John Heitinga

AD onthult wie naast Knutsen topkandidaat bij Ajax was vóór aanstelling Steijn

Bron: www.voetbalzone.nl

Nadat John Heitinga werd medegedeeld dat hij niet langer de hoofdtrainer zou blijven van Ajax, werd er in Amsterdam stevig gediscussieerd over wie zijn opvolger moest worden. Lang leek Kjetil Knutsen de man for the job en ook de naam van Peter Bosz werd veelvuldig genoemd, maar volgens Johan Inan en Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad was ook Gerardo

Ajax pijnlijk kansloos en machteloos onderuit bij Brighton: geen druk, geen inzet, geen geloof

Bron: ajaxfanzone.nl

Ook onder interim-coach Hedwiges Maduro is het Ajax niet gelukt de dramatische reeks van acht duels zonder zege niet te beëindigen. Brighton & Hove Albion bezorgde Ajax de zesde nederlaag in de laatste negen wedstrijden: 2-0. Daarmee staat Ajax de zoveelste machteloze exercitie dit seizoen niet alleen 17e in de Eredivisie maar ook stijf onderaan in poule B van de Europa League. Presenteert Ajax zich op bezoek bij PSV, de ongeslagen koploper van de Eredivisie, net zo machteloos als op Engelse bodem dan moet de club voor het ergste vrezen.

Heitinga aan de slag als assistent bij het West Ham United van Álvarez en Kudus

Bron: ajaxfanzone.nl

John Heitinga gaat aan de slag als rechterhand van David Moyes bij West Ham United, zo meldt de Engelse club via de officiële kanalen. De ex-trainer van Ajax tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de club uit de Premier League. Moyes en Heitinga werkten in het verleden succesvol samen bij Everton, toen de Nederlandse oud-verdediger daar actief was als speler.

Pages

Subscribe to John Heitinga