Bestuur

PSV heeft tegen Feyenoord op het veld een overtuigender verhaal nodig dan de uitleg van Marcel Brands

Bron: www.ad.nl

PSV speelt zondagmiddag (14.30 uur) in het eigen Philips Stadion tegen Feyenoord terwijl in de directiekamers sprake is van een bestuurlijke crisis. Bij de club huilde de raad van commissarissen deze maand niet om de in augustus verspilde Champions League-melk, maar er is hard ingegrepen. John de Jong kreeg eerder deze maand een motie van wantrouwen aan zijn broek en is daarop vertrokken.

‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activiteiten vorig bestuur’

Bron: www.ad.nl

Barcelona wil dat Frenkie de Jong zijn huidige verbintenis met de club doorscheurt en terugschakelt naar zijn oude, eerste contract bij de club. Bij het tekenen van zijn verlenging zou het vorige clubbestuur zich met ‘criminele activiteiten’ hebben beziggehouden. Dat schrijft het gerenommeerde (sport)journalistencollectief The Athletic. De club dreigt met een rechtszaak.

Toch geen boete voor VoetbalTV, Raad van State draait besluit privacywaakhond terug

Bron: www.ad.nl

De onlinezender VoetbalTV van Talpa en de KNVB hoeft toch geen boete te betalen voor het overtreden van privacyregels. De Autoriteit Persoonsgegevens had in 2020 besloten dat de zender een bedrag van 575.000 euro moest betalen, maar dat is woensdag teruggedraaid door de Raad van State, de hoogste bestuursrechter. Die oordeelt dat de privacytoezichthouder de boete ,,op onjuiste gronden” heeft opgelegd.

Ajax en Leipzig definitief akkoord over Brobbey; Wachten op officiële bericht

Bron: ajaxfanzone.nl

Brian Brobbey begint definitief als speler van Ajax aan het nieuwe seizoen, zo meldt onder andere De Telegraaf. De twintigjarige aanvaller tekent een vijfjarig contract, nadat de medische keuring in Amsterdam probleemloos verliep. Het bestuur van Ajax legt naar verluidt zeventien miljoen euro plus bonussen neer voor Brobbey, die bij RB Leipzig beschikte over een verbintenis die nog twee seizoenen doorliep.

Pages

Subscribe to Bestuur