Debuut

Ajax O19 verliest van Chelsea O19

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 speelde woensdagmiddag de derde groepswedstrijd in de UEFA Youth League tegen Chelsea O19. De bezoekers uit Londen wonnen met 1-0 op De Toekomst.

Afwezigen

Bij de Amsterdammers ontbraken 8 spelers vanwege het WK O17 in Brazilië, dat later deze week zal gaan beginnen. Het was dus best even puzzelen voor trainer John Heitinga. Vooral aanvallend waren er wat wisselingen. Zo begon Christian Rasmussen (Ajax O17) voor het eerst in de basis bij O19 en waren er onder andere ook basisplaatsen voor Tasci en Dostanic.

Ajax Jeugd: O17 en O15 winnen, O16 gelijk

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Naast Ajax O19 kwamen ook Ajax O17, O16 en O15 in actie. O17 en O15 wisten hun wedstrijden te winnen, terwijl O16 de zege vlak voor tijd weggaf.

Ajax O17

Bij Ajax O17 was opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor Amourricho van Axel Dongen. In de laatste wedstrijd van O17 maakte hij zijn debuut voor de ploeg van trainer Dave Vos en wist hij direct twee keer te scoren en een assist te geven. Zaterdag wist hij de winnende treffer te scoren (1-2). Christian Rasmussen had zijn ploeg eerder op de middag al op voorsprong gezet (0-1).

‘Afwijzing Sergiño Dest ‘tegenvaller’ voor nationale ploeg Verenigde Staten’

Bron: www.voetbalzone.nl

Sergiño Dest maakte onlangs in een vriendschappelijke interland zijn debuut voor de nationale ploeg van de Verenigde Staten, maar het is de vraag of hij ook daadwerkelijk officiële wedstrijden voor Team USA gaat spelen. De jonge verdediger van Ajax ontbreekt in de selectie van bondscoach Gregg Berhalter voor de kwalificatie-interlands voor de CONCACAF Nations League tegen Cuba en Canada en

Pages

Subscribe to Debuut