Tottenham Hotspur

Oud-Ajacied neemt het op voor Bergwijn: "Ik heb die periodes ook gehad"

Bron: source

De druk op recordaankoop Steven Bergwijn wordt steeds groter. Ajax nam de 25-jarige vleugelspeler in de zomer voor ruim 31 miljoen euro van Tottenham Hotspur en had grote verwachtingen van de oud-PSV'er. Maar niets bleek minder waar. Bergwijn verkeert in een ongekende vormdip en staat al bijna vier maanden droog. Oud-Ajacied Andy van der Meijde vindt het nog te vroeg om de aanvaller af te schrijven.

Vincent Janssen ziet droom uitkomen: ‘Alsof je op basisschool zit en laatste dagen naar vakantie toewerkt’

Bron: www.ad.nl

De laatste interland van Arjen Robben, in oktober 2017 tegen Zweden, leek lange tijd ook de laatste interland van Vincent Janssen te zijn. De spits koos na een mislukt avontuur bij Tottenham Hotspur voor een overstap naar de Mexicaanse competitie en raakte uit beeld. Bondscoach Louis van Gaal haalde Janssen na vijf jaar weer terug bij Oranje en besloot hem ook mee te nemen naar Qatar.

Frank de Boer leeft mee met Ten Hag: "Hoe frustrerend is dat?"

Bron: source

In een interview met Het Parool heeft Frank de Boer het onder meer gehad over de situatie van Erik ten Hag bij Manchester United. De Boer zag United tegen Tottenham Hotspur 'de beste wedstrijd sinds zijn aantreden' spelen, maar vond het typisch voor het trainersvak dat het daar weinig aandacht naar uit ging: "Maar dan gaat het na afloop alléén maar over Cristiano Ronaldo. Hoe frustrerend is dat?"

Willem van Hanegem snapt Cristiano Ronaldo wel: ‘Ik liep zelf ook eens boos weg’

Bron: www.ad.nl

Willem van Hanegem begrijpt best dat Cristiano Ronaldo deze week nog tijdens de wedstrijd Manchester United - Tottenham Hotspur boos wegliep. ,,Soms ben je zo kwaad, dan doe je dat gewoon. Ik heb dat ook weleens gedaan”, zegt de oud-topvoetballer in de Willem & Wessel-podcast, een nieuwe voetbalpodcast van deze site. Beluister hieronder de eerste aflevering.

Bergwijn deelt sneertje uit aan Spurs: "Als je niet speelt..."

Bron: source

Steven Bergwijn werd deze zomer voor meer dan dertig miljoen euro vastgelegd door Ajax. Een nieuwe recordtransfer, maar vooralsnog niet een waar men in Amsterdam spijt van heeft. Na vijf competitiewedstrijden staat de teller al op zes doelpunten. Alfred Schreuder is verrast door dat hoge rendement, maar de aanvaller zelf niet. "Ik heb altijd wel scorend vermogen gehad, maar als je niet speelt... Dan is het moeilijk om dat te laten zien", aldus de international, die afgelopen seizoen vooral de bank warm moest houden bij Tottenham Hotspur.

Pages

Subscribe to Tottenham Hotspur