John Heitinga

'Ajax moet vrezen voor financieel bloedbad na kapitale blunder'

Bron: source

Indien Ajax er dit seizoen niet in slaagt om zich via de competitie te kwalificeren voor in ieder geval de voorrondes van de Champions League, dan dreigt een 'financieel bloedbad', zo schrijft Mike Verweij. Mocht trainer John Heitinga zijn elftal niet naar de tweede plaats weten te leiden, dan betalen de Amsterdammers volgens de Telegraaf-journalist een hoge prijs voor een 'kapitale blunder'.

Been verbaasd door moment bij de toss met Kökçü en Tadic

Bron: source

Orkun Kökçü en Dusan Tadic gaven elkaar geen hand voorafgaand aan de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, zo viel Mario Been op. Bij de toss gaven de aanvoerders alleen een hand aan (enkele) leden van de arbitrage, maar niet aan elkaar. Been speculeerde dat het te maken had met de frustratie van Kökçü over de uitspraken die Tadic en John Heitinga deden voorafgaand aan de wedstrijd, dat Ajax favoriet zou zijn.. 

Ajax heeft verloren titelstrijd aan zichzelf te wijten: 'Eerder in kunnen grijpen'

Bron: source

Na afloop van de zege van Feyenoord in de klassieker uit bij Ajax (2-3) zijn de meningen over enkele keuzes van John Heitinga verdeeld. Terwijl aan de zijde van Feyenoord twee spelers op sociale media geloof worden voor hun individuele prestaties, hadden de Amsterdammers namelijk gedurende enkele fases grote moeite om de grip op de wedstrijd vast te houden. FCUpdate.nl zet de opvallendste twitter-berichten op een rijtje.

Pages

Subscribe to John Heitinga