Ronald Koeman

De Boer weg bij Oranje na mislukt EK: ‘Geen gezonde situatie voor mij’

Bron: www.ad.nl

De KNVB moet na het mislukte EK op zoek naar een nieuwe bondscoach. Frank de Boer vertrekt als verwacht na nog geen jaar bij Oranje. Hij werd op 23 september vorig jaar aangesteld als opvolger van Ronald Koeman, die naar FC Barcelona was vertrokken. De Boer had een contract tot en met het WK van 2022 in Qatar, maar die verbintenis is nu - anderhalf jaar vóór de mondiale titelstrijd - al verscheurd.

Opmerking Koeman over UEFA irriteert Van Praag: ‘Sloeg nergens op’

Bron: www.ad.nl

Michael van Praag heeft Ronald Koeman hoog zitten, maar hij snapt niet waarom de trainer van FC Barcelona onlangs tijdens een discussie over de Super League verklaarde dat het de UEFA alleen maar om geld is te doen. ,,Hij had zich beter even in situatie kunnen verdiepen, dat zou Louis van Gaal wel hebben gedaan”, zegt de bestuurder die vorige maand als erelid afscheid nam van de Europese voetbalbond.

Koeman: "Everton goede leerschool voor Klaassen"

Bron: source

Davy Klaassen is dit seizoen van grote waarde voor Ajax, waarvoor hij zondag tegen AZ met twee doelpunten de show stal. De middenvelder is zodoende ook weer in beeld bij Oranje en heeft zijn loopbaan weer goed op de rit. Dat was in het seizoen 2017/2018 in dienst van Everton niet het geval. Erwin Koeman, die toen assistent was van Ronald Koeman werkte, blikt terug op die periode en legt de vinger op de zere plek.

Erwin Koeman: "Everton goede leerschool voor Klaassen"

Bron: source

Davy Klaassen is dit seizoen van grote waarde voor Ajax, waar hij zondag tegen AZ met twee doelpunten de show stal. De middenvelder is zodooende ook weer in beeld bij Oranje en heeft zijn loopbaan weer goed op de rit. Dat was in het seizoen 2017/2018 in dienst van Everton niet het geval. Erwin Koeman, die toen assistent was van Ronald Koeman, blikt terug op die periode.

Pages

Subscribe to Ronald Koeman