Joël Veltman

Joël Veltman over afscheid bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Joël Veltman was afgelopen weekend weer even terug in Amsterdam. Voorafgaand aan De Klassieker werd de verdediger uitgezwaaid in de Johan Cruijff ArenA. Veltman speelt inmiddels al anderhalf jaar in de Engelse Premier League voor Brighton & Hove Albion, maar een goed afscheid was er nog niet van gekomen. Tegenover de officiële kanalen van Ajax laat Veltman zich uit over zijn vertrek bij de Amsterdammers.

Van Gaal stapt met Rensch van zijn geloof: ‘Ik wilde met Karsdorp en Veltman geen vreemde eend in de bijt’

Bron: www.ad.nl

Bondscoach Louis van Gaal snapt dat veel mensen raar opkeken toen hij maandag Devyne Rensch als vervanger van de geblesseerde Jurriën Timber bij het Nederlands elftal haalde. ,,Maar de filosofie van Van Gaal past niet meer in deze tijd”, zei de bondscoach van Oranje. ,,Er wordt vandaag de dag veel gerouleerd bij clubs met grote selecties.”

Brighton nadert akkoord met Ajax over Kjell Scherpen, transfersom van vijf miljoen genoemd

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax lijkt definitief afscheid te gaan nemen van Kjell Scherpen en volgens De Telegraaf is er zo goed als zeker een akkoord bereikt met Brighton & Hove Albion. De werkgever van Joël Veltman zou vijf miljoen willen betalen voor de doelman die in 2019 voor 1,5 miljoen overkwam van FC Emmen. Scherpen maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax maar met name in de thuiswedstrijd tegen AS Roma maakte hij geen sterke indruk. Ook een aantal Nederlandse clubs hadden interesse in de doelman maar pas als de transfer naar Engeland afketst, komen zij weer in beeld.

Vijf Ajacieden in definitieve EK-selectie Oranje

Bron: ajaxfanzone.nl

Bondscoach Frank de Boer heeft de definitieve EK-selectie van het Nederlands elftal bekend gemaakt. Daarin zitten vijf Ajacieden: Maarten Stekelenburg, Jurriën Timber, Daley Blind, Ryan Gravenberch en Davy Klaassen. Uit de voorlopige selectie moesten nog 8 spelers afvallen. Dat zijn: Marco Bizot, Steven Bergwijn, Anwar El Ghazi, Hans Hateboer, Rick Karsdorp, Jeremiah St Juste, Kenny Tete en Tonny Vilhena. Voor Timber, Gravenberch en Klaassen betekent het de eerste keer dat zij deelnemen aan een eindtoernooi met Oranje.

Pages

Subscribe to Joël Veltman