John Heitinga

Jong Ajax pakt drie punten op bezoek bij FC Eindhoven: 1-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond de volle drie punten weten te pakken in de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Het elftal van John Heitinga wist de wedstrijd vlak voor rust eigenlijk al te beslissen want binnen drie minuten zorgden Jensen en Taylor voor een 0-2 ruststand. In de tweede helft gebeurde er weinig en leek de wedstrijd af te stevenen op 0-2. Echter wisten beide ploegen toch nog te scoren in de extra tijd. Jensen scoorde in de 91ste minuut zijn tweede van de avond en twee minuten later wist FC Eindhoven de eer te redden via Racz.

Jong Ajax in slotfase onderuit tegen FC Dordrecht: 1-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht met 1-2 verloren en wacht dus nog altijd op de eerste overwinning van het nieuwe seizoen. De ploeg van John Heitinga werd in de wedstrijd op de been gehouden door een opnieuw uitstekend keepende Jay Gorter, en kwam zelfs op voorsprong door een doelpunt van Max de Waal. In de tweede helft speelde Jong Ajax sterk maar kropen de bezoekers meer uit hun schulp.

Jong Ajax verliest bij ADO: 2-0

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax is het nieuwe seizoen niet goed begonnen want op bezoek bij ADO Den Haag werd zondagmiddag met 2-0 verloren. Met een uitblinkende Jay Gorter op doel kon de ploeg van John Heitinga goed mee met de degradant van vorig seizoen maar tot scoren kwamen beide ploegen niet in de eerste helft. Vlak na rust kwam de thuisploeg op voorsprong door Catic maar Jong Ajax bleef gevaarlijk en het was Rasmussen die tot twee keer toe de gelijkmaker had kunnen scoren, maar het was doelman Koopmans die dat voorkwam.

Jong Ajax wint van Jong AZ: 1-3

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft de tweede oefenwedstrijd met winst afgesloten. Waar eerder tegen FC Emmen werd verloren waren de jonge Ajacieden woensdagavond te sterk voor Jong AZ. In Alkmaar kwam Jong Ajax vlak voor rust op achterstand maar na rust wisten Hansen, Hlynsson en Rasmussen te scoren voor de ploeg van John Heitinga. 

Opstelling Jong Ajax: Raatsie, Van Gelderen, Hillen, Musampa, Douglas, Warmerdam, Rasmussen, Hlynsson, De Waal, Hansen, Ünüvar

Pages

Subscribe to John Heitinga