Tottenham Hotspur

Alderweireld tekent lucratief contract in Qatar

Bron: ajaxfanzone.nl

Toby Alderweireld vertrekt bij Tottenham Hotspur en gaat een lucratief contract tekenen bij Al-Duhail uit Qatar. Alderweireld, die bij Tottenham nog in het bezit was van een tweejarig contract, stond ook in de belangstelling van Ajax, PSV en Royal Antwerp maar kiest er dus voor om te gaan cashen in de zandbak. Alderweireld speelde 236 wedstrijden voor Tottenham maar wist daarin geen prijs te pakken. Volgens Engelse media levert Alderweireld een slordige vijftien miljoen op voor de club uit The Premier League.

Driessen: ‘Ajax heeft interesse in Bergwijn; Hij wil zelf ook graag terug’

Bron: ajaxfanzone.nl

Volgens Valentijn Driessen staat Steven Bergwijn weer op de radar van Ajax. De aanvaller van Tottenham Hotspur schijnt echter een kaartje van zo’n 25 miljoen euro om de nek te hebben hangen. Bergwijn zelf zou, volgens Driessen, wel open voor een transfer, zo meldt Driessen in het TV-programma De Oranjezomer. ‘Hij wil zelf ook graag terug’. Om de transfer te bekostigen zou de transfer van Bergwijn gefinancierd moeten gaan worden door de verkoop van Edson Álvarez.

Verdacht stil rond Neres en Tagliafico; Bergwijn weer genoemd en kan Ajax Alvarez wel behouden?

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu Ajax definitief is afgehaakt voor Kamaldeen Sulemana verschijnen er weer geruchten dat Steven Bergwijn weer in de belangstelling komt van Ajax, zo meldt althans De Telegraaf.  “Mocht directeur voetbalzaken Marc Overmars daadwerkelijk willen doorschakelen naar Steven Bergwijn, dan zal er op de transfermarkt nog meer geld moeten worden verdiend”, aldus Ajax-watcher Mike Verweij van de ochtendkrant.

Pages

Subscribe to Tottenham Hotspur