljoen euro moeten kosten.

Kogel door de kerk: Mohammed Kudus volgt Edson Álvarez van Ajax naar West Ham United

Bron: www.ad.nl

Mohammed Kudus werd het voorbije jaar gelinkt aan onder meer Arsenal, Newcastle United, FC Barcelona, Borussia Dortmund, Chelsea en Olympique Lyon, maar de Ghanees van Ajax gaat Edson Álvarez achterna naar West Ham United. De club uit de Premier League en Ajax zijn akkoord over een transfersom van 43 miljoen euro. Dat bedrag kan via bonussen oplopen tot 46 miljoen.

Ajax zet in op verrassende terugkeer Tagliafico die zelf ook wel wil maar volgens ESPN onrealistisch

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax mikt op een terugkeer van Nicolás Tagliafico, zo meldt De Telegraaf maandagochtend. Ajax is ontevreden over de huidige bezetting op de linksbackpositie. Owen Wijndal lijkt afgeschreven, terwijl ook Anass Salah-Eddine, momenteel eerste keus, te licht wordt bevonden. Tagliafico, voormalig publiekslieveling in de Johan Cruijff ArenA, moet in dat opzicht uitkomst bieden. De Argentijn zou, volgens de krant, wel openstaan voor een terugkeer.

Pages

Subscribe to Olympique Lyon