FC Schalke 04

Huntelaar keert terug bij Ajax

Bron: ajaxfanzone.nl

Klaas-Jan Huntelaar keert terug bij Ajax en wordt toegevoegd aan de technische organisatie van de club. Huntelaar werd op 12 augustus 1983 geboren in Drempt. De spits speelde sinds het seizoen 2017/2018 tot en met begin 2021 bij Ajax en kwam in de periode van 2006 tot en met 2008 ook al uit voor Ajax. 

Huntelaar keert in technische functie terug bij Ajax

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas Jan Huntelaar is terug bij Ajax. Hij gaat ondersteunen in het technische beleid.

Nadat Marc Overmars vertrok, zijn veel taken tijdelijk belegd bij technisch manager Gerry Hamstra. Per direct is Huntelaar aangetrokken om hem te ondersteunen, eerder liep Huntelaar al stage. Vanaf 1 juli 2022 gaat hij daarnaast programma’s volgen om zich verder te ontwikkelen in zijn nieuwe rol. De voormalige spits is tot 1 juli 2024 vastgelegd.

Klaas-Jan Huntelaar zet eerste stappen in het trainersvak

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Klaas-Jan Huntelaar gaat het komende half jaar uitzoeken of hij een carrière als trainer wilt najagen. De 38-jarige oud-spits gaat dit echter niet doen bij Ajax. Huntelaar gaat via een snuffelstage aan de slag bij Vitesse. Hij gaat zich hier bekommeren om het Onder-21 team van de Arnhemmers. Wellicht komt het voor de meesten als verrassing dat Huntelaar bij Vitesse zijn eerste stappen als trainer zet. Toch is het niet erg vreemd. De twaalfjarige zoon van Huntelaar, Seb, speelt in de jeugdopleiding van Vitesse.

De Graafschap tempert verwachtingen rond Huntelaar

Bron: www.ad.nl

De Graafschap heeft via een verklaring op de website weerlegd dat er reeds een gesprek is gepland met Klaas-Jan Huntelaar over een terugkeer. Voorzitter Martin Mos zei vrijdag in De Gelderlander ‘een dezer dagen’ met de aanvaller te zullen praten. In Doetinchem zijn al supportersacties op gang gekomen sinds bekend is dat Huntelaar (37) stopt bij Schalke 04.

Pages

Subscribe to FC Schalke 04