Bestuur

Jensen verhuurd aan FC Nordsjaelland

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Victor Jensen wordt de rest van het seizoen verhuurd aan FC Nordsjaelland. Volgens Ekstra Bladet hoeven de Denen daarvoor nauwelijks geld op tafel te leggen.

De Amsterdammers betalen tot aan de zomer naar verluidt het grootste gedeelte van het spelerssalaris van het jonge talent door. Dat zou Ajax doen om de band met FC Nordsjaelland zo sterk mogelijk te houden. In het verleden haalde de Nederlandse topclub namelijk Kristian Rasmussen en Mohammed Kudus uit Denemarken op en Ajax hoopt in de toekomst dezelfde samenwerking te behouden.

Krachtige Sébastien Haller kan met ervaring van grote waarde zijn voor Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Erik ten Hag heeft met Sébastien Haller eindelijk zijn gewenste centrumspits binnen voor de tweede seizoenshelft. De twee mannen werkten tussen 2015 en 2017 al succesvol samen bij FC Utrecht, waardoor zij weten wat ze aan elkaar hebben. Maar wat kan Ajax de komende seizoenen van een spits verwachten die het afgelopen half jaar bij West Ham United vooral genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank?

Gudde gaat tot oktober door als KNVB-voorzitter betaald voetbal

Bron: www.ad.nl

De raad van commissarissen betaald voetbal heeft Eric Gudde tot 1 oktober 2021 herbenoemd als voorzitter bestuur betaald voetbal van de KNVB. Hij heeft sinds november 2017 de dagelijkse leiding over het betaald voetbal. Voor hem is het zijn eerste herbenoeming. Dat die slechts voor één jaar is, heeft ermee te maken dat Gudde op 1 oktober 2021 de pensioengerechtigde leeftijd bereikt.

Van kampioenschappen tot persiflages: De carrière van Van Raaij bij PSV in beeld

Bron: www.ad.nl

Harry van Raaij kwam als 47-jarige Philips-man in 1984 in het bestuur van PSV, om als penningmeester de financiën te bewaken. Tussen 1996 en 2004 was hij voorzitter en vergaarde hij nationale bekendheid in een tijd waarin PSV vier keer landskampioen werd. De oud-preses was gezegend met de nodige zelfspot en kon hardop lachen om persiflages van Erik van Muiswinkel, die Van Raaij nog meer status gaven dan hij al had.

Pages

Subscribe to Bestuur