Debuut

Gorter erg gelukkig met zijn debuut voor Ajax 1

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Jay Gorter mocht gisteravond zijn debuut in Ajax 1 maken. In de gewonnen bekerwedstrijd tegen Excelsior Maassluis (9-0) verving Gorter Remko Pasveer onder de lat. Veel had de jonge doelman niet te doen. Toch is Gorter erg tevreden met zijn debuut. “Ik hoopte de nul te houden. Dat is gelukt én een grote overwinning”, liet een blije Gorter optekenen tegenover ESPN.

Joey Veerman ‘heel blij’ met eerste minuten voor PSV: ‘Gevoel dat ik hier aan toe was’

Bron: www.ad.nl

Joey Veerman debuteerde voor PSV tegen FC Groningen (1-0 winst). De 23-jarige middenvelder kwam deze transferperiode over van Heerenveen en viel in de 64ste minuut in voor Marco van Ginkel. Hij stond in de slotfase twee keer bijna aan de basis van de tweede Eindhovenste treffer. Na afloop vertelde Veerman bij ESPN over zijn debuut: ,,Het was top", zo begon hij zijn verhaal.

Jong Ajax begint 2022 met overwinning op Jong FC Utrecht: 0-2

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax is uitstekend begonnen aan de tweede seizoenshelft want op maandagavond wist de formatie van John Heitinga de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht met 0-2 te winnen. Jong Ajax pakte na een kwartier spelen de voorsprong door een doelpunt van Regeer en nam daarna de touwtjes in handen. In de tweede helft viel er niet zo veel te beleven en wist Giovanni twee grote kansen om zeep te helpen. Hij werd dan ook twintig minuten voor tijd gewisseld waardoor de 17-jarige Diyae Jermoumi zijn debuut mocht maken.

Ajax verlengt contract De Waal en stalt hem tot eind van dit seizoen bij PEC Zwolle

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax heeft met Max de Waal overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. Het contract van de 19-jarige spits is met één jaar verlengd tot medio 2024, zo meldt de club via Ajax.nl. Zijn vorige verbintenis liep tot en met 30 juni 2023. Daarnaast is Ajax met PEC Zwolle overeengekomen dat De Waal de rest van het seizoen op huurbasis voor de eredivisieclub uitkomt.

Pages

Subscribe to Debuut