FC Schalke 04

Bekijk hier live de oefenwedstrijd Schalke 04 - FC Twente

Bron: www.ad.nl

Volgende week begint FC Twente aan de Europese campagne tegen FC Hammarby. In de allerlaatste krachtmeting voor dat duel nemen de Tukkers het vanmiddag op tegen Schalke 04. De wedstrijd is om 13.30 uur begonnen. Commentaar is er van Evert ten Napel, het co-commentaar wordt verzorgd door FC Twente-watcher Leon ten Voorde. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je er nog geen? Sluit deze hier af.

Michel Vlap opent score voor FC Twente tegen Schalke 04, bekijk het oefenduel hier live

Bron: www.ad.nl

Volgende week begint FC Twente aan de Europese campagne tegen FC Hammarby. In de allerlaatste krachtmeting voor dat duel nemen de Tukkers het vanmiddag op tegen Schalke 04. Bekijk de oefenwedstrijd om 13.30 uur hier live. Commentaar is er van Evert ten Napel, het co-commentaar wordt verzorgd door FC Twente-watcher Leon ten Voorde. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je er nog geen? Sluit deze hier af.

Bekijk hier zaterdagmiddag live de oefenwedstrijd van FC Twente bij Schalke 04

Bron: www.ad.nl

Volgende week begint FC Twente aan de Europese campagne tegen FC Hammarby. In de allerlaatste krachtmeting voor dat duel nemen de Tukkers het zaterdagmiddag op tegen Schalke 04. Bekijk de oefenwedstrijd om 13.30 uur hier live. Commentaar is er van Evert ten Napel, het co-commentaar wordt verzorgd door FC Twente-watcher Leon ten Voorde. Om deze wedstrijd te bekijken heb je een abonnement nodig. Heb je er nog geen? Sluit deze hier af.

Kijk deze zomer live oefenduels exclusief bij AD.nl, met onder andere PSV-FC Eindhoven en Schalke-FC Twente

Bron: www.ad.nl

De Nederlandse voetbalclubs zijn weer vol in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De trainingen zijn hervat en de eerste oefenduels worden weer afgewerkt. Deze zomer kijk je exclusief bij AD.nl en onze regionale titels, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN De Stem, De Gelderlander, Tubantia, De Stentor en PZC, live naar enkele wedstrijden.

FC Utrecht haalt Amin Younes op huurbasis terug naar Nederland

Bron: ajaxfanzone.nl

Amin Younes keert terug in de Eredivisie. Voetbal International meldt dat de aanvaller komend seizoen op huurbasis uitkomt voor FC Utrecht. Younes speelde tussen 2015 en 2018 bij Ajax. Via Napoli en Eintracht Frankfurt kwam hij vorig jaar bij Al-Ettifaq in Saoedi-Arabië terecht. De Duitser hoopt zich via Utrecht in de kijker te spelen bij de Duitse bondscoach Hansi Flick met het oog op het WK in Qatar.

Pages

Subscribe to FC Schalke 04