Joël Veltman

Kristensen: “Wil laten zien dat ik er klaar voor ben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Rasmus Kristensen gaat deze voorbereiding samen met Noussair Mazraoui de strijd aan om de rechtsbackpositie. Na de zware knieblessure van Joël Veltman viel de keuze aan het einde van het vorige seizoen op Mazraoui. De Deen heeft in de vakantie hard doorgetraind en hoopt nu op zijn kans, al blijft hij wel realistisch. “Ik voel me topfit. Ik gebruikte de vakantie om me goed op dit seizoen voor te bereiden. Hopelijk vergroot ik zo mijn kans op speeltijd”, zegt hij tegen Ajax Life.

Herstel Veltman volgens plan: "Mik op tweede seizoenshelft"

Bron: source

Terwijl voor de meeste voetballers de vakantie is aangebroken, werkt Joël Veltman nog altijd hard aan zijn herstel. De verdediger ligt naar eigen zeggen op schema en verwacht begin 2019 weer zijn eerste minuten te kunnen maken. "Ik mik op de tweede seizoenshelft. Alles wat daarvoor al komt, is mooi meegenomen. Maar ik ga geen haast maken. Beter een maand langer aan de kant en dat het dan ook echt goed is, dan een week te vroeg terug."

Veltman komt schaken op Amstelveens Stadsplein

Bron: www.ajaxlife.nl

Veltman mag laten zien hoe goed hij nu echt kan schaken. © Pro Shots

Zo leren we nog eens wat. Joël Veltman is een enthousiast schaker. Zo enthousiast zelfs dat hij zaterdag 9 juni meedoet aan de vierde editie van 'Schakers van Formaat' op het Stadsplein in Amstelveen. Veltman neemt het op tegen niet de minsten.

De aanvoerder van Ajax treedt namelijk aan tegen Hans Böhm, Jan Timman en Loek van Wely. Die laatste is Nederlands kampioen, dus we kunnen gerust stellen dat Veltman serieus aan de bak mag.

[Update II] VI: 'Zeefuik kiest voor FC Groningen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

FC Groningen wil Deyovaisio Zeefuik graag behouden, maar er zijn meer kapers op de kust voor de rechtsback van Ajax. ADO Den Haag heeft de twintigjarige verdediger op haar verlanglijst staan. 

Tyronne Ebuehi, rechtsback van de Hagenezen, vertrekt en dus moet er een vervanger worden gevonden. Volgens Omroep West staat Zeefuik op het lijstje. Een andere naam die genoemd wordt is Hidde Ter Avest van FC Twente.

Pages

Subscribe to Joël Veltman