Bestuur

Ten Hag in de belangstelling van Manchester United

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naar verluidt staat Erik ten Hag op de nominatie om de nieuwe coach van Manchester United te worden. De huidige trainer, Ole Gunnar Solskjaer, staat al maanden onder druk bij de Engelse grootmacht. Manchester United staat op dit moment zesde met al negen punten achterstand op koploper Chelsea. Het huidige bestuur van United had verwacht dit seizoen te kunnen strijden om de landstitel. Dit was zeker het geval aangezien supersterren als Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho deze zomer werden binnengehaald.

Getouwtrek tussen Europese topclubs om Erik ten Hag

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er lijkt een grote strijd los te barsten om de handtekening van Erik ten Hag. Meerdere Europese clubs zijn op zoek naar een nieuwe trainer, waardoor de naam van Ten Hag steeds vaker opduikt. De goede prestaties van Ajax onder Ten Hag zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. Zeker de meest recente Champions League overwinningen op Borussia Dortmund en Sporting Portugal hebben Ten Hag erg populair gemaakt.

Ajax zet opnieuw streep door Open Dag en biedt alternatief aan

Bron: ajaxfanzone.nl

De Open Dag van Ajax is vanwege de nieuwe ontwikkelingen in de coronacrisis van de agenda gehaald, zo brengt de club dinsdagochtend naar buiten. De Ajax-leiding wil de supporters echter wel een alternatief bieden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In plaats van de Open Dag vinden nu op 5 en 6 augustus de Ajaxdroomdagen plaats, zo valt te lezen in de verklaring van het bestuur.

Opmerking Koeman over UEFA irriteert Van Praag: ‘Sloeg nergens op’

Bron: www.ad.nl

Michael van Praag heeft Ronald Koeman hoog zitten, maar hij snapt niet waarom de trainer van FC Barcelona onlangs tijdens een discussie over de Super League verklaarde dat het de UEFA alleen maar om geld is te doen. ,,Hij had zich beter even in situatie kunnen verdiepen, dat zou Louis van Gaal wel hebben gedaan”, zegt de bestuurder die vorige maand als erelid afscheid nam van de Europese voetbalbond.

Pages

Subscribe to Bestuur