Bestuur

Krachtige Sébastien Haller kan met ervaring van grote waarde zijn voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft met Sébastien Haller eindelijk zijn gewenste centrumspits binnen voor de tweede seizoenshelft. De twee mannen werkten tussen 2015 en 2017 al succesvol samen bij FC Utrecht, waardoor zij weten wat ze aan elkaar hebben. Maar wat kan Ajax de komende seizoenen van een spits verwachten die het afgelopen half jaar bij West Ham United vooral genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank?

Gudde gaat tot oktober door als KNVB-voorzitter betaald voetbal

Bron: www.ad.nl

De raad van commissarissen betaald voetbal heeft Eric Gudde tot 1 oktober 2021 herbenoemd als voorzitter bestuur betaald voetbal van de KNVB. Hij heeft sinds november 2017 de dagelijkse leiding over het betaald voetbal. Voor hem is het zijn eerste herbenoeming. Dat die slechts voor één jaar is, heeft ermee te maken dat Gudde op 1 oktober 2021 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Van kampioenschappen tot persiflages: De carrière van Van Raaij bij PSV in beeld

Bron: www.ad.nl

Harry van Raaij kwam als 47-jarige Philips-man in 1984 in het bestuur van PSV, om als penningmeester de financiën te bewaken. Tussen 1996 en 2004 was hij voorzitter en vergaarde hij nationale bekendheid in een tijd waarin PSV vier keer landskampioen werd. De oud-preses was gezegend met de nodige zelfspot en kon hardop lachen om persiflages van Erik van Muiswinkel, die Van Raaij nog meer status gaven dan hij al had.

Topscout Tonnie Bruins Slot (73) van Ajax overleden

Bron: www.ad.nl

Op 73-jarige leeftijd is topscout en oud-assistenttrainer Tonnie Bruins Slot van Ajax overleden. Hij was in 1985 voor korte tijd hoofdtrainer in Amsterdam, nadat Aad de Mos vanwege een conflict met het bestuur op 6 mei 1985 was ontslagen. In de jaren negentig gold hij jarenlang als de rechterhand van Johan Cruijff bij FC Barcelona. Ook werkte Amsterdammer Bruins Slot jarenlang met Ronald Koeman. Bruins Slot was al geruime tijd ziek.

Topscout Tonny Bruins Slot (73) van Ajax overleden

Bron: www.ad.nl

Op 73-jarige leeftijd is topscout en oud-assistenttrainer Tonny Bruins Slot van Ajax overleden. Hij was in 1985 voor korte tijd hoofdtrainer in Amsterdam, nadat Aad de Mos vanwege een conflict met het bestuur op 6 mei 1985 was ontslagen. In de jaren negentig gold hij jarenlang als de rechterhand van Johan Cruijff bij FC Barcelona. Ook werkte Amsterdammer Bruins Slot jarenlang met Ronald Koeman. Bruins Slot was al geruime tijd ziek.

Pages

Subscribe to Bestuur