Debuut

Ajax bereikt akkoord met talent Sean Steur en houdt hem uit handen van PSV

Bron: ajaxfanzone.nl

Sean Steur blijft tóch bij Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het zestienjarige talent heeft met Ajax een akkoord bereikt over een eerste profcontract dat loopt tot medio 2027. Daardoor houdt Ajax Steur uit handen van PSV, dat nadrukkelijke belangstelling had voor de middenvelder. Lang zag het er niet naar uit dat Ajax en Steur, een van de grotere talenten van de jeugdopleiding, tot een akkoord zouden komen.

‘Ajax, PSV, Liverpool en Bayern Munchen azen op Malinese wonderkind Yalcouyé’

Bron: ajaxfanzone.nl

Een groot aantal gerenommeerde Europese clubs waaronder Ajax, PSV, Liverpool en Bayern München azen op de handtekening van Malick Junior Yalcouyé, zo melden enkele Zweedse media waaronder Expressen. De pas 18 jarige Malinese middenvelder speelt pas sinds februari van dit jaar in Europa en is maar 1,69 meter lang. Momenteel speelt Yalcouyé in Zweden bij IFK Göteborg.

‘Farioli wil Oguz Aydin naar Ajax halen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Francesco Farioli heeft intern bij Ajax Oguz Aydin getipt als mogelijke versterking, zo nemen diverse Turkse media over van de bekende journalist Yagiz Sabuncuoglu, die werkzaam is voor Sports Digitale. De 23-jarige buitenspeler heeft een goed seizoen achter de rug bij Alanyaspor, waar hij nog tot medio 2026 vastligt. Ajax zou inmiddels al contact hebben gezocht met het management van de Haagse aanvaller, die tussen december 2021 en februari 2023 onder Farioli speelde.

Pages

Subscribe to Debuut