John Heitinga

Jong Ajax verliest laatste uitwedstrijd van seizoen

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft zich vrijdagavond verslikt in laagvlieger MVV want in Maastricht ging de ploeg van John Heitinga met 1-0 onderuit. Jong Ajax begon met een iets ander team dan eerder deze week, toen VVV-Venlo met 6-1 naar huis werd gestuurd. Zo speelden Tristan Gooijer en Youri Baas op de backposities en vormden Kristian Hlynsson en Naci Ünüvar het aanvallende middenveld. Jong Ajax begon goed aan de wedstrijd en had eigenlijk via Rasmussen op voorsprong moeten komen. Hij schoot bij de mooiste aanval maar rakelings voorlangs. Vlak voor rust kwam MVV op voorsprong.

Jong Ajax pakt punt in Kerkrade: 2-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het uitduel met Roda JC. De ploeg van John Heitinga kwam via Ünüvar op voorsprong maar vlak voor rust kwam de thuisploeg via Pflücke op gelijke hoogte. In de tweede helft scoorde Roda JC via Vente de 2-1 maar het antwoord van Jong Ajax kwam snel. Hlynsson tekende met een droge schuiver voor de gelijkmaker. In de slotfase was het doelman Raatsie die Jong Ajax in leven hield waardoor de wedstrijd eindigde in 2-2. 

Ihattaren beleeft droomavond bij Jong Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Mohamed Ihattaren beleefde gisteravond een droomavond bij Jong Ajax. Eerst kreeg de middenvelder te horen dat hij tegen TOP Oss in de basis mocht starten. Daarna bleek Ihattaren ook nog eens in goede vorm te verkeren, want de 20-jarige wist zijn basisdebuut te bekronen met een assist en een goal. Ook gaf de middenvelder nog een voorassist. Jong Ajax won de wedstrijd met 4-1, waardoor Ihattaren dus betrokken was bij vrijwel alle doelpunten.

Pages

Subscribe to John Heitinga