Olympique Lyon

Podcast | ‘Ten Hag tien jaar bij Ajax zou ik toejuichen’

Bron: www.ad.nl

In de AD Voetbalpodcast gaat het deze aflevering over Nederlandse trainers in het buitenland. Peter Bosz werkt voor Olympique Lyon, Ronald Koeman staat onder druk bij Barcelona, maar met het ontslag van Van Bommel bij Wolfsburg verdwijnt er weer een Nederlandse trainer in een buitenlandse topcompetitie. Presentator Etienne Verhoeff buigt zich met Hugo Borst over de vraag of dit een probleem is?

‘Arsenal meldt zich toch weer voor Onana’

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

André Onana was onlangs dichtbij een transfer naar Olympique Lyon, maar sloeg vervolgens zelf aan het twijfelen. Er werden geen handtekeningen gezet en alles ligt dus nog altijd open. Daardoor zou Arsenal volgens The Sun ook weer mogelijkheden zien.

The Gunners hadden Onana al eerder overwogen, maar Aaron Ramsdale van Sheffield United was eerste keus. Met een vraagprijs van €40 miljoen vond Arsenal hem te duur en is Onana weer een optie. Overmars zou €10 miljoen willen ontvangen voor Onana, die nog een contract heeft tot eind dit seizoen.

'Onana 'naait' Ajax en Lyon en wacht met handtekening'

Bron: source

De transfersoap rondom André Onana (25) heeft opnieuw een nieuwe wending gekregen. Er leek afgelopen weekend een akkoord tussen alle partijen te komen, maar ditmaal heeft de Kameroener zelf voor een kink in de kabel gezorgd. Hij zou overwegen om toch niet al deze zomer een transfer te maken. Hij is naast een spits en linksback het belangrijkste transfertarget van trainer Peter Bosz. 

Pages

Subscribe to Olympique Lyon