Joël Veltman

Video: Kale en Kokkie herenigd met Veltman

Bron: ajaxfanzone.nl

Kale en Kokkie hebben in hun lange tijd bij AT5 veel opgetrokken met Ajax-spelers, maar met Joël Veltman hebben de mannen al jaren een hechte band. Dus toen Brighton & Hove Albion uit de koker kwam waren ze razend enthousiast, want dat betekende dat ze hun grote vriend weer zouden zien. Vanavond trainden de ploeg van Veltman in de Johan Cruijff Arena, dus gingen Kale en Kokkie even langs bij hun vriend.

Ajax pijnlijk kansloos en machteloos onderuit bij Brighton: geen druk, geen inzet, geen geloof

Bron: ajaxfanzone.nl

Ook onder interim-coach Hedwiges Maduro is het Ajax niet gelukt de dramatische reeks van acht duels zonder zege niet te beëindigen. Brighton & Hove Albion bezorgde Ajax de zesde nederlaag in de laatste negen wedstrijden: 2-0. Daarmee staat Ajax de zoveelste machteloze exercitie dit seizoen niet alleen 17e in de Eredivisie maar ook stijf onderaan in poule B van de Europa League. Presenteert Ajax zich op bezoek bij PSV, de ongeslagen koploper van de Eredivisie, net zo machteloos als op Engelse bodem dan moet de club voor het ergste vrezen.

Live Brighton – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Donderdagavond speelt Ajax de derde wedstrijd in de groepsfase van de Europe League en is Brighton de tegenstander. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Pages

Subscribe to Joël Veltman